Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 i007 - 12. des 2015 kl. 08:55 *  IP
Donald Trump

En 4hcper som solgte yachten fordi han heller ville spille golf.

Han er en kuriositet ... foreløpig.

Han vil aldri bli president.
 Lost ball (12. des 2015 17:08) *  IP
Si ikke det. Dette er nasjonen som ikke bare valgte George Bush jr til president, de gjenvalgte ham jaggu også.


 Wilson (13. des 2015 10:48) *  IP
Vår egen Tutta er jo en nær venn av han.

Men nå ser det ut som PGA begynner å få nok av en person som er så kontroversiell.
http://www.viasatsport.se/nyheter/golf/pga-kan-avbryta-samarbete-med-trump/


Så får vi se om LPGA følger opp.



 gjesp (13. des 2015 13:09) *  IP
Turnberry mister muligheten til å arrangere The Open på grunn av Trump
http://www.independent.co.uk/sport/golf/donald-trumps-turnberry-golf-club-to-no-longer-host-the-open-tournament-amid-anger-over-a6771086.html



 Tom Dahl (14. des 2015 10:07) *  IP
Når en president har sittet i to perioder som Obama nå,viser statistikk at det er åtti prosent sjanse for at den nye presidenten vil bli en republikaner.

Men det som er spesielt denne gangen , er at " endelig " kan amerikanerene få sin første kvinnelige sjef . Og hvis Trumpeten skulle bli kandidat, så må han nødvendigvis begynne å moderere seg radikalt temmelig fort.
Hvis ikke kommer Hillary raskt til å rive Tumpeten i fillebiter og ta med seg hentehåret hans i samme veiva .

Men Donald er både fargerik og rik , kan derfor prate rett fra levra og muligins få mye gehør en stund til - på å være gjennomgående politisk ukorrekt.
Forskjellen på USA og Norge er astronomisk. Her hjemme diskuterer vi akkurat nå om vi skal ha bevæpnet politi eller ikke. Mens over there er det snart mulig å kjøpe gønner på Mcdonalds.




 Dilter (14. des 2015 13:40) *  IP
Så langt i år har amerikansk politi skutt og drept over 1000 amerikanske borgere. 47 så langt i desember. Synes det er helt greit at bevæpning av politiet er gjenstand for debatt.

Forskjellen er stor, og det skal vi være glad for.



 barce (14. des 2015 14:47) *  IP
å trekke cowboyene fra usa inn i debatten om bevæpning av politiet i norge blir rett og slett usakelig..


 Kjell249 (14. des 2015 14:58) *  IP
1000 i USA tilsvarer 15 i Norge, og i Norge har 2 stykker blitt drept av politi med skytevåpen fra 2002 til 2014. Ganske stor forskjell!


 Dilter (14. des 2015 16:10) *  IP
Kanskje litt usakelig. Men hva med 23 vådeskudd på ett år.
Kompetente folk vi har i politiet.

http://www.nrk.no/norge/23-vadeskudd-pa-ett-ar---men-politiet-avvaepnes-ikke-1.12638922



 TOm Dahl (14. des 2015 16:12) *  IP
Trekker dem ikke inn i bevæpningsdebatten Barce.Forsøker bare å påpeke hvor forskjellige vi er med hensyn til bruk av kuler og krutt.


 barce (14. des 2015 20:04) *  IP
var mer innsiktet på dilter. og mer et forsøk på å illustrere hvor bortreiste amerikanerne er ift retten til å bære våpen, ikke bare på hoftene til politiet..


 i007 (14. des 2015 22:50) *  IP
Frisleppet av finanssektoren som Bill Clinton la opp til var katastrofe.
Her må det ryddes opp. DT er vel neppe mannen til det.



 Sunniva (14. des 2015 22:54) *  IP
Dette med politisk korrekthet er nettopp hovedårsaken til at Donald vinner valget i 2016. Trump skjønner hva det handler om, vi lever i demokrati og det er svært udemokratisk å være politisk korrekt.

