Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 HeSk - 14. jul 2015 kl. 11:42 *  IP
"Are you ready"?

Korporal Hitler gliser nok i barten der han svetter i varmen. Hans 3. Rike kollapset fordi han gikk i russlandfella. Eksakt samme generaltabben som Kong Carl 12. og Keiser Napoleon i sin tid. Men finansterroristene Prins Drahgi og Fru Merkel. Disse parhestene lykkes med det 4. Riket?
Maggi Thatcher fikk rett i en ting. Hver gang Tyskland samles, blør Europa.

Fascistreiret EU viser sitt sanne ansikt. Da er det tragisk å ha en regjeringssjef som reiser verden rundt og beklager å måtte styre en hjernedød befolkning. I hvert fall 80%. I tillegg har en muldvarp sneket til seg en ministerpost og kaller seg EU-minister.
Den forrige sjefen var mist like EU-kåt, men drømte om å nå månen.
Etter å ha forsynt seg med 20 milliarder av Statskassa, måtte han kaste kortene.
"Rakettkonstruksjonen" ble en total fiasko. Men som selværklært Natomotstander, ble han pinadø Sjefen over alle Sjefer.
Jaggu var det profittabelt å gi Fredsprisen til Bombemannen i Washington og Facsistreiret i Brussel.

At salige Henrik Ibsen's Peer Gynt skulle bli så produktiv, overrasker de fleste. Hans etterkommere er blitt en gedigen elite av lystløgnere som forsøker å berge seg ut av øyet på en megaorkan.
Ikke en eneste stjerneøkonom tør å fortelle konsekvensene av en Hellaskonkurs.
Giga-Ponzi-Svindelen døpt Derivater, vil rase kloden rundt 2 ganger på 24 timer, og gruslegge bankvesenet.
Bare Deutche Bank alene er inne med ca 80 billioner dollar. Begge toppsjefene ble nylig sparket samtidig, men hjelper det?
En person forsikrer naboens hus. Huset brenner og naboen forlanger utbetalt forsikringssummen. Problemer er bare at 10 000 andre har forsikret samme hus!!! Grøss & Gru for et bikkjeslagsmål.

Professor Schiller på Yale fikk Nobelprisen for sin dokumentasjon av boligpriser de siste 150 år.
Hans graf viser at disse prisene kun stiger i takt med inflasjonen. De svinger i perioder over og under snittet, men søker seg ALLTID tilbake til
"normalen".
Hmm.....MEN DENNE GANGEN ER VERDEN HELT NY.
"Peer du lyver"-genene er utrolig seiglivet.

Mist 1 trillion dollar må ut av gjeldsberget i verden.
ARE YOU READY??
 Fant (14. jul 2015 12:41) *  IP
Jeg er ganske overrasket at dette sludderet blir stående gang etter gang, mens andre blir sensurert over en lav sko.
Er virkelig ikke dette et golfforum?



 2by (14. jul 2015 13:04) *  IP
Fant:
Det er stor forskjell på ''underholdende Sludder'' og ''reint Vas''!



 Seniorgolfer (14. jul 2015 13:55) *  IP
i hvertfall mer morsomt å lese HeSk innlegg enn alle kranglefanter, sutrepaver, og kverulanter som aldri skriver annet enn piss og Bull-shit her


 Laboremus (14. jul 2015 15:42) *  IP
Enig med Fant.
Synd forøvrig at injurielovgivningen er omtrent borte i Norge. Her er mye juristmat. Mener HeSk at 80 % av den norske befolkning er hjernedød?

Til Seniorgolfer: det er alt det pisset du beskriver fra kranglefantene som skaper debatt her. Uten dem, ingen debattside. Og hva bidrar du selv med?



 Wilson (14. jul 2015 20:29) *  IP
Seniorgolfer

Kan du komme med ett eksempel på at du har skrevet noe saklig her?

Du slenger jo bare dritt hver eneste gang du er innom etter det jeg har registrert

Senior-shit lukter ikke veldig bra



 Fred (14. jul 2015 22:43) *  IP
Enig med Fant.


 Seniorgolfer (14. jul 2015 23:40) *  IP
tja Wilson en pekefinger er lett å rette mot andre, men hva med de tre andre fingrene som peker mot deg selv ;-)
min mening er at de fleste som skriver her er kranglefanter (inklusive deg) og dere liker å angripe eller mobbe andre , kommer med spydigheter og skriver sjelden noe vettugt. Det har jeg påpekt og det er min mening, Jeg synes slike holdninger skaper dårlig stemning, og jeg tenker hvis jeg var en ny golfer, ville jeg tenkt fy f. for noen kranglefanter og drittsekker.

