Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 AR - 30. okt 2013 kl. 13:08 *  IP
Darren Webster-Clarke - til orientering

Jeg skrev en artikkel om Darren Webster-Clarke av flere årsaker.
- han er en meget dyktig trener, kanskje den beste i landet, ihvert fall hvis vi skal vurdere ut fra hva han arbeider med av toppspillere internasjonalt og nasjonalt
- han er ikke lenger fast ansatt i ToppGolf og har således fått en ny tilværelse som jeg syntes det var verdt å skrive om.
- han har endret profil slik at han nå arbeider med et mye bredere lag av golfspillere
- mange har lurt på hva som er skjedd med DWC etter at hans kontrakt med ToppGolf gikk ut

Jeg beklager hvis dette ikke var nyttig informasjon. Selvsagt vil alt som skrives kunne oppfattes som reklame!

Trond Kracht startet en tråd (strøket; pga opplegg til hattråd) her som noen hengte seg på (nesten)utelukkende for å drite ut meg. Det tåler jeg. Birdie klager på at jeg strøk et reklameinnslag her på Debattsiden om Bærum Golfsenter. Det gjorde jeg på oppfordring. Jeg kommer imidlertid tilbake temmelig snart med en omfattende omtale av Bærum Golfsenter, som Trond Kracht, birdie og andre helt sikkert vil oppfatte som reklame, men det tåler jeg.

Jeg ønsker å komme med golfinformasjon ut til et golfinteressert publikum her på Golfsiden og skriver veldig gjerne om dem som er dyktige i golfmarkedet i Norge. Andre og for så vidt.

Intervjuet med Erik Bertrand Larssen var selvsagt også reklame!? Her har ingen klaget ennå. men det kommer vel det også! Det var et langt intervju for å få et innblikk i Bertrands aktiviteter. Ingen har kommentert den artikkelen ennå her på Debattsiden. Det forbauser meg litt. Forresten - kanskje ikke. Positive ting passserer, men hvis man kan finne noen negative og destruktive ting å henge seg på, da kribler det i tatstaturfingrene.

Dette kun til informasjon.
 Trond Kracht (30. okt 2013 13:31) *  IP
Det er mulig alderen krever sitt og at man har gått ut på dato. Dette tåler jeg veldig bra ! Jeg kan ihvertfall ikke huske at jeg noengang har sendt et såkallt hatinnlegg til dine sider. Jeg hører gjerne hva dette skulle være !! Noe må det jo være siden du husker det !! De få innleggene jeg har skrevet har alltid vært med fullt nanvn Lett å sjekke!
Jeg er kun ute etter prinsippet : Hvem bestemmer hva som skal skrives ? Det har du allerede svart på. Hvem bestemmer hva som er riktig og hvilken plass og omfang det får har du vel også svart på !
Riktigheten i dine subjektive analyser om metoder, trenere osv har du vel også svart på !
Mange mener at det er slik en redaktør skal være. Det mener jeg også : Helt enerådende, men da må man tørre å stå for det!

--- Svar: Trond, jeg mente ikke deg da jeg skrev at det kunne utvikle seg til en hattråd. Det var noen som hengte seg på tråden jeg siktet til som i kjent stil grep sjansen til å drite ut meg.

Jeg beklager hvis jeg ordla meg slik at du følte deg rammet av min kritikk. Jeg valgte å svare deg med denne informasjonen for å slippe all dritten fra anonyme innsendere som kom og vil komme i kjølvannet. For å gjenta det; jeg oppfattet ikke ditt innlegg som noe hatinnlegg.

Trond, ha en fin dag!

I all venskaplighet,
Asbjørn R ----



 stig (30. okt 2013 18:08) *  IP
Jeg syns at all informasjon som er golfrelatert er interessant. Hva du kaller det,betyr ingenting for meg. Så for meg må du bare informere om alt.


 Bjørn E (30. okt 2013 18:32) *  IP
Synes golfsiden bidrar med veldig mye bra.

Det er alltid valgfritt om man vil lese en artikkel eller ei.

