Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Juniorleder - 02. mai 2014 kl. 10:04 *  IP
NGF og verdensrankingen

Det er en interessant artikkel Golfsiden har om NGF og WAGR.

Isolert sett er ikke denne tabben altfor stor. Men det er allikevel betenkelig. NGFs idrettsavdeling teller 11 ansatte. Det er ikke overraskende at de ikke setter seg inn i reglementet. Over tid har vi sett manglende vilje og evne til å sette seg inn i regler og skriv.

Kan vanskelig se at disse 11 leverer som forventet. De idrettslige resultatene har vært meget dårlige de siste årene. Hvor lenge skal man kunne si: nå går det rett vei, snart er vi mye bedre.

Snart skal NGF arrangere en turnering med putter og tre køller. Dvs. en turnering som ikke er i henhold til golfreglene. De har tenkt til å la denne telle på WAGR. Dette er skremmende. Hva vil R&A si når de oppdager at i Norge skal man la turneringer som ikke er etter golfreglene telle på WAGR?

Norge risikerer å bli utelukket fra WAGR. Ser man på alt det rare NGF gjør, overrasker ikke dette. Nå har en del norske junior fått dårligere ranking fordi NGF ikke har fulgt med. Dårligere ranking er en ting, men å risikere å bli utelukket fra rankingen er noe annet. Håper noen går inn og forteller de ansatte i idrettsavdelingen et alvorsord eller to.
 Undrende (02. mai 2014 20:37) *  IP
Enda mer interessant blir når dette var en turnering i forbindelse med en treningsleir og det kun var 15 deltakere (13 av disse fullførte). Lurer på hvordan de organiserer WAGR ser på det, en slik treningsleirturnering har vel ingenting på WAGR å gjøre i hele tatt...


 Fant (02. mai 2014 21:35) *  IP
Neste gang skal det spilles om wagr-poeng med tre køller...


 jack nickløs (03. mai 2014 22:55) *  IP
Vet ikke om 3 køllers turneringen teller på wagr. Er det i det hele tatt lovlig da?
Det er mye rart innad i NGF systemet som noen utenifra burde satt foten ned på. De har snakket om forandringer i 10 år, og forandringer er det blitt, men bare enda værre forandringer. Kanskje vennegjengen som sitter i golfforbundet etter hvert burde blitt erstattet med noe annet med mer selvinnsikt. En vedkubbe eller noe sånt...



 jack nickløs (03. mai 2014 23:00) *  IP
Snart blir vel Joakim Mikkelsen og Anders Engell landslagstrenere, de er jo tross alt trackmanguruer, og Espen Kofstad idrettssjef.


 Fooore (05. mai 2014 14:45) *  IP
Så lenge eksperter kun uttaler seg på verdensledende golffora, det være seg juniorledere, spillere og andre, så blir ikke alt nødvendigvis mye bedre.


 Mats (09. mai 2014 12:32) *  IP
Tipper idrettsavdelingen satser tungt inn på OL i Rio om to år. Man trenger en stor delegasjon fra NGF der nede for å 'lære'. Tutta er eneste norske som har mulighet for å komme med, i tillegg til de 10-15 funksjonærene som skal 'lære'.

Ikke rart det mangler resultater på hjemmebane.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72