Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Dude - 08. aug 2014 kl. 16:15 *  IP
Slutt på wild cards

Den relativt dramatiske beslutningen fra Forbundet om ikke å arrangere CT i Norge neste år (og fremover?) er ikke omtalt på Golfsiden. Pussig at hverken redaktøren eller leserne kommenterer det som halve golf-Norge nå er opptatt av.
Beslutningen innebærer at Norge ikke vil få noen wild cards til CT neste år. Dermed forsvinner et viktig incitament for de norske spillerne med ambisjoner. Meldingen fra Forbundet til disse er klar; du må gå den tunge veien om Nordic League for å komme deg videre i systemet. Her skal altså de norske konkurrere mot flere hundre svensker, dansker og finner på Ecco og/eller Nordea, om 5 plasser til CT! Rått parti?
Hvem av våre gidder det? Blir spennende å se til neste år.

Personlig mener jeg dette er et dumt vedtak av Forbundet. Det er trolig det økonomiske som spiller inn her. Solheim Cup skal prioriteres for alt det er verdt. Protester fra klubbene?
 Pølse med brød (08. aug 2014 16:33) *  IP
Eneste riktige synes jeg.

"Her må vi konkurrere med flere 100 svensker og dansker om å spille på CT", ja velkommen til virkeligheten. På tide at middelmådige Norske spillere får en reality check, CT er nivå 2 i Europa og du må levere mye på lavere tourer før du har fortjent å spille CT.

Jeg har anbefalt Nordea tour i mange år som trolig den beste arenaen for læring for våre unge, nesten ingen som går den veien. Trolig fordi holdningene ikke er gode nok, tror de er bedre enn de er og unngår bevist de gode svenske og danske.




 Frank (08. aug 2014 22:31) *  IP
Gidder ikke NL. Da har man uansett ikke behov for noen WIld Cards. For en holdning.


 C (08. aug 2014 23:01) *  IP
Flere av "gutta" ser ut til å skylde på Solheim Cup og LET turnerings satsning som grunn.
NGF sier vel egentlig at de ønsker å legge midlene på det nivået spillerne befinner seg på. De fleste gutta hører hjemme på NL, mens vi faktisk har et par damer på LET. "Fordi damene våre gjør det bra, bør det gis mindre penger og mer midler burde brukes på å presse kommende stjerner blant gutta - raskest mulig opp på et nivå høyere enn der de hører hjemme"
Hva slags argumentasjon er det?

Om vi hadde hatt to ET spillere for herrer, en på PGA og en på WEB.com tour, men kun et par damer dom hørte hjemme på LET access - burde vi da fjernet midler fra herresatsningen og gitt det til damene og søkt om å få arrangere LET turnering?
Tror ikke det nei....

Støtter helt klart NGF her, så lenge midlene brukes målrettet og på spillerne. Om midlene som spares går med til admin og fjas, er det en katastrofe.



 C (08. aug 2014 23:07) *  IP
I tillegg er det topp med bredere satsning og større fordeling av midlene. Vi trenger virkelig en bredere base med PROer - og som vanlig viser ungdommen seg verdig!
Likevel må de få som faktisk beviser at de hører hjemme på CT, ET, LET, Symetra og LPGA få støtte nok til å få budsjettet i null. At våre beste og de få fra den nye breddesatsningen som skulle lykkes basert på egne resultater - burde selvsagt få mer støtte enn dem som reiser rundt i Norden.
Akkurst den delen av den gamle NGF satsningen var/er riktig mener jeg.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72