Det er generelt dårlig presseskikk når et medie skriver positive eller negative artikler eller innlegg der man selv har egeninteresse, eller artikler omhandler stoff som angår deres annonsører, men det skal godt gjøres å la være når man er så engasjert i golf Norge som AR og markedet er så snevert, så det bør man vel kanskje se gjennom fingrene med!



 barce (30. okt 2013 21:54) *  IP
At jeg skriver at du har en bra side og at man må respektere at du all hovedsak skriver om saker som står deg nær - er støtende og sårende?


 Fooore (30. okt 2013 21:58) *  IP
Barce, jeg tror jeg leste de bokstavene dine, synes å erindre noe mer som ALLE skjønner at AR misliker? Men jeg kan ta feil, har gjort det før.

Golfsiden er herlig, keep up the good work!



 barce (30. okt 2013 22:00) *  IP
Tenker du på ordet blogg?


 AR (30. okt 2013 22:01) *  IP
Det var mer realt, barce.

Men jeg skriver ikke i all hovesak om det som står meg nær. Jeg skriver stort sett om alt jeg kommer over om golf som jeg mener har allmen interesse for leserne.

Nå kjenner jeg det norske golfmiljøet meget godt. Kanskje det er det du mener med "saker som står deg nær".



 barce (30. okt 2013 22:07) *  IP
Vel, jeg mener jo samtidig at du skriver mest om de klubber, aktiviter og personer som du har en relasjon til. Jeg er sikker på at det er skrevet fler artikler på golfsiden om DWC enn andre trenere her til lands. Men du kjenner han sikkert og er derfor mer oppdatert på han som nyhetsobjekt - enn du er om andre trenere i norge. Syns ikke det er noe å legge skjul på? Det er umulig for deg som enkeltperson å oppsøke alle nyheter på alle trenere, og det må man respektere?!


 AR (30. okt 2013 23:01) *  IP
DWC er den mest profilerte treneren her i landet med sterkest innslag av internasjonale elever. Nå har han eksempelvis begynt å trene Pelle Edberg. Han er i tillegg knyttet til NGF. Drillo og han nye landslagstreneren i forball er på samme måte mer profilert enn trenere for klubber nedover i divisjonene. No big deal.


 PCS (30. okt 2013 23:20) *  IP

Det at tråden til Trond Kracht ble delita, tror jeg ikke er noe stort savn for golfNorge.



 Ove (31. okt 2013 00:19) *  IP
DWC er vel også den treneren som spådde at hans elev Børsheim ville nå toppen internasjonalt?


 stig (31. okt 2013 00:51) *  IP
Ser du spør siden du har spørsmålstegn. Jeg vet ikke. Men han er fortsatt ung.

Formuleringen syns jeg allikevel virker litt vel negativt ladet.



 Mhm (31. okt 2013 00:57) *  IP
-- Ærekrenkende, Mhm!

AR --



 Amatour (31. okt 2013 08:55) *  IP
AR: jeg fant artikkel om Darren informativ; likedan nyheten om Johan Elgborn. Folk i farten, hvem går hvor og andre endringer i stillinger i golf norge er alltid interrresant å få med seg og være oppdatert på.


 PCS (31. okt 2013 09:00) *  IP

Jeg er helt enig med Amatour, også er golfsiden hele tiden oppdatert og dyktig til å legge ut aktuelle linker.




 Birdie (31. okt 2013 09:15) *  IP
--- Svar: Dette forumet er ment for diskusjon om golf. Reklame kan man annonsere.

Det redaksjonelle tar jeg meg av. Jeg forstår at du er fornærmet over at jeg strøk ditt reklameinnslag for Bærum Golfsenter etter en oppfordring fra andre her på forumet.

Til din orientering skal jeg besøke senteret i dag, og det kommer en artikkel om senteret på resdaksjonell plass i løpet av kort tid. For øvrig trener jeg på flere sentre om vinteren slik at ditt innlegg som jeg nå tok bort ble feil.

AR ---



 DrSlice (31. okt 2013 09:22) *  IP
Intervjuet med Bertrand var etter min mening intetsigende og uten brodd. Reklamepreg også her..
Det skyldes nok både journalisten og Bertrand selv som ikke klarer å gå i dybden på hva dette dreier seg om. Svarene er overfladiske og bærer preg av selvfølgeligheter. Etter min mening.



