Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 AR - 14. okt 2013 kl. 16:04 *  IP
Sideblikk fotball: Heia Island!

Norge skal spille en betydningsløs kamp mot Island. På Island er det hysteriske tilstander. Norge burde legge seg og la Island vinne slik at Sagaøya får muligheten til å gå til VM - hvis det hadde vært lov. Det er imidlertid ikke fair play og frarådes. Norge er neppe gode nok til å slå Island - uansett. Hvis da ikke hjemmebanen gir så store fordeler at vi får se norske fotballspillere smile for en seier etter kampen.

Heia Island!
 Barbro (14. okt 2013 17:22) *  IP
Og legge seg er ju sportsligt. Fusker du i golf også?


 AR (14. okt 2013 17:43) *  IP
Jeg tipper at du mener Usportslig, Barbro.

Som jeg skriver: ... "Det er imidlertid ikke fair play og frarådes. ......

Juks er ikke akseptabelt i noen sammenhenger. Men vi ser avtalt spill i eksempelvis mange fotballkamper. Mange lag er blitt gømt for dette. Vanskelig å bevise - dog.



 barce (14. okt 2013 19:10) *  IP
Dette var ekstremt klønete fremstilt, AR!

Innerst inne mener du altså at Norge burde gi seieren til Island slik at de kommer til VM. Eneste grunnet til at det ikke bør gjøres, er fordi det ikke er lov. Og årsaken til at det ikke er lov, er fordi det er imot fair play..

Da støtter du vel også de griske finansfolka som lurte vanlige forbrukere trill rundt med avanserte risikoprodukter for egen vinnings skyld - da det tross alt var lov?

---- Svar 20.59: Ja, kanskje litt klønete ut formet. Men jeg unner Island å få muligheten til å komme til VM. Det er gjerne slik at et lag som ikke har noe å spille for ikke "blør for drakta" i en kamp som dette. For første gang holder jeg ikke med Norge i kampen mot Island.

Til ditt siste spørsmål: Det var en skam slik "de griske finasnfolka" oppførte seg. Det er med stor glede jeg mottar beskjeden om at et par av aktørene ikke får lov til å drive med slike tjenester lenger.

Håper dette var litt oppklarende, barce.
AR ----



 007 (14. okt 2013 19:29) *  IP
Dobbeltslag på en tap-in av barce.

Enig, Heia Island.



 Fooore (14. okt 2013 19:30) *  IP
Det burde komme en justering, og en annen heading, pinlige saker.
Det virker så absolutt som om du mener Norge skal legge seg for å gi et annet lag som heller ikke har noe i sluttspill å gjøre sjansen. Pføy.

--- Svar: Her misforstår du fullstendig; det er jo det jeg skriver at Norge IKKE skal gjøre; legge seg! Du mu lese litt bedre, og jeg burde uttalt meg litt klarere seg jeg i ettertid.

AR ---



 Snedd (14. okt 2013 20:23) *  IP
Man legger seg ikke i idrett. Sånn er det.
Dessuten er det noe som heter FIFA-ranking i seedingsnivåer, og man ofrer ikke viktige poeng på en slik ranking bare fordi man er sint på
Drillo og syns islendinger er søte.
Hvis Norge plutselig om et år har kommet seg og ligger og vipper mellom to seedingsnivåer, er det vel litt dustete at man møter f eks tre lag fra nivåer over seg i stedet for to? Det kan være forskjellen på en grei gruppe og en helt umulig en.
Så, man legger seg aldri, uansett.



 Snedd (14. okt 2013 20:24) *  IP
Mente FIFA-ranking OG seedingsnivåer...


 PCS (14. okt 2013 20:33) *  IP

Skremmende flåsete innlegg av en redaktør :-(



 AR (14. okt 2013 21:06) *  IP
En ikke uventet kommentar fra PCS.


 Frank (14. okt 2013 21:19) *  IP
Norge trenger bare spille sitt eget spill så ser det ut som de legger seg allikevel. Heia Island.



 Wilson (14. okt 2013 21:31) *  IP
He he Frank


 digger (14. okt 2013 21:32) *  IP
Her hiver ulveflokken seg over redaktøren. Faan så deilig når det er rom for å tolke noe i verste mening, og deretter mobbe på for fullt.

Personlig skjønner jeg denne gangen veldig godt hva AR mener og jeg er hjertens enig. Heia Island!!



 AR (14. okt 2013 21:34) *  IP
Tusen takk digger! Jeg formulerte meg nok noe uklart. Det har jeg beklaget. Men innholdet står jeg for. I denne situasjonen; Heia Island!

Mitt tips: Norge 1 - Island 2.

Noen andre tips!



