Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 ET-To Russia with LOVE - 24. jul 2014 kl. 11:44 *  IP
M2M Russian Open

Joakim er på plass i sin første ET-turnering, og starter med en liten fugl på sitt første hull. Heia Joakim! Måtte det bli mange fugler denne langhelgen!
 Sherlock (24. jul 2014 14:11) *  IP
En liten og ubetydelig turnering, den svakeste på ET på flere år. De har ikke engang klart å fylle opp startfeltet. Det er med 113 spillere, herav 10 russere.
Best rankede spiller er nr. 49 på RtD, deretter nr. 67. De fleste ligger på over nr. 100 på RtD, og mange har ingen ranking i det hele tatt.
Relativt pinlig for ET, men premiesummen er på 1 mill. euro!

Mikkelsen rømte fra CT tidligere i år p.g.a. dårlige resultater, som han ikke klarte å fordøye. Det har vært stille fra ham i flere uker. Han som alltid har skrevet sin blogg hver uke - selv når han har hatt "spillefri" - har vært taus siden 10.juni. Tåler han ikke motgang?

Antagelig er ukens CT-turnering bedre kvalitativt enn denne ET-turneringen. På CT deltar Engell og ETJ denne uken. Engell ligger sist med + 7, mens ETJ er nr. 22 med -1. Begge er ferdigspilt. Halve feltet har ikke startet ennå.



 ET-To Russia with LOVE (24. jul 2014 15:31) *  IP
Jeg blir rett og slett trist av å se at du, Sherlock, klarer å være så negativ og trakasserende overfor de spillerne som prøver å tjene noen kroner på å gjøre det de liker best. De blir i hvert fall ikke bedre og heller ikke mer motiverte til å dele med resten av golf-Norge når det de får tilbake på nettet er slik møkk som du kaster etter dem her.


 olle (24. jul 2014 15:47) *  IP
Heldigvis er spillerne oppegående nok til å gi blanke i hva sofa-Sherlock måtte mene.


 Kvasi (24. jul 2014 16:21) *  IP
Kunne vært gøy å spillt en runde med en så oppegående kar som. Sherlock, jeg tror det hadde blitt mye leting både etter baller og intelligens!


 Sherlock (24. jul 2014 17:35) *  IP
Dette er latterlig av dere. Alt det jeg skriver ovenfor er kun fakta.
Skal vi unngå å kommentere fakta, og gjemme hodet i sanden?
Jeg har ikke trakassert noen, aller minst JM. Det jeg skriver om ham er jo fakta. Nå ligger han på cutgrensen. Er det galt å skrive det også?

Ærlig talt, gutter. Nå må dere slutte å være pingler som ikke tåler å lese fakta om norsk herregolf. Er det "møkk" å referere scoren til de norsk, og kvaliteten på feltet?

Mikkelsen har vært stolt av bloggen sin, og har skrevet den pliktoppfyllende hver uke, gjennom hele vinteren og våren, selv om han ikke spilte aktiv golf. Så snart han møter motgang, så slutter han å skrive. Han hadde tre MC på rad og så kom en sisteplass. Det var slutt med bloggen hans allerede før det. Det er vel lov å spørre hvorfor?



 gjesp (24. jul 2014 17:38) *  IP
Hva med å spørre han selv? Hva forventer du av svar her inne?


 Spørrende (24. jul 2014 18:49) *  IP
Et lite spørsmål til deg Sherlock; siden du hevder at alt du skriver ovenfor er fakta, kjenner du Mikkelsen godt? Regner med det siden du mener at "Mikkelsen rømte fra CT tidligere i år p.g.a. dårlige resultater, som han ikke klarte å fordøye" er fakta.


 Kvasi (24. jul 2014 21:08) *  IP
Mikkelsen har blogget for Norsk Golf i mange år og er i særklasse den norske golfspilleren som via sin blogg har bydd mest på seg selv med opp og nedturer.
At han har giddet har jeg lurt på lenge, med så mye rart som har blitt kommentert.
Antageligvis regner Sherlock med at han kan fortsette å slenge dritt anonymt i alle retninger til evig tid, det blir gøy den dagen han kommer for dagen og noen tar tak i dette. Nettroll blir bestandig blåst, bare de holder på med kvalmen sin lenge nok !