 AR (31. okt 2013 09:29) *  IP
Tusen takk for tilbakemeldingen DrSlice. Artikkelen det gjelder er denne:

http://www.golfsiden.no/ErikBertrandLarssenintu291013.html



 Snedd (31. okt 2013 09:47) *  IP
Det er helt umulig for AR å drive golfsiden uten at han en gang i blant toucher innom lommersielle temaer. Om det gjelder baner, innendørssentre, golfturer til utlandet, proer, utstyr og mye annet, vil det alltid være noen som sitter i den andre enden og kan tjene (eller tape) penger på omtale.
Hvordan hadde denne siden vært helt uten dette? Kun samtaler med våre ytterst få proffer, bare ispedd en og annen junior på vei opp?
Kun linker til livescores?
I et så snevert miljø som det norske golfmiljøet tross alt er, må det nødvendigvis bli sånn at en som har greie på golf, kjenner noen som kjenner noen osv.
Tenk dere NRKs tidligere suksessprogram autofil uten at en eneste bil blir vist eller merke blir nevnt! Hadde det blitt kult?
Tenk dere andre medier uten at man hadde fått lov til å skrive om film, teater, kunst, bøker, biler, båter, restauranter, sykler, osv fordi det kan være noen som kan tjene penger på omtalen.
Vi ville sittet igjen med veldig mye (tomt?) politikerprat!
Nei, kjør på AR! Vi vil vite om det som skjer, og der inkluderer naturligvis utstyr, baner, proer, sentre osv. Vi er ikke så teite at vi ikke ser at det kan kobles kommerst noen ganger, men det må vi leve med.



 Birdie (31. okt 2013 09:51) *  IP
AR takk for svar men jeg er IKKE hverken fornærmet eller vonbroten...men siden jeg hadde besøkt Bærum Golfsenter og syntes det var bedre enn noen av de andre innendørssentrene jeg har spilt på så ville jeg dele den erfaringen.
Jeg har lest denne spalten noen år og du verden hvor mange ganger jeg har lest om fantastiske Mikla, Oslo, Kongsvinger osv osv
Hva er forskjellen på å reklamere for ett fantastisk innendørssenter kontra fantastiske golf baner?
Eg berre spyr....


--- Svar: Det var måten det var skrevet på, Birdie, som fremsto som ren reklame. Jeg kommer tilbake med redaksjonelt stoff om senteret med det første. Det var ikke bare jeg som reagerte på det du skrev. Jeg ble faktisk oppfordret til å ta bort ditt innslag som var alt for reklamepreget. Over kanten,. Derfor.

AR ---



 Trond Kracht (31. okt 2013 10:48) *  IP
Beklager at jeg har satt igang en diskusjon som absolutt ikke var meningen. Mitt poeng var : Hva skal til for å få omtale på golfsiden? Redaktøren er helt suveren, men må ha mot til å stå for det han mener! På det området er Asbjørn god.

Viktige ting for meg og andre er : Hvorfor samarbeider ikke de minst 7 klubbene som ligger på rekke og rad ? Hva med daglige ledere, greenkeepere, sportssjefer, markedsansvarlige osv. Hva med trenere/proer? Hvilken sløsing av midler og krefter!

I min egen tid som styremedlem i Oslo GK foreslo jeg et intimt samarbeid på elite og banesiden med både Bærum og Asker. Diskusjonen ble lagt død med engang. Uhørt å komme med slike forslag. Har det blitt noe bedre?

Hva med trenere? Vi har faktisk 1 hovedtrener og noen flere "assistenter" som mer eller mindre er ansvarlig for suksessen med "Tutta". Spesiellt de som trente henne fra hun var 12 til 16/17 år. Hvor er disse i dag? Ingen er inne i varmen i NGF. Hva med juniorarbeid og retningslinjer for trening og oppførsel?

Dette mener jeg er retningslinjer som bør og skal diskuteres i et ansvarlig forum som Golfsiden.
Håper noen har noen konstuktive tanker om dette slik at vi kan få sporten som vi alle er så glad i enda bedre!!



 Enur (31. okt 2013 11:04) *  IP
Synes Snedd har en god oppsummering i sitt innlegg.
Bra skrevet, Snedd. Helt enig!



 Mediate (31. okt 2013 11:23) *  IP
Støtter Snedd og Enur her


 barce (31. okt 2013 12:39) *  IP
Bra innlegg, Snedd!