Jeg har ikke skrevet mye, kommenterte min venn Tom Dahls innlegg for en stund siden, det innlegget var ganske saklig. Ellers synes jeg det er mer underholdende å lese for eksempel det HeSK skriver, enn det pjattet du kommer med. Kan ikke huske at jeg har lest noe konstruktivt golf relatert fra deg.



 Wilson (14. jul 2015 23:47) *  IP
Og hva har du kommet med?
Kom med ett eksempel, eller flere om du har.
Kanskje et annet nick?

Hva synes du om Bull-shit?
Er det mobbing eller er det ok?



 gjesp (14. jul 2015 23:48) *  IP
Seniorgolfer har ett horn i siden til Gunnar Bull, venter på svaret derfra. At disse trådene til HeSk er i kategorien "useriøst" er det ingen tvil om. Overraskende at det får stå


 Gunnar Bull (14. jul 2015 23:54) *  IP
Ser ikke noe poeng i å svare Seniorgolfer, gjesp. Han beskriver vel egentlig bare seg selv.

For øvrig har han jo rett i at jeg stort sett bare skriver bullshit og one-liners.



 Dilter (15. jul 2015 00:35) *  IP
HeSk har vel i årenes løp skaffet seg "hevd" på en plass på Golfsiden. Harmløst med noen eksentriske innlegg, som dessuten gir litt farge, spør du meg.


 dutte (15. jul 2015 01:33) *  IP
Selv om aktiviteten på dette forumet har fallt i takt med norske herregolfere sine prestasjoner, så overlever husnissene alle konjukturer. (GB er ingen nisse, bare 17. far i, ja si det...)


 Tom Dahl (15. jul 2015 10:40) *  IP
HELLAS OG HESK.
Ikke vanskelig å fatte at Hesk er en oppegående og kunnskapsrik person,men jeg tillater meg på å ytre følgende. Hvis Hesk hadde stått frem med fulltnavn, kunne innlegget da blitt mindre kategorisk og mer troverdig og mer nyansert? Dette fordi da måtte Hesk nødvendigvis veie sine ord mer på vektskålen og tenke mer på hvordan den kritiske leser vil reflektere her.
Noen som meg vil derfor kanskje tenke - godt sammensatt innlegg,godt språk uten skrivefeil og ikke minst høy temperatur hele veien.
Men hadde Hesk kastet om seg med ville prosenttall og lite begrunnede påstander med referanser til Hitler og Gynt hvis han hadde skrevet sitt flammende innlegg under fullt navn? Jeg håper ikke det.
Er det så innmari vanskelig for oss over gjennomsnittet golfinteresserte å kunne være oss sjæl? I større og kanskje mer følsomme forum kan man forstå at noen ønsker anononymitet, men her i en liten fredelig golfandedam - behøver vi sladd i den ?
Kan hende at et nickregime gir mer takhøyde og freskere fraspark ,men bedre dialog blir det nok ikke. Under fullt navn ville det bli mindre av det dumme,støtende,sure og ikke minst sleivete. Ja vi hadde fått kvaliteshevning og fremdeles trått til ovenfor hverandre ,men med mer vidd og respekt.
Sarkasmen er vredens fetter , er det noe som heter. Det betyr at skal man være sarkastisk så går det en fin linje mellom det å være nedlatende og sårende og det som kanskje var intensjonen - at man prøvde å være humoristisk.
Vii trenger typer som friske Hesk på denne debattsiden , men hvis Hesk skulle opp til eksamen i debatt under fullt navn, ville det innlegget fått akkurat de forbedringene det hadde fortjent.
Og jeg tillater meg ydmykt å gi det som debatttips til alle. Lat som om du er oppe til eksamen når du skriver . Da får man ofte litt nerver og får dermed ordene levert litt mer langveis fra ,nemelig ned fra hjernen og ikke bare i kortvariant -
direkte på tastaturet.
Spilte Kragerø for første gang i går. Du store min! Kort ,men trang og så velfrisert og vakker at det var en fryd . Skal man driste seg på en frekkis her ,så kan vel dette høres ut som en beskrivelse av en noe kortvokst brud.
Forsatt god sommer
Tom Dahl






 Esposito (15. jul 2015 14:02) *  IP
Siden redaktøren lar innleggene til HeSk være i fred, må det være åpent for andre å skrive innlegg/diskutere ting som ikke omhandler golf ?


