Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 007 - 08. mar 2013 kl. 18:44 *  IP
Måltider på golftur

Du planlegger en golftur med gjester, en tur om våren og en tur om høsten.
To måltider(middager) per tur. På sør-østlandet i Norge.

Hva anbefaler dere?
 Hmm (08. mar 2013 19:21) *  IP
Dersom en av dagene er fredag, anbefaler jeg Taco


 No Name (08. mar 2013 19:22) *  IP
Tee-bone


 007 (08. mar 2013 19:47) *  IP
Takk, gode tips.

AR har vært avbildet med kokkedrakt på forsiden her og han ferdes i det samme område her.
Noen tips, AR?



 Erling (08. mar 2013 19:51) *  IP
Dielam på grillen på vårturen og vilt på den samme om høsten vil jo passe fint.


 007 (08. mar 2013 20:10) *  IP
http://konfekteriet.matprat.no/2012/06/09/dielam-en-delikatesse-fra-klostergarden-pa-utstein/

Erling, den er registret! Takk.
Sannsynlig med finnbiff på høstturen.



 AR (08. mar 2013 20:38) *  IP
De to siste innleggene er gode ideer etter min smak.

Bildet du refererer til 007, er fra denne artikkelen fra en to stjerners restaurant (Michelin):

http://www.golfsiden.no/oasis161208.html



 007 (08. mar 2013 22:03) *  IP
Stemmer det, AR. Vittig sak.

En rett bør være fisk/sjømat?



 AR (08. mar 2013 22:09) *  IP
"Indrefileten" i torsk er fantastisk. Kveite er aldri feil. Steinbitt og breiflabb er de reneste delikatesser.


 007 (08. mar 2013 22:27) *  IP
Nå går det litt fort i svingene, AR.

Vi tar hensyn til sesong og sted, når vi velger mest mulig riktig måltid.

På golfturer i Sverige får vi som regel pytt-i-panne med speilegg.
I Norge bør vi overgår det.

Men, hva i Norge overgår den fantastiske svenske løyrommen??



 AR (08. mar 2013 22:40) *  IP
Personlig er jeg allergisk mot løyrom. Det går ikke her i huset. Hva med spekesild? Salmalaks er en høydare.


 Hmm (08. mar 2013 22:41) *  IP
Taco


 Pølse med brød (10. mar 2013 08:29) *  IP
Burgerking på våren og Mcdonals på høsten....

en baconpølse med rå løk og cola er jo heller ikke å forakte....



 AR (10. mar 2013 10:09) *  IP
Det siste her kunne jeg også anbefalt. Som spøk!
Søppelmat av beste merke.



 golferen (11. mar 2013 08:42) *  IP
Det MÅ jo bli FORE-i-kål-golf på høstturen....


 Rille (11. mar 2013 19:16) *  IP
Fårikål må jo være perfekt post-golfrunde-mat om høsten. Den lager seg selv mens golfrunden spilles, og har det vært ekte norsk høstvær er det varmende og godt (og ikke noe jobb i det hele tatt) etter runden.

Om man døper den om til FORE-i-kål etter golferens forslag, kan man jo late som en golfball har vært på avveie (FOOOORE!), og droppe en golfball i gryta før servering, som mandelen i grøten. Den som finner golfballen i fårikålen får neste greenfee gratis. Eller en marsinpangris. Hver sin smak.



 superslicer (12. mar 2013 13:18) *  IP
Fore-i-kål er allerede nevnt. Lamme-shank er jo også godt. Og hva som helst som kan skjæres i skiver, så lenge en omtaler det på engelsk (a slice of....).


 Hmm (12. mar 2013 17:41) *  IP
Noe som faller meg inn, er fugl i en eller annen form.



 trond (12. mar 2013 20:11) *  IP
Kan ikke tenke meg noe bedre enn Rudolf
Indrefilet av reinsdyr, karbonader av samme, gryte av samme, osv



 007 (23. mar 2013 14:12) *  IP
Liker norske golfere brosme?


 No Name (23. mar 2013 16:46) *  IP
Liker norske golfere tåpelige spørsmål?


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72