Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 AR - 27. feb 2013 kl. 14:13 *  IP
Northug imponerer!

Petter Northug jr. tok sølv på sin svakeste øvelse - sprinten. En taktisk bommert stoppet medaljehåpet på 3-mila. En partner som sprakk stoppet muligheten for lagsprint-gull. Så slo han til med gull på 15 km!

Imponerende!

Her kan våre golfspillere ha noe å lære!?
 Wilson (27. feb 2013 14:26) *  IP
Enig.

Og til de som hevdet at han ikke klarer å gå gode løp i intervallstart så kan de jo revurdere sitt syn på han nå.



 Frank (27. feb 2013 14:28) *  IP
Grundigheten, treningsviljen og vinnerkulturen kan alle idrettsutøvere la seg inspirere av.


 Pølse med brød (27. feb 2013 14:58) *  IP
Nortug er et barn av toppidrettskulturen i skinorge.

At en Norsk golfspiller skulle gjøre noe tilsvarende, ville være som om en fra Spania skulle blitt verdensmester på 15 km i dag.

Spania har vel omtrent like mange gode skiløpere topp 5000 i verden som Norge har golfspillere topp 5000



 Pølse med brød (27. feb 2013 15:02) *  IP
Vent litt, Spania var et dårlig eksempel, de hadde jo en i verdenstoppen for 15-20 år siden og en dopet olympisk mester som egentlig komm fra tyskland.

La oss si Storbritania da, selv om Musgrave er langt høyere på rankingen i langrenn enn våre beste er i golf.....



 007 (27. feb 2013 16:21) *  IP
Hvorfor ler vi når Petter Northug jr. leser høyt fra janteloven?


 Pro v1 (27. feb 2013 16:40) *  IP
PMB - Storbritania og andre land har mange gode langrennsløpere og alpinister. Men disse bor ofte i eks. Norge eller i alpene store deler av året (evt. skole), for å få best mulig treningsforhold.

Innen golfen så har vi noen få som gjør dette, (college USA). Desverre er det fortsatt noen som mener at man kan bli god i golf av å bo i Norge, og ta noen treningsamlinger til utlandet i ny og ne.

Northug er forøvrig blitt mer ydmyk, det kler ham. Har fortsatt vinnerskallen, men roser nå også lagkompiser og støtteapparat. Han er del av et lag og forbund som legger ned vannvittig med millioner for at han skal lykkes. Nå kan han senke skuldrene og kan fort ta hjem både stafettgull og 5 mila.



 Freud (27. feb 2013 18:39) *  IP
HVORFOR blir vi så glade når en nordmann vinner?


 Restructured (27. feb 2013 18:42) *  IP
For en skiløper!!!! Fantastisk av Petter:-)


 AR (27. feb 2013 18:53) *  IP
Freud, her er noen årsaker: Vi liker å holde med noen. Ofte er det landsmenn som følge av nasjonalfølelse, en følelse av samhold og stolthet over å være norsk. Når to eller flere møtes i idrettslig dyst, er det svært ofte at man holde rmed en eller flere aktører. Eksempel på fans: fotball og andre ballidretter.

Vi blir glade når en vi liker, vinner. Spesielt hvis vi i tillegg er interessert i den idretten utøveren utøver.



 Freud (skulle stått No Name, AR) (27. feb 2013 19:05) *  IP
Det styres av de samme mekanismer som gjør at du blir misunnelig hver gang en svenske gjør det bra i golf


 AR (27. feb 2013 19:07) *  IP
Jeg blir glad når en svenske gjør det bra i golf.


 No Name (27. feb 2013 19:27) *  IP
Jeg tok feilaktig Freuds nick, beklager det. Innlegget var svar til Freud


 Freud (27. feb 2013 19:53) *  IP
Takk for seriøst svar fra AR. No Name flåser, som vanlig.
Spørsmålet gjaldt når en nordmann vinner, ikke allment om en vi liker. Da er det eneste svaret det som AR skriver: det øker nasjonalfølelsen og stoltheten over å være norsk.