 AR (15. jul 2015 14:49) *  IP
Det finnes andre ting enn gof her i livet som kan være verdt å diskutere.

Fotball har vært et yndet tema. Tror jeg tror til et sideblikk på fotball nå som nesten hver enset kamp avgjøres av dommerens større eller mindre feil og ikke spillerne ute på banen.

Det er synd at det er slik.



 007 (15. jul 2015 19:53) *  IP
Sterk 5'r til TD.
Ord til ettertanke!

HeSk må bare fortsette!
Peer Gynt sine egenskaper er ikke særnorske nei ..



 Fant (15. jul 2015 20:10) *  IP
Det er riktig, AR. Men dette er jo galskap.
Obama kalles bombemannen og Markel for finansterrorist?

Normale mennesker som kommer utenfra og søker et seriøst debattforum om golf snur nok ganske fort i døren.



 Wilson (15. jul 2015 23:17) *  IP
Siv Jensen, Erna Solberg, Trine Skei Grande og Hareide ble kalt for 3 feite kjerringer og en kastrat av HeSK da han beskrev dem under valgkampen. Dette passerte på tross av protester.

Her er jeg enig med Fant i at det er litt inkonsekvens ute og går.




 Frank (15. jul 2015 23:30) *  IP
Nærmere sannheten er man sjelden.



 Gunnar Bull (16. jul 2015 00:00) *  IP
Kjente mennesker må tåle mer uthenging og "mobbing" enn ukjente. Av en eller annen grunn har AR prediket det motsatte, men det gjelder muligens kun kjente i golfmiljøet.(?)

Personlig synes jeg HeSk skriver tidvis underholdende, og jeg provoseres overhodet ikke av hans betraktninger om verden og dens ytterpunkter.

Når det gjelder pensjonistnorges svar på brasilianske Neymar, altså evigunge Tom Dahl og hans gode intensjon om å skrive under fullt navn, så har jeg dessverre liten tro på at det kan forbedre det seriøse (eller useriøse) nivået her inne. Hvem som helst kan kalle seg Nils Jensen eller Ottar Hansen.

Nei, jeg tror registrering av navn med telefonnummer er den eneste gode løsningen, men det har AR allerede sagt mange ganger er uaktuelt.



 AR (16. jul 2015 10:38) *  IP
Jeg mener ikke det, Gunnar Bull. Jeg mener at ukjente, ANONYME, personer må tåle mer uthenging er på forumet enn navngitte personer som blir overøst av hets fra anonyme som skjuler seg bak et tilfeldig nick og ofte har vikarierende motiver.

At du, Gunnar Bull, som ikke heter Gunnar Bull, skriver at nicket "golfspiller-nn" er en komplett drittsekk eller lignende spiller svært liten rolle. Men kaller du en navngitt person det samme, blir saken her på Golfsiden selvsagt vurdert annerledes. Det er saken, Det er du bombesikkert enig i.

Da er misforståelsen oppklart.

For øvrig: Når Laboremus, eller tilsvarende nick, tror han skal bestemme hva som skal stå på Golfsiden, tar vedkommende feil.



 Tom Neymar Dahl (16. jul 2015 11:30) *  IP
Herr Bull.
At Hesk fenger er vi jo enige om,men hvis man nettopp har den nådegaven - å kunne skrive godt , og man ønsker å være krass. Så hvorfor ikke bruke talentet sitt litt mer ironisk og elegant ?
Trygve Hegnar var tidligere tidvis en drittslenger i sine ledere i FInansavisen. Nå for tiden kritiserer han med lett nedlatende ironi og kvikke metaforer. Dermed blir han tatt langt mer seriøst.
Mitt ydmyke poeng er at det å kalle folk uansett status for noe de fleste av oss mener de ikke er er , blir sleiv . Provoser gjerne for al del - dyng på!
Men når man er så god som Hesk , så er man i stand til å rive oss med uten å kalle Brussel for et fascistreir .
Kan godt hende Bull, at fullt navn ikke automatisk vil heve kvaliteten her, men prøv selv. Du er en interessant, reflektert fyr, og behøver ikke å nicke . Da er det bedre å sparke under fullt navn.
Da er det bare å benke seg med Cola og karameller ,for nå er Briitish Open i gang.