 Sherlock (24. jul 2014 21:23) *  IP
Jeg kjenner ikke Mikkelsen i det hele tatt. Jeg holder meg bare til hva han selv har skrevet på sin blogg. Der skrev han 10.juni, etter å ha hatt 3 MC på rad: "Etter Hauger blir det tre nye uker på rad på Challenge Tour, i henholdsvis Skottland, Tyskland og Slovakia." Han hadde altså wild card til disse tre turneringene. Han avbrøt Nordea på Hauger for å spille CT i Belgia. Der ble han sist. Etter dette meldte han avbud til de tre CT-turneringene som er nevnt, og siden har ingen hørt noe fra ham. Han har i hvert fall ikke skrevet noe på sin blogg. Men han var kanskje syk? Jeg bryr meg ikke om bloggen hans, men det gjør mange andre followers. De må være skuffet nå.

Det må være lov å tolke hans fravær fra turneringer som NGF hadde skaffet ham adgang til, som at han ikke klarte å fordøye tapene.
Kvasi, jeg har ikke "slengt dritt i alle retninger". Kan du dokumentere det med fakta?



 Wilson (24. jul 2014 21:26) *  IP
"Det må være lov å tolke hans fravær fra turneringer som NGF hadde skaffet ham adgang til, som at han ikke klarte å fordøye tapene. "

Du må jo bare fortsette med å tolke det på din måte.

Tipper JK og mange andre blåser i hva du tolker.

Du har uansett bommet med dine spådommer et par ganger før



 Enur (24. jul 2014 21:36) *  IP
Hva med f.eks. å tolke det som at han faktisk var voksen nok til å innse at formen på det tidspunktet ikke var den beste, slik at det var dumt å bruke opp de begrensede wild-cardene som sto til hans rådighet, og heller ta en turneringspause?

Men det ble vel for positivt for deg, Sherlock? Bedre da å skrive at han rømte fra CT fordi han ikke taklet motgang fordi det passet deg bedre!

Du er og blir en looser, Sherlock!



 S (24. jul 2014 23:14) *  IP
Kan dere ikke slutte å henge dere opp i hva Sherlock skriver og gi han den oppmerksomheten han vil ha.
Nok er nok



 Kvasi (24. jul 2014 23:48) *  IP
Du klarer ikke engang å ha rette fakta, vær snill å kutt ut dette !
Var det opp til meg så må gjerne noen blåse deg så du må stå til rette for dette du driver med



 Ooops (24. jul 2014 23:53) *  IP
Har Sherlock en agenda eller liker han bare å være en drittsekk ?
Jeg klarer iallefall ikke å se poenget med å 'analysere' norske golfere sitt spill på en slik måte.

Hvordan ville han selv likt å bli hengt ut av idioter som han selv ? men det er kanskje ikke så mye å henge ut....fyren pisser neppe alene etter det har blitt mørkt !



 gjesp (24. jul 2014 23:58) *  IP
bare litt oppmerksomhetssyk. Ikke skrem han bort igjen da, dukker bare opp med nytt nick.


 Tor-Arne (25. jul 2014 08:59) *  IP
Så langt i dag etter 8 hull -3 og avansert 28 plasser til T35. Med litt forbedring av backnine i forhold til i går, kan det bli finalespill på JM. Jeg krysser fingrene!


 Enur (25. jul 2014 11:29) *  IP
For ikke å jinxe noe som helst i dag, holdt jeg meg langt unna tastaturet mens Joakim spilte. Men nå ser runden ut til å være ferdig på -3, noe som bør bety at det er klart for helgespill. Veldig bra!

Men det er nå det virkelig begynner, så vi får håpe han kan bryte en dårlig norsk trend med å rase nedover listene i løpet av helgen. Så stå på i helgen, Joakim, det er nå moroa begynner!



 Tor-Arne (25. jul 2014 11:41) *  IP
TILTREDES!