Dessuten har Trump en sykt bra sving!



 barce (14. des 2015 23:01) *  IP
12-åring skyter 11 år gammel jente i ryggen. skal vi se, ja, det skjedde i USA, gitt..


 Gjest (16. des 2015 12:00) *  IP
Jeg foretrekker Trump over Jonas Gahr Støre. Trump jobber i hvert fall for folket mens Jonas er mest opptatt av å plasere kompiser i sentrale posisjoner i DNB, Telenor, Statoil, NSB, Statkraft etc. Disse selskapene er fylt med AP pamper som har fått jobb under falske forutsetninger. Personlig er jeg dritlei av maktpolitikere som ikke leverer noen ting og da blir selv Trump et friskt pust.


 seniorgolfer (16. des 2015 13:14) *  IP
Gjest
Det var vel litt spesiell tankefeil: , Jonas uttalte agenda synes å være solidaritet ansvarlighet, og medmenneskelighet, mens Trump har aldri gjort noe annet enn å jobbe for seg selv, skryte av seg, være mest mulig hensynsløs og karre til seg mest mulig.

Synes Trump var "best" da han gjorde narr av en handicappet journalist, bl. a. med å imitere denne med dønn identiske kroppsbevegelser. Konfrontert med dette svarte Trump at han ikke hadde møtt mannen, dernest at han ikke husket ham (da det ble dokumentert at de hadde møttes). Ikke lett å vri seg unna når du sier om deg selv at du har verdens beste hukommelse. Men han kommer visst unna med alt, også uttalelser som fostrer mer hat i verden...



 Aften (16. des 2015 15:47) *  IP
Trump for folket!


 seniorgolfer (16. des 2015 22:35) *  IP
trump baner bare for Trump?
http://www.golfshake.com/news/view/9384/World_of_golf_unites_against_Trump.html
Leste om dette på linkedin golfgruppe hvor det var en oppfordring for golfere å forene seg mot Trump. Diskusjonen var stengt på Linkedin.
Er ikke sikker på at Trump triumferer når han entrer golfbaner - heretter.
Trump idealet for white trash...men de spiller som regel ikke golf...



 Aften (17. des 2015 09:34) *  IP
"Trump idealet for white trash...men de spiller som regel ikke golf..."

Han har nesten 50% oppsluttning blandt republikanere.

Å så sint!



 Seniorgolfer (17. des 2015 10:47) *  IP
det var satt litt på spissen, Aften ettersom man hører intervjuer med tilhengere,, Trump er en morsom fyr, som er flink til å sette ting på spissen, kommunisere enkle løsninger og god til å selge seg selv som "supermann". Har tilgode å høre næringslivsledere som støtter ham.
Snakker i store ord, kommer med løfter og populistiske visjoner som ikke henger på greip, ljuger åpenlyst, men det spiller tydeligvis ingen rolle for fansen - som består av både demokratiske og republikanske velgere. Om han har 35 % oppslutning hos republikanske velgere, er det vel 65 % som pr dags dato er sterkt i mot å få ham som president.



 Aften (17. des 2015 17:10) *  IP
Her henter Clinton sine penger fra

"Clinton Foundation fikk 410 millioner bistand fra Norge
Det meste av pengene skal angivelig ha blitt brukt på administrasjon, reiser, lønninger og bonuser, hevder amerikanske medier."

Tatt ut fra Dagbladet / Finansavisen, link

http://www.dagbladet.no/2015/05/06/nyheter/hegnarno/okonomi/clinton/39039704/

Man må huske, pro republikansk presse finnes vel ikke her hjemme, alt (omtrent) blir vinklet negativt. Ikke ulikt hvordan Frp blir behandlet, nesten alltid spiller som skal tas.



 Frank (17. des 2015 20:49) *  IP
Ingen grunn til å være pro republican, utdatert parti med fundamentalistisk kristendom i bunn.