 Lennart (31. okt 2013 13:04) *  IP
Enig med Snedd. Håper at AR fortsetter å skrive om det som opptar han og alle vi andre som liker golf.


 Gunnar Bull (31. okt 2013 13:29) *  IP
My support. Vi betaler ingen ting for å bruke Golfsiden. Takk til AR for jobben han gjør!


 AR (31. okt 2013 13:41) *  IP
Barce, jeg forstår at du er i det provoserende hjørnet nå og skyter litt fra hofta, men vær så snill å ikke la meg være blinken. Jeg ser nemlig ikke hvor skuddet kommer fra og kan således ikke dukke :-)


 Wilson (31. okt 2013 14:30) *  IP
Som jeg skrev i tråden som ble fjernet. Jeg betaler ikke noe for å lese eller skrive her, så jeg synes det er helt OK som det er.
Jeg er fornøyd med GS. Hvis ikke hadde jeg holdt meg unna



 stig (31. okt 2013 19:37) *  IP
Bra formulert Snedd! Helt enig med du.


 PCS (01. nov 2013 19:20) *  IP

Men hvorfor er DWC ute av ToppGolf ?
Har det noe med initiert samarbeid mellom Hage AS og topGolf ? Eller vil han selv ha en friere rolle for å hjelpe unge talenter ?



 AR (01. nov 2013 20:15) *  IP
ToppGolf valgte å ikke ha DWC på lønningslisten, men heller at han skulle ha en friere rolle hvor han selv driver sin egen virksomhet, men med ToppGolf som tilholdssted og plattform. Det er ikke uvanlig at proer opererer som selvstendige. Dette er fortalt om i artikkelen om DWC på forsiden av Golfsiden.


 bambam (01. nov 2013 21:57) *  IP
AR, har du mer info om PIP? bra julegave potensiale.


 AR (01. nov 2013 22:07) *  IP
Ta kontakt med Darren selv evt. via ToppGolf Senteret på Haga.


 Ove (02. nov 2013 00:04) *  IP
Jeg etterlyser hvilke faktiske resultater DWC har oppnådd med sine elever internasjonalt. Gjerne sammenlignet med hans rosende uttalelser om disse elevene.
Dette er ikke omtalt i ARs intervju med ham.
Det hjelper ikke med fine ord og gyldne planer dersom resultatene uteblir.
Hva har DWC oppnådd?



 Frank (02. nov 2013 00:20) *  IP
At han er en kapasitet er det vel liten tvil om. http://www.toppgolf.no/academy/proene/32-dwc


 AR (02. nov 2013 00:21) *  IP
Han arbeider med flere av spillerne som er med i NGFs OL-satsing. Det er våre beste spillere som er i denne gruppen.Han har hjulpet Terry Pilkadaris tilbake til mye bedre spill denne sesongen. Han trener Richard Green og kjæresten Marianne Skarpnord, som er Norges nest beste spiller etc. etc. Nå startet han nylig med svenske Pelle Edberg. Har jobbet med gode dansker. Han er mer i Norge nå og ikke så mye internasjonalt. Som de fleste vet er det umulig å bli verdenstoppspiller ved å bo i Norge. Uansett hvilken trener man bruker.

Han trener hverken Tiger, Rory, Phil, Adam eller Justin Rose. Så da holder det vel ikke når man skal anse om DWC er en god trener eller ikke, Ove.



 Ove (02. nov 2013 00:47) *  IP
Ingen dokumentasjon eller svar på mitt spørsmål fra AR. Jeg etterlyser resultater, ikke name-dropping. F.eks. hvilken fremgang internasjonalt har disse elevene hans hatt. Børsheim er jo en av dem.
Og jeg snakker ikke om "verdenstoppspillere".

Din nedlatenhet i siste setning var unødvendig.



 AR (02. nov 2013 09:26) *  IP
I give up, Ove. Again.