 Sherlock (25. jul 2014 12:56) *  IP
Ooops: Med hvilken rett kaller du meg idiot og drittsekk?
Og hvem har jeg "hengt ut" og på hvilken måte? Jeg venter et skikkelig svar, ikke bare invektiver.

Jeg fastholder at jeg kun har holdt meg til fakta om de norske golfspillerne jeg nevner ovenfor, og ikke skrevet noe nedsettende om dem. Jeg har tolket Mikkelsens plutselige taushet og avmelding til tre CT-turneringer som at han ikke klarte å fordøye 3 MC og en sisteplass på rad. Sålenge han ikke har sagt noe eller skrevet et ord på sin blogg - som han ellers er så flink til å opprettholde - så er det legitimt å tolke ham slik.
Han har mange followers og bidragsytere til sin "Birdie-klubb", og han skylder dem en forklaring på sin taushet og avmeldinger. Men Enur & co forsvarer vel dette også.
Jeg har ikke noe imot Mikkelsen, men hans plutselige fravær bør han faktisk forklare fansen. Eller NGF bør gjøre det.




 S (25. jul 2014 15:26) *  IP
Bra runde i dag!! Satser på litt "dållars" på konto etter helgen! :-)


 Kvasi (25. jul 2014 16:18) *  IP
Jeg er enig med Ooops , du er en jævla idiot !
Du kan tolke som du vil i ditt eget hode men jeg er ikke interessert i at du setter krav på vegne av meg eller andre !

Med største sikkerhet er det enkelt å skjønne at du er hverken 'follower', bidragsyter eller har vært med i hans birdieklubb....hva har du med hvordan Mikkelsen forholder seg til andre og hva vet du om det ?

Jeg kjenner han, er stor fan og var med i birdieklubben han hadde i 2012 og blir provosert av det røret du slenger ut som du strengt tatt ikke har noe med. Ta deg en tur til Drammen så kanskje vi kan få lært deg litt folkeskikk, om noen blåser deg tar jeg gjerne på meg den jobben !



 vilden (25. jul 2014 16:28) *  IP
Litt selvmotsigelser både her og i tidligere innlegg Sherlock.

Fakta og tolkning går litt i surr.

Jeg fastholder at jeg kun har holdt meg til fakta om de norske golfspillerne jeg nevner ovenfor, og ikke skrevet noe nedsettende om dem. Jeg har tolket Mikkelsens plutselige taushet og avmelding til tre CT-turneringer som at han ikke klarte å fordøye 3 MC og en sisteplass på rad




 Snedd (25. jul 2014 17:29) *  IP
Er så jævla bra å kreve at JM forklarer sitt fravær akkurat nå når han faktisk er midt i en turnering på ET. Hans fravær er vel da noe som de fleste av oss er minst opptatt av. Hans nærvær er langt mer artig!
Moro at han er med i helgespillet på sitt første ET-forsøk. Hadde han enda ledet med 10 slag på nestemann, hadde vi kanskje sluppet unna drittinnlegg fra folk som er bitre over et eller annet.



 Wilson (25. jul 2014 17:30) *  IP
"Han har mange followers og bidragsytere til sin "Birdie-klubb", og han skylder dem en forklaring på sin taushet og avmeldinger."

Er du medlem av denne birdie-klubben Sherlock?

Om ikke så har vel ikke du noe med dette.



 Sherlock (25. jul 2014 17:49) *  IP
Wilson slenger seg med, som vanlig når det er mulig å kritisere meg.

Det må faktisk være lov å diskutere utviklingen og fraværet fra sporten i fem uker midt i sesongen til en av Norges beste i sin idrett. I alle andre idretter hadde dette vært helt OK, og ikke ført til utskjelling. Og vedkommendes forbund, klubb eller ham selv hadde selvsagt kommet med en forklaring på fraværet. Man trenger ikke være hverken fan eller bekjent av en idrettsmann for å kunne spørre om ting.
Det blir komisk når Kvasi mener at fordi jeg "ikke har noe med JM å gjøre", da kan jeg ikke uttale meg om ham. Skal hele idretts-Norge pålegges munnkurv og ytringsforbud fordi vi ikke har noe med idrettsmennene å gjøre og ikke kjenner dem?