 Aften (26. feb 2016 23:29) *  IP
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Na-tror-selv-USAs-beste-spamann-at-Trump-kan-vinne-nominasjonskampen-8327648.html


Haha



 Gjest (27. feb 2016 01:35) *  IP
Til Seniorgolfer. Jonas har vært flink til å berike seg selv. Han tok ut et giganutbytte personlig for deretter å innføre utbytteskatt. Solidaritet for sine venner scorer han bra på. Når det er sagt håper jeg inderlig at Trump ikke blir valgt. Men, hvis han blir valgt er min analyse at han blir valgt på grunn av forakten for politikere er bestemmende. Dette fenomenet vil nok neppe skje i Norge fordi vi som velgere har null innflytelse på hvem som blir valgt inn på Stortinget. Det blir avgjort i de respektive partier i det lukkede rom. Har vi egentlig demokrati når vi ikke engang kan stemme på representanter til stortinget. Jeg bare spør.

Vi unngår å få slike som Trump i posisjon men vi må leve med masse tullinger på tinget. Det blir litt pest eller kolera.



 seniorgolfer (27. feb 2016 10:31) *  IP
Skjønner du hater Jonas, Gjest - siden du skriver dritt om ham- personlig har jeg ikke noe forhold til ham, men han synes å være en hyggelig og omtenksom fyr. Har ikke skjønt hvorfor politiske motstandere klarte å klistre på ham merkelappen "tåkefyrsten" kanskje du kan forklare meg det? Forøvrig var det vel ikke Jonas som innførte utbytteskatt i 2006?
Da er vi inne på Trump som driver med regelrett mobbing og bringer diskusjonsnivået ned på skikkelig lavnvivå. Sier til jubel "he is discusting" og lignende og beskriver i detalj helt urealistiske svettetokter vedr Rubio. Rubio svarer, og sier om Trump "du snakker om å bygge en mur, men du er den eneste her som er bøtetlagt for å ha brukt illegal arbeidskraft" Trump avfeier det hele til vill jubel - at "jeg er den eneste her som har ansatt noen" (hvilket neppe er en sannhet) Tenker på litt annerledes norske forhold da statsråd måtte gå for å ha leid ut en sjøbod ...
En kuriositet er at Mexicos president sier at han faen ikke vil bygge noen mur, hvorpå Trump lirer av seg at fyren er en drittsekk som banner...
Lavmålet når nye høyder da Rubio antyder at Trump pissa på seg under debatten - fordi de måtte hente et helfigur speil til Trump for at han kunne sjekke etter om buksa var våt.
Guruen som revolusjonerte baseball sporten ved hjelp av matematikk, har regnet på det og har funnet at det ikke finnes nok "morons" i USA til å få valgt Trump som president. Får håpe det er sant.



 Boogeyman (27. feb 2016 13:22) *  IP
"Gjest" tar feil i sin påstand om at vanlige velgere ikke har noen innflytelse på hvem som skal stå på listene til partiene. Det er bare å melde seg inn i partiet ditt. Det koster lite. Da har du adgang til nominasjonsmøtet, og kan både snakke og stemme.


 i007 (27. feb 2016 21:22) *  IP
Jonas er mer værhane - hvem husker hva han har av egne meninger?

Uten forakten for politikerne i Washington så hadde Jimmy Carter aldri blitt valgt.
Det er Trumps eneste håp, komme inn pga. Forakt for det etablerte.



 Tom Dahl (28. feb 2016 21:10) *  IP
Og forakten 007 er nok størst blant de 15 prosent av amerikanerene som er enig med Trump i , at sittende Potus er Muslim, og at vanntortur er greit.

Men det finnes analytikere, som mener at en Crus i det hvite hus kan bli enda " farligere" enn Trump ved roret. Grunnen er at han er mer religiøs enn Jesus og paven tilsammen.

I skrivende stund ser det ut til at Trump blir kandidat ,men denne amatørsynseren tror han har en tretrinnsrakett - strategi klar mot innflytting i Pennsylvania Avenue 1600 .