 Xo (02. nov 2013 09:37) *  IP
Det du spør om er ikke mulig å dokumentere! Det er ingen dokumentasjon på at det er treneren til Phil, Tiger, osv som har gjort dem til toppspillere, det er derimot sannsynlig at de har noe av æren. Det samme gjelder vel for DWC, ingen dokumentasjon på at de spillerne han jobber med har blitt værken bedre eller dårligere, men det er høy grad av sannsynlighet for at DWC har hjulpet spillerne i riktig retning. Tvilsomt om Europatour spillere hadde benyttet seg av hans tjenester, dersom de ikke mener/tror på det han driver med. Så Ove i stede for å forlange dokumentasjon fra alle (særlig fra AR) på alt du slenger frem i forskjellige tråder, er det vel på tide at du begynner å dokumentere alle dine påstander, istede for å bare påstå.


 Revisor'n (02. nov 2013 11:26) *  IP
CV-en til DWC må vel være god nok dokumentasjon på at han er en meget bra trener. Som Xo skriver er det umulig å dokumentere trenerens andel av spillernes suksess, men det er god grunn til å tro at tilgang på nye talenter henger sammen med hva tidligere elever føler de har oppnådd med han som trener. Evig eies kun en GODT rykte.

De fleste erkjenner at Nils Arne Eggen er/har vært en av Norges beste fotballtrenere. Nå trener han Orkdal i 3. divisjon. Selv om han med årene kan ha fallert litt som trener, så greier heller ikke han å løfte kvaliteten på laget så mye at det rykker opp.

Poenget er at selv ikke verdens beste trener kan lage gull av gråstein, men jeg har tro på at DWC faktisk gjør elevene til bedre spillere.



 Fant (02. nov 2013 11:58) *  IP
Noen vil gjerne mene at dwc er altfor teknisk og har ødelagt spillere med altfor teknikkfokus.


 barce (02. nov 2013 12:01) *  IP
Det må vel i all hovedsak gjelde "lettere" spillere? Type deg og meg?


 Fant (02. nov 2013 12:06) *  IP
MT funket vel ikke med dwc?
Og AK har vel fått et sånn teknikkfokus at han ikke klarer å slappe av på banen?



 Enur (02. nov 2013 12:12) *  IP
På generell basis har jeg lyst til å si at i et lite land som Norge er, rent golfmessig, og med et begrenset miljø for profesjonelle golftrenere, tror jeg man kanskje lett kan bli litt blendet når det kommer et internasjonalt navn med en viss kapasistet til vår hjemlige andedam. At man da har noen mer eller mindre profilerte utenlandske navn på cv'en fører naturlig nok til en viss interesse og nysgjerrighet for å prøve ut denne treneren også hos norske spillere. Noe annet ville jo være rart. Og noen vil så føle at dette samarbeidet er verdifullt og noe å bygge videre på, andre igjen kan finne ut at "nei, her var det bare et oppskrytt rykte, og kanskje er våre norske hjemlige proer like bra for min del".

Og begge deler kan vel kanskje være riktig her? Noen liker som kjent mora, mens andre liker dattera. (Eller var det omvendt? :-)



 PCS (02. nov 2013 13:53) *  IP

For de aller fleste er kommunikasjon og målsetting med din pro det aller viktigste, herunder budsjett på egentrening.

Hadde mange timer med DWC i Miklagard periode, og han bygger en relativt aggressive swing som krever presisjon.

Men en putting time med DWC er noe alle bør koste på seg, bare det å høre på kunnskapen og hvordan han definerer kroppens ulike elementer er alene verdt pengene.

Også gir det deg garantert bedre lengdekontroll, og færre treputter.



 Ove (02. nov 2013 18:01) *  IP
Alle trenere i alle idretter måles på de resultater deres elever oppnår. Slik er det bare. Er disse resultatene dårlige eller fremgangen uteblir, så får de gjerne sparken.
Klart at også golftrenere opererer i et slikt regime.

Jeg konstaterer at ingen kan dokumentere hvilke eventuelle fremganger elevene til DWC har hatt under ham.



 Xo (02. nov 2013 19:09) *  IP
Ove, kan du dokumentere at de ikke har hatt det?


 Ove (02. nov 2013 20:13) *  IP
Børsheim har hatt tilbakegang.
Skarpnord spilte for et par år siden på LPGA, nå er hun en middelhavsfarer på LET.

Men det er ikke jeg som skal dokumentere det motsatte. Når AR skriver en rosende artikkel om DWC som trener, så er det naturlige spørsmålet: hva har han å vise til av resultater for sine elever? Det er jo elementært, og noe alle trenere må kunne svare på, eller dokumentere.