Ellers konstaterer jeg at jeg her diskuterer med fjortiser, og det er nytteløst. Derfor ikke noe mer fra meg i denne debatten.
Men dere blir aldri kvitt meg som deltager her på forumet.



 Kvasi (25. jul 2014 17:57) *  IP
Les hva jeg skriver din fjott !
Jeg skulle gitt mye for å vite hvem du er...



 Enur (25. jul 2014 18:01) *  IP
Nei da, vi har merket det Sherlock (eller hva du ellers måtte kalle deg).

Men fint at vi er kvitt deg i denne tråden ihvertfall!



 Ronny (25. jul 2014 18:15) *  IP
"Men dere blir aldri kvitt meg som deltager her på forumet"



Tøff type..



 Revisor'n (25. jul 2014 20:07) *  IP
Ytringsfrihet er tydeligvis et fremmedord for de fleste på golfsiden. Hvorfor kan ikke Sherlock få være negativ til resultatene til Norges såkalte golfelite? Så kan andre finne lyspunktene.

Å uttrykke ønske om å oute han er bare barnslig, Kvasi. Hva skulle det være godt for? Skulle du ringt han og gitt han en overhøvling fordi du er fan av JM? Voksent!



 Wilson (25. jul 2014 20:13) *  IP
Voksent??????

Sherlock er en multinicker.

Jeg har ikke behov for å oute han, men han burde slutte med å surve når han er såpass kritisk som han er.

Det finnes ikke konstruktive meninger fra fyren heller.

Feks PMB som er kritisk til norske golfere har tross alt en mening om hva som bør gjøres.
Multi Sherlock stiller kun spørsmål og er negativ.

Dette har vært en rød tråd fra flere nicks/same person



 Kvasi (25. jul 2014 21:20) *  IP
Hadde ikke ringt, denne tullingen skulle jeg sett i øya !
Kanskje denne klovnen kunne vært en sak for Robert Aschberg ?



 Revisor'n (25. jul 2014 22:38) *  IP
Det spørs hvor mye du ser med den promillen, Kvasi.
Ser mer ut som du er en sak for PST.



 Sherlock (25. jul 2014 23:46) *  IP
Et PS:
Det som en av Norges beste idrettsmenn i sin idrett foretar seg midt i sesongen er IKKE EN PRIVATSAK. Det angår hele golf-Norge. Når en toppidrettsutøver bokstavelig talt forsvinner fra radaren i fem uker, uten å forklare hvorfor - og når han har en blogg der han ellers forteller alt av smått og stort som vederfarer ham - da er man nødt til å reagere. Og siden det er taust fra vedkommende, så inviterer han selv til gjetninger om årsaken til fraværet.
Hvis det var slik at han trakk seg fra de tre CT-turneringene fordi han følte at han bedre utbytte av å trene hjemme, hvorfor sa han ikke det på bloggen sin?

Wilson; dersom jeg ikke kom med kritiske kommentarer, så hadde denne debattsiden vært jævlig kjedelig og mye tynnere.
Det er ikke min oppgave å komme med såkalt "konstruktive meninger" her. Det overlater jeg til andre. Vi har alle våre roller og meninger. Siden du refererer til den konstruktive PmB som har løsninger, så kan jeg fortelle deg min "løsning": norsk herregolf er så håpløst akterutseilt på toppnivå at det ikke finnes håp i det hele tatt. Årsaken er at det ikke finnes unike talenter som vil ofre alt. Hva som foregår i klubber og NGF er uinteressant; det er det som foregår i hodet på den unge golfspilleren og i nærmiljøet hans som er avgjørende. Ekte talenter kommer seg alltid frem, uansett "apparatet". Slike talenter har vi ikke på herresiden p.t. Og for de som nå strever på CT og Nordea er toget forlengst gått for en toppgolf-karriere. Det finnes ikke et eneste enkeltresultat i noen turnering som peker i den retning.