Trump vet at vulgarretorikk virker ovenfor velgere som er dritlei etablerte glætte yrkespolitikere. Sånn kan han bli republikansk kandidat.

Trinn to blir bikkjeslagsmålet mot Hillary, og da tror jeg trumpeten får en annen lyd - ved at han vet at han aldri kan vinne debatter mot politikerreven Clinton gjennom å slenge dritt og være respektløs og ubehøvlet .
Sånn kan han bli president .

Vel inne i nytt hus med frisørstab og det hele,vil Trump nødvendigvis måtte stå frem som en amerikansk presidenttittel alltid vil fordre - nemelig at man blir en respektert av flest mulig - ikke bare av sin egen menighet.

Sånn kan han faktisk bli en bra president, med mindre han murer seg inne.



 i007 (28. feb 2016 23:02) *  IP
$$Trump har vel aldri tenkt på andre enn $$Trump.
Tror ikke han blir forandret i den alderen.
Dette vil komme tydelig frem i kampen mot Hillary.

Og gjeeespJonas fortsetter å være enig med siste taler.



 Tom Dahl (29. feb 2016 10:30) *  IP
007 - kan godt hende at du får rett i at T. vil ture frem som nå også i debatt med Hillary. Men hvis han forsetter med å si at damen er kriminell og burde bures inn ,så blir vel det en noe lettvint måte å bli kvitt a på.




 Dilter (29. feb 2016 17:42) *  IP
Når vi først er off-topic:

https://www.youtube.com/watch?v=DnpO_RTSNmQ



 i007 (29. feb 2016 20:30) *  IP
Det var en merktig performance av John Oliver som garantert ikke hjelper Trump.
DT har ikke impulskontroll.



 St. Able Ford (29. feb 2016 23:20) *  IP
Utrolig bra av John Oliver!!


 Tom Dahl (01. mar 2016 10:02) *  IP
En analytiker skriver at Trump til nå har stått frem som den halvfulle onkelen i et familieselskap ,som ingen motsier. Derfor var det på tide at John Oliver klinte til. Oliver er jo komiker,men her var undertonen dødsalvorlig.

Men når Drumpf ( opprinnelig familyname) går i ringen mot fru Clinton ,bør han stille " edru". og ha ryddet opp i mengden av løgner som hoper seg opp rundt han.



 i007 (01. mar 2016 22:36) *  IP
Dette skjønner ikke Trump selv, men når du får de skarpeste satirikerne, som John Oliver og Jon Stewart, i mot deg, så har du fått et kraftig handikap.
TD vil reperende bli brennmerket. Han er sjanseløs. Og han kan ikke klage på ufinheter.



 Enur (01. mar 2016 23:56) *  IP
"Han er sjanseløs."

Var det ikke det alle norske kommentatorer og forståsegpåere sa den dagen han lanserte seg selv som republikanernes kandidat også?
Utrolig mange som har måttet (eller burde) innrømme at de tok feil der gitt!

Men vi nordmenn vet jo best bestandig - også om hvordan amerikanerene tenker, eller burde tenke.



 Wilson (02. mar 2016 04:19) *  IP
Enur

"de vet best selv "

Akkurat som med golferne våre.

:P

Finnes de her inne som mener de vet bedre?



 seniorgolfer (02. mar 2016 10:21) *  IP
Personlig synes jeg det er skremmende og deprimerende.
Det er ikke akkurat betryggende å ha en president i verdens største land
som er en bløffmaker, en mobber, oppfører seg som en bortskjemt drittunge, har voldtatt ekskona (i følge rettsreferat), har svindlet mange eldre i flere av sine prosjekter, har svindlet studenter ved at de betalte for å studier, mens det eneste de fikk var et diplom, er åpen for KKKs leder, ljuger åpenbart om hva som helst, lider sannsynligvis av stormannsgalskap, furter som en unge når noe går i mot ham, har blitt bøtelagt flere ganger for å ha brukt illegal arbeidskraft, mener skyting som dreper tusenvis hvert år i USA best kan løses ved at alle går med våpen, sier selv at velgerene er så trofaste at selv om han hadde skutt noen på motorveien, hadde de fortsatt drept ham.
Min respekt for amerikanere er vesentlig svekket..... i hvertfall hvis Drumpfen faktisk blir president, når han har klart å vinne amerikaneres tillit basert på slogans og tomt prat -
Analysene viser at de som stemmer på ham er autoritære mennesker hvilket i seg selv er skremmende..
Men en ting skal han ha, han er et PR geni