Da er spørsmålet: er dette en god og akseptabel begrunnelse? Og et nytt spørsmål: er det riktig ressursbruk av staten å bruke så enormt mye penger (relativt sett) på at vi nordmenn skal vinne, og bli stolte og få økt nasjonalfølelse?



 Frank (27. feb 2013 20:03) *  IP
Hvor mye bruker staten på landslaget i langrenn?


 Pro V1 (27. feb 2013 20:33) *  IP
Staten bruker null, det burde du vite Frank. Norges Skiforbund som andre særforbunnd får ingen penger fra staten. Langrenn sitt budsjett alene er på 60 mill i 2013, nesten alt er sponsorinntekter. De har et produkt å selge, nemlig nasjonalidretten, fellesskap, enorm bredde, OL og VM medaljer i fleng, og en haug med ansatte som er ildsjeler døgnet rundt. Alle slik at Petter, Marit, Therese, Pilotbrillekongen, Sundby, Weng osv osv kan hente hjem edelt metall. Samtidig har de flere titalls på ulike rekruttsatsingslag/juniorlandslag som henter hjem VM titler for junior, U23 i bøtter og spann.



 Frank (27. feb 2013 20:51) *  IP
Ville bare ha det fra Freud siden han sa at staten brukte så mye på dette. Særforbundene får forøvrig penger fra idrettsforbundet, og de få jo fra staten. For nsf er det under 20% av inntektene totalt.


 Wilson (27. feb 2013 21:56) *  IP
Forbilder.

Det får vi fra våre dame og herre langrennsløpere + Bardal og Jacobsen i hopp, Tora, Tarjei og Emil Hegle som skiskyttere.

Tenk på hva disse betyr for barn i Norge og for at de skal starte med sunne fritidssysler.

Penger investert i idrettsanlegg for alle er god investering



 007 (27. feb 2013 21:58) *  IP
Vi ler når Petter Northug jr. leser høyt fra janteloven fordi teksten da virker ekstra dum og Petter virker ikke særlig overbevist.


 Pølse med brød (28. feb 2013 14:23) *  IP
Som Freud sier brukes det enorme midler fra staten på skisporten. Feks blir det pøst inn tippemidler i anlegg over en lav sko i skinorge. Vi snakker hundrevis av mill. i året. Er dette rettferdig overfor andre mindre idretter (les golf)?

Kommunenorge bruker XX antall mill på å drift og vedlikeholde ulike anlegg og kjøre løyper.




 Frank (28. feb 2013 14:35) *  IP
Golf får nok ikke sin andel her, men preparering og bygging av løyper er noe av det beste skattekroner kan brukes på.


 Pro V1 (28. feb 2013 15:39) *  IP
Stakkars PMB, han vet nok ganske lite om spillemidler generelt til idrettsnorge. Og din vannvittige påstand om hundrevis av millioner samt drift og vedlikehold er så håreisende og fullstendig feilaktig som det overhodet er mulig å få frem.

Mesteparten av spillemidler fra staten, går til ballbinger og kunstgressbaner og håndballhaller, forøvrig i stor grad fullfinansiert av kommunene og i tillegg er driften kommunal Skisporten har noen turløyper i kommunal regi, ellers så er det klubbene som finansierer dette selv og en liten andel av spillemidler. De samme klubber får også brødsmuler til drift, ikke nok til å dekke inn driftstoff til snøscooteren engang og evt. tråkkemaskiner kjøper de gjennom banklån og dugnad. Kommunale løyper driftes som oftes av kommunen, men det store flertallet av løyper i Norge driftes av klubbene. Og i tillegg kan hvermansen gå i disse i det daglige uten å tenke over at det er dugnadsbasert. Morro å tråkke en 5 km sløyfe og så kommer det en birkebeinerløper i 40 årene og klager over dårlige spor, når han da blir gjort oppmerksom på at det er idrettslagets frivillige som bruker mange timer på dette hver dag gjennom hele vinteren, med dårlig utstyr, blir han forhåpentligvis flau.