 Indigo (14. okt 2013 22:36) *  IP
Norge 3 Island 1


 Mediate (14. okt 2013 22:51) *  IP
1-1


 dutte (14. okt 2013 23:48) *  IP
Mitt tips er at Høgmo er gjest på Senkveld fredag. Han har med seg sin innovative sprettball og skaper god stemning sammen med Jens Stoltenberg. Dessuten innrømmer han at hans største savn i livet var da "Du skal høre mye" fra Rorbua ble nedlagt. Fikk aldri være med der, det har preget ham siden.


 Dilter (15. okt 2013 09:40) *  IP
@dutte: LOL


 No Name (15. okt 2013 12:12) *  IP
Dutte Nostradamus Iversen


 Ove (15. okt 2013 21:00) *  IP
1-1, og pause. Norge spiller bra, Island skuffer.

Siden dette er en fotballtråd, så kan jeg vel få komme med en topic-ytring.
I forrige ukes kvalrunder til VM, pådro både Ronaldo og Zlatan seg gule kort, MED VILJE. De hadde begge gult kort fra før, og risikerte å måtte stå over en av playoff-kampene som Sverige og Portugal har i vente, dersom de fikk et gult kort til. De sørget derfor for å få det andre gule kortet i forrige runde, siden kampene i dag er betydningsløse for begge land. De stiller således til playoff-kampene uten gult kort i bagasjen.

Jeg har i en annen tråd beskrevet dagens internasjonale fotballspillere for drittsekker. Ovennevnte oppførsel bestyrker denne uttalelsen. Makan til usportslig oppførsel finnes ikke. Og det verste er at disse gule kortene vel er beordret av lagleder/trener. Må dermed spilleren følge ordre?

Utvisning fra fotballen er en rimelig reaksjon på dette. Det ødelegger hele fotballens renommè, ikke minst blant de mange unge som har Ronaldo og Zlatan som sine helter. Men de blåser vel i det, og tenker at slik skal det være, og vil oppføre seg likedan når de blir voksne.

Noen her vil vel forsvare slik oppførsel. Hos meg vekker det bare avsky og forakt.



 Wilson (15. okt 2013 21:05) *  IP
Unødvendig ja.
De kunne jo bare byttet nr og navn på drakten så hadde ingen oppdaget at det var de som spilte.



 Ove (15. okt 2013 22:26) *  IP
Tilbake til trådstart.
Det er et helt nytt Norge vi nå ser. Ballbesittelse a la Barcelona, og like ineffektive som dem. Trenden er klar; bort med langpasningene, (bortsett fra Hangeland), spill langs bakken, hold ballen i laget, press høyt og på ballfører, vær aggressive.
Drillo må ha vært grønn av misunnelse da han så kampen fra sofaen i kveld.
Motstanderen var uventet svak, men Norge tillot dem ikke å bli gode. Det er nøkkelen i moderne fotball. gutta fikk vist i dag at de behersker slik fotball, og var forbausende tekniske. Flere ganger gikk jo ballen 15-20 ganger innen laget.
Men mot bedre motstandere blir dette vanskelig. Likevel er dette noe å bygge videre på. Høgmo har snudd laget til noe helt nytt, og det er oppsiktsvekkende.



 barce (15. okt 2013 22:39) *  IP
Enig Ove.. Men mot sterkere motstand kommer vi til å få grisejuling med slik fotball.. Men det er prisen vi må betale i mange år, helt til vi er på et bedre teknisk nivå. Dette særlig på ballmottak, oversikt, hurtighet, kondisjon, konsentrasjon, pasninger etc.. Så litt på Sverige-Tyskland.. Herregud for en kamp - skulle ikke tro de utøvde samme ballsport som Norge!


 Fooore (15. okt 2013 22:55) *  IP
Norge har plutselig 3sidebacker som er gode offensivt, og defensivt, det er vel 30år siden vi hadde den type sidebacker! De 2 i dag og Hedenstad.

HHH var fantastisk til tider, og PEM! Jaja



 stig (15. okt 2013 23:44) *  IP
Det er mange ting som hender på fotballbanen jeg syns er usportslig. Som å stille seg i veien for ett raskt frispark,løfte opp ballen for å hindre ett raskt frispark,sparke bort ballen,pluss flere andre ting. Men dette med å provosere fram ett gult kort med vilje,der er jeg litt usikker på hva jeg syns faktisk. Regelverket er satt slik at du må stå over kamper etter ett visst antall gule. Så at en bruker regelverket til sin fordel på den måten synes jeg ikke er så veldig ille. I golf brukes regelverket til sin fordel nesten hele tiden.


 stig (15. okt 2013 23:52) *  IP
Hvis spilleren gjør det jeg skrev her oppe for å få gult kort så er det jo usporslig,men det er andre måter å få gult kort på.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72