 Tom Dahl (02. mar 2016 10:52) *  IP
Senior .
Er din respekt for alle amerikanere svekket? En veeeeeldig stor del av dem er jo enig i alt du skriver.
Det blir et bikkjeslagsmål mellom T. & fru C. Veldig synd, at begge to uansett politisk plattform - er fullstendig blottet for sjarm.



 seniorgolfer (02. mar 2016 11:20) *  IP
du har et poeng Tom, det jeg tenkte på var hvis Drumpfen blir valgt til president, er det tross alt mer enn 50 % som velger en slik type.
Det spesielle og skremmende er at i historien har det flere ganger oppstått "sterke autoritære ledere" og disse har nytt popularitet og fått massiv støtte hos den gruppen som har slike legninger. Kriger har oppstått i kjølvannet....



 Zigurd (02. mar 2016 13:02) *  IP
Nå skal jo enda mye skje for at Trump skal bli president.

Det mest sannsynlige nå er vel at Trump som republikanerenes kandidat er en gavepakke til demokratene.

Demokratene vil moblisere voldsomt for å unngå Trump som president og mange republikanere er like lite begeistret for Trump som de fleste andre.

Legg på at han har skjøvet fra seg mexicanere, svarte, kvinner og hvem andre han nå måtte ha tatt for seg, så tyder vel mye på at det er et selvskudd for republikanerene å få ham som presidentkandidat.



 i007 (03. mar 2016 23:18) *  IP
På TV i dag sa Brita Møyseth at satire ikke biter på Drumpfen.

Damen er smart men her tar hun feil.

Har hun sett John Oliver? Hallo Brita?!?



 Zigurd (04. mar 2016 08:48) *  IP
Jeg tror Brita har helt rett.

Hvordan i alle dager skal man drive satire på mann som ikke bare allerede er en karikatur og en bajas, men som faktisk hylles for å være det?

Innslaget til John Oliver var veldig bra, men den gjør neppe inntrykk på hverken Trump eller hans tilhengere.

Å harsellere/ironisere om Trump blir litt som å forsøke å harsellere/ironisere med Borat. Når målet i seg selv er så langt ute på viddene, så blir det noe meningsløst å skulle drive videre satire på dem.



 Dilter (04. mar 2016 09:30) *  IP
Redd Zigurd har rett. Trumps tilhengere ser neppe på John Oliver eller Comedy Central.


 Tom Dahl (04. mar 2016 14:34) *  IP
Har trodd at den beinharde og relevante kritikken av Trump etterhvert ville tære på han. Men selv utskjellingen fra eleganten , tidligere republikansk presidentkandidat Mitt Romney - ikke bare preller av Trump,men ser bare ut til å utvide menigheten hans.

Det nærmer seg nå en gordisk knute i GOP ( good old party) Store deler av nestorene i partiet ,legger jo Trump for hat , og hva gjør da disse egentlige " eierene" av GOP , den dagen T. - definitivt har feid all motstand til side?
Snakker vi snart om det TRUMPUBLICAN PARTY?



 i007 (04. mar 2016 18:48) *  IP
John Oliver sin jobb og samfunnsansvar er å harselere med makta.
John Oliver antydet at DT har en liten DT.
Det ble tema for DT nå sist - ufattelig tragisk og trist.
Man kødder ikke med/i akkurat den statslederjobben.