 AR (02. nov 2013 20:36) *  IP
Marianne Skarpnord har vunnet på LET i år. Pelle Edberg leder i kvalet til Europa Touren etter en middelmådig sesong. DWC har hatt suksess med en rekke juniorsapillere, Men det er vel ikk i nærheten av å være godt nok for Ove før DWC har en Major-vinner i stallen.


 AR (02. nov 2013 21:00) *  IP
Ove, jeg foreslår at du tar en time med DWC slik at du selv kan avgjøre og gjøre deg opp en begrunnet mening om hans ferdigheter. Hvis du ikke kjenner DWC og vet hva han driver med, har du liten troverdighet rundt dine uttalelser. Jeg sponser en time hos ham hvis du er interessert - mot at du skriver en ÆRLIG mening/oppfatning etterpå her på Golfsiden. Tør du å ta du utfordringen?


 duffyduck (02. nov 2013 22:10) *  IP
har hatt gleden av å ha noen timer med dwc.
meget meget bra. der snakker vi dyp forståelse av golf og golfsvingen. super type med mange gode golf historier på lur.
dønn seriøs ovenfor sine kunder/klienter, ikke noen telefoner eller annet tull under leksjonene. aldri noe problem med spørsmål på sms om det er noe man lurer på i ettertid, han følger opp om det er ønskelig.



 gjesp (02. nov 2013 23:11) *  IP
enig med duffyduck her. DWC er en stor kapasitet, har selv hatt timer hos han.

Å nevne Marianne i denne sammenhengen blir jo latterlig. Hennes mislykkede opphold i USA har ingenting med DWC å gjøre.



 Ove (03. nov 2013 18:45) *  IP
Hvilken suksess DWC har hatt med amatør - og selskapsgolfere er helt uinteressant i denne sammenheng. Alle vi som tilhører den kategorien kan naturligvis bli bedre med en trener - nesten hvem som helst av dem.

Det som teller er hvilken fremgang hans elever blant de profesjonelle kan vise til under regimet til DWC.

AR, du kan fortsatt spare deg for spydigheter. Jeg er ikke i nærheten av å tenke majorvinnere, ikke engang PGA-deltagelse. Jeg er mer jordnær og nøyer meg med å etterlyse fremgang på CT/ET/LET-nivå for elevene til DWC.



 Xo (03. nov 2013 19:34) *  IP
Ove, du er ikke jordnær, du er pessimist, tror det værste om folk osv. Mulig du ikke er det i dagliglivet, men på dette forumet er du dessverre det. Problemet med det du spør om, er at det er umulig å si noe om hvor elevene til DWC hadde vært hvis de ikke hadde benyttet seg av hans tjenester. De kunne jo rett og slett ikke vært middelmådige, men elendige. Men de kunne jo også vært verdensener. Men hvordan i hel.... skal man kunne dokumentere den ene eller andre veien. Det går jo ikke ann å si noe om fremgang/tilbakegang for spiller "X" som har trent med DWC, fordi det er umulig å vite hva som hadde vært status for spiller "X" dersom han ikke blitt trent av DWC. Dessuten Ove, representere du etter eget utsagn 90%+ av norske golf spillere over 20 i hcp, og har derfor sannsynligvis lite bruk for råd og vink fra en med DWC sin kunnskap. Dere vet jo best selv.


 Tor-Arne (03. nov 2013 20:21) *  IP
Er forsåvidt enig med deg Xo helt frem til siste setning. Slike påheng er jo fullstendig unødvendig og legger vel ikke noe mer tyngde i uttalelsene dine enn det som er skrevet.


 AR (03. nov 2013 20:22) *  IP
Ove, du svarte ikke på min invitasjon om å gi jeg en time med DWC som jeg betaler. Da vil du kunne få et mye bedre grunnlag for å uttale deg om DWC er en god trener eller ikke.


 Xo (03. nov 2013 20:28) *  IP
Tor-Arne, helt enigmed deg ang. Siste dsetning, men ettersom Ove er bortimot verdensener i å bruke dette argumentet med at han representerer de 90% av norske golfspillere med over 20 i hcp. Når det passer seg, så syntes jeg det er like viktig å presisere at han da ikke representerer de 1-2 % som har utbytte eller kompetanse om hva DWC og hans elever driver med.