 AR (28. feb 2013 16:13) *  IP
Hvis det er tippemidler det er snakk om, trodde jeg dette ble innbetalt fra private mer eller mindre spilleglade nordmen. Halvparten av overskuddet går til premier etter at administrasjonen har forsynt seg grovt. Staten tar resten og fordeler midlene ut igjen til idretten. Å kalle dette statlige midler, er feil etter min oppfatning. Men dette kan jo være fullstendig feil.


 Pro V1 (28. feb 2013 17:04) *  IP
Joda riktig som du skriver AR, med ofte blir det kalt tippemidler som du også skriver eller i gale dager STUI midler, men det korrekte er spillemidler. Og det er statens bidrag, men rett skal være rett, det er oss som betaler dette til Norsk Tipping, og ikke staten.. Anleggsmidlene til idretten er en andel av overskuddet, bestemt av våre folkevalgte. Særforbundene mottar utifra medlemsmasse grunnstøtte, samt ulike prosjekter (post 3,4 bredde/rekrutterings midler samt integrering, jenteprosjekter, toppidrett osv) Totalrammen til alle landets særforbund er rundt 210 mill totalt i 2011 mener jeg å huske. Idrettsforbundet mottar 120 mill i året til adm og drift og tilskudd til idrettskretsene.


 Wilson (28. feb 2013 17:48) *  IP
AR

"Halvparten av overskuddet går til premier etter at administrasjonen har forsynt seg grovt."


Også jeg som trodde du likte transaksjonsgebyrer



 AR (28. feb 2013 19:01) *  IP
Jeg liker ikke den pompøse administrasjonen i tippeselskapet. Det er noe helt annet enn et transaksjonsgebyr slik at man får en viss fleksibilitet i inngåtte avtaler om betalingsforpliktelser.

Men jeg forsto spøken din, Wilson!



 Wilson (28. feb 2013 19:17) *  IP
AR
Et gebyr for reg av at Per Olsen leier av Svein Hansen er forståelig.

Men 2500 er med på å gjøre det vanskelig å leie ut for de som ikke får brukt spilleretten sin selv.

Når man leser det FH skriver i en annen tråd så virker det som Haga ikke har så bra styring.



 AR (28. feb 2013 19:36) *  IP
Det er visstnok Grini GK som har kr 2.500 kroner i omregistrering. Jeg har ikke tatt stilling til hva jeg mener om det fordi jeg ikke vet hva det innebærer eller bakgrunnen og begrunnelsen for beløpet. Har heller ikke tenkt å sette meg inn i den saken.

Men Petter Northug imponerer meg, som nevnt innledningsvis.



 Pølse med brød (01. mar 2013 13:22) *  IP
Staten det er jeg!

Når det kommer til et stykke så er alle penger staten bruker våre egne penger, så jeg vet ikke helt hvor du vil med dette AR?

I mange andre land tilfaller tippemidler mer eller mindre privat eide spillselskaper og ingenting går tilbake til ungdommen. Det er vel et slikt styresett mange av vannebee FRPerne her inne ønsker seg.

Pro, som du ser bruker jeg betegnelsen skisporten, her går det veldig mange mill pr år fra tippemidlene, til snøkanonanlegg, til alpinløyper, til langrennsløyper, hoppbakker osv. En av de viktigste grunnene til at Norge lykkes i skisport er jo at Staten pøser ut midler til skisporten og ikke bruker disse til høyere offentlige lønninger eller lavere pensjonsalder slik man gjør i Hellas...



 Frank (01. mar 2013 14:01) *  IP
Ja de millionene der hadde jo monnet kraftig for å senke pensjonsalderen.


 gjesp (01. mar 2013 18:18) *  IP
petter er best


 Freud (03. mar 2013 15:15) *  IP
Hvilken fantastisk prestasjon av Johan Olsson på 5-mila!
Går alene i 40 km. En skikkelig manndomsprøve. Har noen gjort dette før, og vunnet? Og de norske klarer ikke å følge, eller de håper/tror at han vil sprekke. Slike sjanser har man ikke råd til å ta i et VM.
Northug imponerte ikke så mye i dag.

Dette var meget gledelig for langrennssporten.