Satire biter på DT.



 Zigurd (04. mar 2016 19:01) *  IP
Når republikanerenes sannsynlige presidentkandidat står i en av de viktigste politiske debattene og uhemmet skryter av størrelsen på tissen sin så sier vel det det meste om hvor meningsløst det er å karikere eller bedrive satire ovenfor en slik person.

Det lar seg rett og slett ikke gjøre. En kan si mye om Trump, men satirikerene har han spilt sjakk matt.



 i007 (04. mar 2016 19:26) *  IP
Zigurd: satiren biter i den betydningen at stadig flere, andre enn DT, skjønner at han ikke kan bli satt i en posisjon som commando-in-chief.

God bless America ..



 Zigurd (04. mar 2016 22:53) *  IP
Jeg tror vi kan dele menneskeheten i to: de som skjønner at DT ikke bør være president i US og de som (slått sammen) enten mener at DT bør være president fordi de er stokk dumme og de som ikke er stokk dumme, men som bare ønsker å se verden brenne og dermed også ønsker DT som president.

Jeg har ingen tro på at noen av partene endrer mening basert på satire. De som er dumme nok til å tro at DT kan være en god president er ikke smarte nok til å skjønne satire og de som ønsker å se verden brenne gir f***.

Poenget her er - for alt man kan si om DT, så har han faktisk skjønt noe mange andre ikke har. Og det er at ingen egentlig bryr seg om han blir tatt i løgn, selvmotsigelser eller ren og fullstendig galskap som satirikere kan peke på.

De som mener ting som løgn, galskap og/eller selvmotsigelser betyr noe vil uansett ikke stemme på Trump - de er allerede ekskludert lenge før satirikerene setter inn støtet.

Resten kan se Trump bli konfrontert med løgn og selvmotsigelser til verdens ende. Så lenge Trump svarer med: "well, yea, whatever, but still: F*** those Mexicans am I right?!" så vil de uansett skrike seg hese og klappe til hendene er ru og såre.




 Aften (05. mar 2016 01:23) *  IP
"De som skjønner at DT ikke bør være president" Good one!

Ok, etter å ha sett dokumentaren om Trump på NRK fikk jeg en vag anelse om forakt fra den særs objektive dokuskaperen.

Trump sier han vil bygge mur mot Mexico.
Europa HAR i syd digre stengsler/gjerder med piggtråd på toppen, flere av disse er doble. Fler blir byggd.





 Seniorgolfer (05. mar 2016 07:40) *  IP
http://www.marketwatch.com/story/its-worse-than-you-think-trumps-business-disaster-2016-03-04
Han er stor i kjeften Drumpfen. Ingen tvil i egne og fansens øyne at han er verdens beste businessman. Mens han ledet og var styreformann, måtte selskapet hans ty til Chapter 11, Drumpfen cruiset gjennom og var eneste som tjente penger, mens casino selskapet hans hadde en avkastning på minus 89 %, dvs tapte mer enn 600 mill dollar i Drumpfens ledelsestid- i denne perioden gikk dow jones opp 160 % og alle konkrrentene gikk så det suste.
Artikkelen avslutter med bønnen; Gud bevare oss..



 Aften (05. mar 2016 10:14) *  IP
Clinton gjennom Clinton foundation har mottatt millioner av dollar fra bla Saudi Arabia.

Skulle nesten tro at de vil ha litt good-will tilbake, de vet jo at mesteparten av penger går rett i lomma på Clinton familien.

Hun er under etterforskning av FBI, e-post skandalen er langt fra ferdig.

Clinton minner meg litt om ei vi har i kongehuset, oppkledd i de mest eksklusive klær og ekstravagante vesker, men hjertet er til venstre.

Yeah Right!



 Tom Dahl (05. mar 2016 12:00) *  IP
Er ikke bare enig med deg Zigurd , men er villig til å gå lenger.