 Tor-Arne (03. nov 2013 20:33) *  IP
AR:Da får du vel først si noe om hvordan man måler om en Pro er god, mindre god eller dårlig med 1 time med en gammel? golfer med 20? eller mer i hcp. Når Ove prinsippielt og alltid ønsker målbare kriterier for alt mulig som sies her på forumet er nok denne oppgaven uoppnåelig, men lykke til.


 Xo (03. nov 2013 20:39) *  IP
Ingen problem å måle det Tor-Arne, hvis Ove etter en time med DWC går fra 20+ i hcp til under 10, så er DWC EN suksess, hvis Ove derimot går fra 20+ til 21+ eller mer, er DWC en tragedie. Verre er det ikke.


 Tor-Arne (03. nov 2013 20:57) *  IP
Da satser vi på 10 eller bedre!


 Ove (03. nov 2013 21:06) *  IP
Men herregud da gutter, nå må dere få dette inn i hodet.
Naturligvis ville jeg bli en bedre selskapsgolfer om jeg tok en time eller to med DWC, MEN DET ER IKKE DET SAKEN DREIER SEG OM.
Den dreier seg om - for min del, muligens ikke for AR og dere andre - hvilke resultater (= fremgang) DWC har hatt med sine profesjonelle elever. Å si at han er en meget god trener med utmerkede resultater når han kun måles på fremgang for dobbelt-hackere, er en vits. Hvilken som helst trener ville ha fått fremgang i den gruppen. Det er først på "elitenivået" suksessen eventuelt kan måles.

Xo har rett, det er umulig å vite om en fremgang for et lag eller utøver som bruker en bestemt trener, skyldes denne treneren. Kanskje det norske landslaget hadde vært bedre med en annen enn Drillo på 1990-tallet? Men så lenge det ikke er mulig å kjøre parallellforsøk, så er det eneste vi har å holde oss til det resultatet som denne treneren oppnår.
Og da er idrettens nådeløse lov (og urettferdige?) at dårlige resultater skyldes dårlige trenere, som så får sparken. Annerledes kan det ikke være.

Å gjøre meg og andre i min kategori bedre er ingen sak. Det er først på nivåene skyhøyt over oss at det viser seg om en trener er god eller ikke, målt i resultater i internasjonale turneringer.
Om jeg gjør den fremgangen som Xo beskriver etter noen timer med DWC så er det etter min målestokk ikke noe som helst bevis på suksess for DWC. Det kunne hvilken trener som helst oppnå med meg.



 Ove (03. nov 2013 21:11) *  IP
La meg presisere: jeg mener at selv jeg kunne bli en bedre golfspiller dersom jeg tok noen treningstimer, selv fra mitt nivå og min alder. Grunnen til at jeg ikke tar disse timene er ikke primært prisen, men at jeg ikke gidder, ikke "har tid", ikke tar det bryderiet, ikke synes det er verdt det, ikke har ambisjoner, og egentlig er fornøyd med å være den selskapsgolferen jeg er.


 duffyduck (03. nov 2013 21:51) *  IP
4 plass Rikard Karlberg under nordea master i år. Syns ikke det er ille. Rimelig greit startfelt også. Må huske på at dwc har valt norge som base og det begrenser selvfølgelig tilgjengeliheten på toppspillere. Selv om nettverket hans trolig er større enn de fleste aner, så er det mye timing og tilstedeværelse som kreves for å få inn de store fiskene. Tror ikke jeg overdriver mye når jeg sier at dwc mest sannsynlig er fult på høyde med SF når det kommer til det golftekniske. Ikke at jeg har nå sammenlignings grunnlag til å backe den påstanden opp, bare en mistanke jeg har. Har selv golfet siden 98 og hatt en rekke protimer med forskjellige instruktører. Ingen har vært nærheten av dwc.

Hilsen golfnerd som har relativt god peil på det tekniske når det kommer til golf, bare sliter med utføre det i praksis selv :-)



 AR (03. nov 2013 22:39) *  IP
Da oppfatter jeg det som nei takk til tilbudet, Ove.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72