 Gunnar Bull (16. jul 2015 12:26) *  IP
Til AR og Tom: Jeg har brukt nicket mitt i godt over 10 år, og er nok langt mer kjent som Gunnar Bull enn som mitt virkelige navn. Jeg har heller aldri forsøkt å skjule hvem jeg egentlig er.

Jeg er derfor uenig med deg, AR, i at en som skriver under et nickname kategorisk anses som anonym. Hvis mitt virkelige navn var Per Hansen, ville det faktisk være motsatt. Det finnes bare én stk Gunnar Bull (tror jeg, idet jeg betviler at noen har oppkalt sitt avkom etter meg), men hele 580 stk Per Hansen (jf Gule Sider).

Ellers er jeg enig med Tom N. Dahl i det meste, ikke minst den siste delen av innlegget ditt.

Men - jeg ser fortsatt ingen god grunn til å anonymisere meg selv ved å bruke mitt virkelige navn :-)




 AR (16. jul 2015 13:34) *  IP
Vi er ikke uenige om at en som "skriver under et nickname kategorisk anses som anonym".

Jeg vet hvem mange av nickene representerer etter ulike "samtaler" på epost. Du eksempelvis - uten at jeg går ut med det.

Det er de som for enhver pris vil beholde sin anonymitet og (mis)bruke den, jeg vil til livs. Ikke slike som deg.

Vi er nok tross alt enige, Gunnar Bull.



 Gunnar Bull (16. jul 2015 13:50) *  IP
Til AR: Okei da.



(æsj ;-)



 Gunnar Bull (16. jul 2015 13:59) *  IP
Til AR 2:

Men når jeg nå er i gang med å kverulere, så reagerer jeg litt på at du sier "det er de som for enhver pris vil beholde sin anonymitet og misbruke den, jeg vil til livs."

Det er ikke vanskelig å få til det. Det er bare å ordne slik at alle som skriver må registreres med mobiltelefon.

Jeg skjønner at trafikken muligens ville gått ned, men seriøsiteten ville definitivt gått opp.



 Laboremus (16. jul 2015 20:53) *  IP
Tom Dahl skriver at innleggene til HeSk "fenger". Da må han sitte på info om antall oppslag, for antallet svar på hans innlegg er uhyggelig lavt.
De siste 20 trådene fra HeSk har fått disse antall svar: åtte ganger 0
to ganger 1
fire ganger 2
to ganger 3
to ganger 4
en gang 9
en gang 23 (og da var debatten om HeSk og AR, ikke innholdet)

Gjennomsnittlig antall svar på disse 20 trådene fra HeSk har vært i underkant av 3.

AR er vel fornøyd med dette, og sitter med tall for antallet lesere av trådene til HeSk. Ellers hadde han slettet dem. De handler ikke om golf!



 Tom Dahl (16. jul 2015 20:57) *  IP
Herr Bull.
At Hesk fenger er vi jo enige om,men hvis man nettopp har den nådegaven - å kunne skrive godt , og man ønsker å være krass. Så hvorfor ikke bruke talentet sitt litt mer ironisk og elegant ?
Trygve Hegnar var tidligere tidvis en drittslenger i sine ledere i FInansavisen. Nå for tiden kritiserer han med lett nedlatende ironi og kvikke metaforer. Dermed blir han tatt langt mer seriøst.
Mitt ydmyke poeng er at det å kalle folk uansett status for noe de fleste av oss mener de ikke er er , blir sleiv . Provoser gjerne for al del - dyng på!
Men når man er så god som Hesk , så er man i stand til å rive oss med uten å kalle Brussel for et fascistreir .
Kan godt hende Bull, at fullt navn ikke automatisk vil heve kvaliteten her, men prøv selv. Du er en interessant, reflektert fyr, og behøver ikke å nicke . Da er det bedre å sparke under fullt navn.
Da er det bare å benke seg med Cola og karameller ,for nå er Briitish Open i gang.







 Gunnar Full (16. jul 2015 21:08) *  IP
Laboremus: Blir det ikke litt vel ensporet å måle kvaliteten på et innlegg etter hvor mange svar det har generert?






 Laboremus (16. jul 2015 21:36) *  IP
Nei jeg synes ikke det. Muligens kan antallet oppslag (lesere) gi et bedre innblikk i kvaliteten, men slike tall er det vel bare redaktøren som har.