Merkelig at man tar tak i Donalds , loff hvis man skal kritisere noe ved fremtoningen hans.
Må da være mer effektivt å ta han på påskekyllingen sleiken, som må være den verste man har sett i hårets historie

Denne amatørsynseren tillater seg følgende spørsmål. Hvordan er det mulig at menn som mener seg presumtivt skikket til å overta verdens viktigste jobb - kan oppføre seg på dette apenivået? .



 Aften (05. mar 2016 13:33) *  IP
Det trengs mer adjektiver skal jeg bli overbevist;)


 i007 (05. mar 2016 20:40) *  IP
"I am not a crook." var noe av det siste Nixon sa som president.
Må han aldri komme så langt.

Enig med over her, det republikanske partiet er den store taperen så langt.

Tipper denne tråden vil vare en stund ..



 Tom Dahl (05. mar 2016 23:16) *  IP
Mulig du tipper riktig 007, men det blir uten undertegnede - uten at en eneste av Golfsidens lesere kommer til å løfte på et øyebryn av den grunn.

Tok meg selv i tenke et sekund på hvordan Donalds trumpet - kanskje ser ut.
Da røk tråden gitt!



 digger (06. mar 2016 00:19) *  IP
Donald Trump Duck


 i007 (14. mar 2016 18:37) *  IP
There's a history of demagogues calling those they disagree with "terrorists" and using that as justification for intimidation and violence – and that history is ugly and dangerous. There's also a history of people staying quiet for too long, hoping for the best but watching silently as the threat metastasizes. Donald Trump is a bigger, uglier threat every day that goes by – and it’s time for decent people everywhere – Republican, Democrat, Independent – to say No More Donald. There's no virtue in silence.

-Elisabeth Warren



 i007 (08. okt 2016 20:24) *  IP
Det vi er vitne til mot denne mannen er noe historisk.
Maken til trøkk og massivt mostand mot et enkelt menneske har verden sikkert aldri sett før.

Blir enden på visa at han blir buret inne fremfor å bli president?



 Aften (09. nov 2016 13:15) *  IP
Hvordan kan media (også de fleste innlegg her) være så i utakt med folket?
Eneste objektive jeg har sett er Thomas Zeltsers dokumentar, "I Hillary og Donalds bakgård", der kom svaret som få andre media har belyst, middelklassen som forsvant.



 seniorgolfer (09. nov 2016 13:47) *  IP
velgere i USA var lett match for Trump og må være det de som driver med nigeriabrev.
Her er hva Trump sa i 1998 i et intervju
“If I were to run, I’d run as a Republican. They’re the dumbest group of voters in the country. They believe anything on Fox News. I could lie and they’d still eat it up. I bet my numbers would be terrific.”
–People magazine, 1998



 Aften (09. nov 2016 15:13) *  IP
Joda, på den tiden var det rett før Bush skulle rule, ikke tror jeg det er det samme folket som gikk for Trump i natt.

Da slår vi fast, det er folket som er idioter, greit!

Sikkert bra for deg at du seniorgolfer ikke merker/merket fallet lønnsmessig og pennsjoner som skal krympes drastisk.

http://www.medier24.com/gardsblogg/mens-verden-venner-seg-til-tanken-pa-donald-trump-som-president-ma-media/



 Dilter (09. nov 2016 17:56) *  IP
@seniorgolfer

Det har lenge vært kjent at det nevnte intervjuet er en falsk historie.

http://www.factcheck.org/2015/11/bogus-meme-targets-trump/



 seniorgolfer (09. nov 2016 18:54) *  IP
@dilter, mulig det, jeg vet ikke . beyonce tror jeg det var tweetet dette sitatet med bilde fra overskriften i en av avisartikkel. Så hvem vet - kanskje har han sagt det. Han kommer jo unna med alle løgnene sine uansett. - Jeg har selv hørt ham si noe i samme gate at velgerne hans kommer til å stemme på ham selv om han hadde stilt seg opp på en motorway og plaffa ned folk. Det sier vel litt av det samme om hva han mener om sine velgere.
@Aften - folket er ikke noen idioter, selv om noen er det, men det er åpenbart flertallet er lettlurte og glemmer det meste veldig fort.
Heldigvis virker det som Trump har moderert seg veldig, men som en kommentaror sa, "han fremstår helt klart som en narsissist, men det kan jo være at han bare spiller en narsissist, så vi får inderlig håpe det.