Herregud Wilson, du høres ut som en voksen kar med erfaring. Tåler du virkelig ikke at en eneste debattant her sier noe kritisk og sant og reelt om de norske herregolferne? Er du virkelig ikke mer virkelighetsorientert? Stopp dette tøvet med å linke meg til andre nick, det ødelegger jo gangsynet ditt. Konsentrer deg om det jeg skriver og ikke la deg irritere så voldsomt av meg som person.

Min kritikk er reell, den er hverken konstruert eller noe jeg skriver for å være et nettroll.



 Kvasi (26. jul 2014 12:35) *  IP
Jeg trodde du var borte fra denne linken ?


 KGB (26. jul 2014 18:55) *  IP
Tøff trøkk for JM i dag, håper det kan settes på kontoen for manglende erfaring .
AR har vurdert at han mangler mange deler av spillet; er AR i Russland eller ser han slagene via livescoring ?
Synes det er greit at du lar være med dine vurderinger og skriver om de du ser og spiller med. les seniorgolferene



 AR (26. jul 2014 22:39) *  IP
Thank you very much! Jeg har som du vet ingen erfaring med golf.


 KGB (26. jul 2014 23:32) *  IP
Hva har erfaring med dette å gjøre ?
Siden du tolker spillere via score burde det være enkelt å forklare for oss uerfarne som ikke skjønner en dritt og er så frekke å sette spørsmålstegn ved din viten og kompetanse...
Er du på noen av disse turneringene du refererer fra eller er det du skriver dine betraktninger og aldri ut fra hva spillerne selv sier ?

Kjenner du alle og vet hvordan deres opplegg er?




 AR (26. jul 2014 23:34) *  IP
Ja.


 Ooops (26. jul 2014 23:41) *  IP
Hva svarer du på AR? Ja til alt du blir spurt om ?


 Frank (26. jul 2014 23:41) *  IP
Om ikke AR kan si dette om en spiller hvem kan?



 KGB (26. jul 2014 23:53) *  IP
Tja, jeg kjenner mange av de han skriver om og flere av de har aldri gjort annet enn å vise vanlig høflighet.
Det er derfor jeg spør hvor han får sin info fra ?



 Revisor'n (26. jul 2014 23:57) *  IP
Dette er enkelt. JM er oppdratt i god sosialdemokratisk ånd og da tar han minst de tre uker sommerferie han har rett på.. Da blir det ikke turneringer og ikke blogging.

Å hevde at ikke AR med sin erfaring og på egen golfside skal kunne skrive og ha meninger om norske golfere er usedvanlig tanketomt.



 KGB (27. jul 2014 00:05) *  IP
Han kan skrive hva han vil, jeg bare lurer på hvor han får info fra?
Ved mange tilfeller gjør AR vurderinger og konklusjoner han umulig kan vite, er det da feil å stille spørsmål ved klipp/lim 'journalistikken ' ?



 Frank (27. jul 2014 00:25) *  IP
Da kan du jo argumentere for hva du mener er feil i hans analyser.


 AR (27. jul 2014 09:45) *  IP
Nettopp!


 JJ (27. jul 2014 11:18) *  IP
Her har AR faktisk helt rett. JM har stagnert, og er langt unna å nå målene han har satt for seg selv.

JM har en i beste fall utradisjonell golfsving. Der er det mye å rette på. Jeg aner ikke hvem eller hva han jobber med, men det er vanskelig å se for seg at det går ann å blande seg inn i verdenstoppen med den teknikken.



 KGB (27. jul 2014 13:50) *  IP
Hvem verden lever dere i ? Kanskje dere bør begynne å se golf på TV om dere mener Mikkelsen har en dårlig sving ?
Jeg blir helt matt av AR sine vurderinger av "deler av spillet" og endring av opplegg, ta en prat med han det gjelder om han i det hele tatt gidder å snakke med deg!
Han spiller sin første ET, klarer cuten og havner i nærheten av f.eks Morten Ørum Madsen, Phillip Price og Richard Finch...jeg lurer på om de kan leve av golfen, hva slags opplegg de har og hvordan deres scorekort vurderes?




 DA (27. jul 2014 14:03) *  IP
Hvem verden???


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72