Dessuten er ikke begrepet "kvalitet" entydig definert. Det som er kvalitet for noen, er søppel for andre, og omvendt.

Dessuten har ikke jeg brukt ordet "kvalitet" i det hele tatt. Jeg har bare grepet fatt i Dahls ord om at innleggene til HeSk "fenger". Jeg mener å ha motbevist det. For hadde de fenget = skapt oppmerksomhet og interesse, så hadde antallet svar og kommentarer vært det mangedobbelte av det de er i tilfellet med HeSk.



 AR (16. jul 2015 21:45) *  IP
Laboremus: Hesks er både interessante og morsomme. Han tar i litt vel mye noen ganger, men det er stilen hans.

Kan ikke bare du hoppe over hans innlegg.

Et godt innlegg trenger ikke mange svar.

Vær snill å holde opp med dine råd om hva som skal stå og ikke stå på Golfsiden.

Jo, det blir ensporet slik som Gunnar Bull skriver.

Ferdig.



 Tom Dahl (17. jul 2015 09:37) *  IP
Hvis jeg her skriver under nick - foreksempel Nick Faldo ,og har gått i baret med et dundrende ekkelt og dumt innlegg, vil det være lettere å slå tilbake mot meg som nicker. Man ville kanskje ikke gått så langt som å beskrive meg som en "enbent,lesbisk,blind, negerdverg" . Men en anonym må tåle mer, mens en som står frem med fullt navn nødvendigvis vil få en mer gjennomtenkt og mer moderat beskrivelse av seg selv, som man kjenner seg mer igjen i , enn den i gåsetegneksempelet.
Bare det jeg vil fram til når det gjelder mulig god eller dårlig innholdskvalitet.på denne debattsiden.





 gjesp gjespersen (17. jul 2015 09:48) *  IP
Å bruke nicket "Tom Dahl" er like anonymt som "Tøyse Kopp".


 Wilson (17. jul 2015 09:50) *  IP
Gjespersen.
Jeg har spilt med TD.
Han er en mann som står for det han sier.
Hyggelig å spille med. Godt humør



 AR (17. jul 2015 10:27) *  IP
gjesp gjespersen: Det du skriver er tøys!

Den som vil jukse, vil alltid kunne klare det. Det ser vi over alt. Dessverre også på golfbanen.



 Ola Normann (17. jul 2015 11:23) *  IP
Man kan skrive hvilket nick man vil, det er jo kun de som kjenner vedkommende og som kan identifisere han/hun som vet om nicket faktisk representerer ens ekte navn.


 Tom Dahl (17. jul 2015 20:20) *  IP
Hardt å høre at man kanskje jukser.
Det driver jeg ikke med .Det er jo åpen og ærlig debatt jeg forsøker å predike.
T.D MEDLEM 3085 OGK.






 PCS (18. jul 2015 10:49) *  IP
At det er få kommentarer til HeSk sine perspektiver på makroøkonomi, skyldes at det er få her inne som har kompetanse til å kommentere dette, og ikke manglende interesse...


God golfsommer til alle mine golfvenner og W :-)

PS: For dere som er hjemme; suverene forhold Bogstad og Miklagard!



 Wilson (18. jul 2015 13:52) *  IP
PCS.
Takk det samme. ☺



 gjesp (18. jul 2015 17:05) *  IP
Bra at AR rettet det, spesielt siden du gjorde akkurat det samme selv.

At ingen gidder å kommentere hans påstander om økonomi, skyldes vel at det først og fremst er uinteressant på et golfforum. Eller generell visvas.



 007 (18. jul 2015 20:53) *  IP
Denne er litt spennende, fra HeSk;
Giga-Ponzi-Svindelen døpt Derivater, vil rase kloden rundt 2 ganger på 24 timer, og gruslegge bankvesenet.

Ca. År 2000 het fanteriet - opsjonsavtaler.
Med sånne kunne bl.a. "børsene loppe katedralene".



 Frank (18. jul 2015 21:36) *  IP
Opsjoner er bare ett av flere instrumenter som dekkes av samleordet derivater.


 007 (19. jul 2015 22:14) *  IP
Derivater er for folk flest, opsjonsavtaler var for rikfolk seg imellom.
Enda bedre språk, Frank.

Ponzi alt sammen.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72