 Kjell249 (12. nov 2016 09:24) *  IP
Hvem er folket? Flere ønsker Hillery, betydelig også. Men sånn er det med et valgsystem fra 1700 tallet.


 Lost ball (12. nov 2016 10:37) *  IP
Vi skal muligens ikke se alt for mye ned på andre land hvor enkeltes stemmer teller mer enn andres...


 Kjell249 (12. nov 2016 13:38) *  IP
Ser du ned på andre land?

Poenget mitt er du ikke kan si at folket ønsket Trump når flertallet ønsket Hillary.



 Tigger (12. nov 2016 13:57) *  IP
Kjell249 har rett, når han siterer Michael Moores uttalelse om valgsystemet i USA. Naturligvis skal ikke et land ha forholdstallsvalg når det velger en president for hele landet. Det er jo opplagt.
Clinton fikk flest stemmer på landsbasis, og skulle da - med et riktig valgsystem - ha vært USAs neste president.
Ikke at jeg ønsker det. Jeg hadde holdt meg hjemme og holdt meg for nesen i det valget, om jeg hadde stemmerett.



 AR (12. nov 2016 14:02) *  IP
Obama hadde vel ikke flest stemmer da han ble valgt?


 Tigger (12. nov 2016 17:23) *  IP
Jo, AR, Obama hadde mange millioner flere stemmer enn McCain i 2008 og Romney i 2012.


 AR (12. nov 2016 21:16) *  IP
Du har rett. Jeg husket feil. George W. Bush var det jeg tenkte på. Han fikk over en halv million færre stemmer enn Al Gore i 2000-valget.

Tilsvarende har skjedd tidligere også i USA-valgene: 1824 (John Quincy Adams), 1876 (Rutherford B. Hayes) og i 1888 (Benjamin Harrison)



 BO (12. nov 2016 21:18) *  IP
Det har skjedd fem ganger tidligere. Sist i 2000.


 gundersen (13. nov 2016 23:13) *  IP
Hvor mange stemmer fikk Bondemann da han ble statsminister da ? Det var vel mange som fikk flere stemmer enn han ? Nå stemmer riktignok ikke vi om hvem som skal bli sjef, men hvor er demokratiet når eks Grande og Hareide bestemmer hva slags regjering vi skal få ? Helt forkastelig . Sett sperregrensen på 10 %, så er vi kvitt MDG, SV, KRF, og ikke minst V.


 seniorgolfer (13. nov 2016 23:21) *  IP
gundersen
FRP må vel også med på lista for partier med under 10 % oppslutning akkurat nå ;-)



 i007 (14. nov 2016 15:13) *  IP
DT kommer ikke til å vare i 4 år.
Før eller siden så kommer han til å blande roller og føre politikk som kun gavner hans business.



 Dilter (15. nov 2016 13:50) *  IP
Bare for å skyte litt golf inn i tråden, han eier noen flotte golfbaner:

https://www.trumpgolf.com/Our-Courses

Noen som har spilt noen av dem?



 Zigurd (23. jun 2017 22:49) *  IP
http://deadspin.com/donald-trump-drives-golf-cart-on-the-green-like-a-true-1796329359

Nå har vel Trump endelig gått for langt, selv for sine mest hardbarkede tilhengere?

Fiaskoene rundt muren, muslim-ban, Russland, Trumpcare og alt det andre blekner jo i forhold til den fullstendig uakseptable oppførselen vi bevitner i denne vidoen.

Jeg har allerede bestilt time hos psykolog for å bearbeide traumene.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72