 Snedd (03. mar 2013 16:13) *  IP
For langrennssporten hadde det vært langt bedre om en tysker hadde vunnet. Eller en italiener. Eller en amerikaner. Allerede hadde løpere fra flere nasjoner vunnet individuelle renn i herreklassen, så det er ikke akkurat noen krise. Litt verre står det til med bredden i dameklassen, spesielt ettersom den russiske dominansen brøt helt sammen da det viste seg at de hadde bygd seg opp på dop og juks.
Jeg håper en tysker kommer opp igjen, først da blir det vekst i langrennssporten. At en svenske slår til, har liten effekt.



 gjesp (03. mar 2013 16:44) *  IP
Northug gikk ikke for noen plassering etter 3 runder, da var det bare snakk om å fullføre.

Imponerende av Olsson ja, men ikke uventet. Han er meget bra og tåler å gå lenge alene.



 Wilson (03. mar 2013 18:34) *  IP
Og Northug var stor etterpå og ga Olsson full honnør for seieren.

Olsson imponerte i sporet, og Northug imponerer!



 Revisor'n (03. mar 2013 19:46) *  IP
Det skulle vel bare mangle om ikke Northug kunne skryte av en prestasjon som han selv ikke er i nærheten av og heller aldri vil være i stand til å gjennomføre.

Imponerende med vanlig folkeskikk? Tja.



 Wilson (03. mar 2013 20:47) *  IP
"selv ikke er i nærheten av og heller aldri vil være i stand til å gjennomføre."


Vi snakker om VM vinner 2007, 2009, 2011 og derimellom OL gull 2010.

Også har han vunnet stafetten for Norge utrolig mange ganger.

+ alle de andre medaljene på andre øvelser.

Revisor'n bør sjekke facts

Jadda



 Revisor'n (03. mar 2013 21:28) *  IP
Enten spiller du dum Wilson, eller så har du ikke peiling på ski.

Northug er verdens beste spurter og taktiker og fantastisk til å la andre gjøre jobben under vegs. Det er ikke diskutabelt i det hele tatt, men det er ikke slike prestasjoner det er snakk om.

Dette handler om å ha kapasitet til å vinne lange løp uten hjelp. Bare kom med dokumentasjon på at han har vunnet renn med å gå minst tre mil alene, så kan vi snakke om facts.



 Freud (03. mar 2013 21:42) *  IP
Enig med Revisor`n.
Northug presterte å si idag etter løpet at "russerne ødela for at vi kunne hente inn Olsson, de gikk bare i rykk og napp". Glemmer han at Norge også stilte med et lag, bestående av 5 løpere, 1 mer enn de andre! Hva gjorde Northug for å ta igjen Olsson? Han er blitt altfor lat og selvsikker til å ta igjen noen som helst i fellesstart, annet enn i spurten. Legger seg langt bak og håper at de andre skal dra. I dag var det pinlig å se på Northug, dessverre. Revisor`n har rett.

Og å si at Olsson fortjente seieren er så selvsagt at det ikke engang beøver å sies. Det han burde ha sagt er at han var imponert over Olsson, som gikk 4 mil (1 av dem med Cologna) alene, hvilket vel aldri har skjedd før.



 gjesp (03. mar 2013 21:54) *  IP
Hvordan man vinner spiller ingen rolle. Gull er gull uansett, og Northug har vunnet 9 stk VM gull. Olsson har et.

Et av de mest imponerende løp noensinne av Olsson i dag, ja. Men han er en smågutt i forhold til Northug, målt i resultater over flere år!



 gjesp (03. mar 2013 21:58) *  IP
det sa han jo Freud, men noen liker å koke suppe på spiker


 Revisor'n (03. mar 2013 22:03) *  IP
I dag trenger du ikke kritisere Northug. Han skrøt prestasjonen til Olsson opp i skyene og var enig i at det var VMs enkeltprestasjon.

Antall mesterskap var ikke poenget. Der er Northug selvsagt suveren. Poenget var kapasitet til å vinne "gammeldags" skiløp.



 Frank (03. mar 2013 22:06) *  IP
Var ett gammeldags skirenn i dette vm og det vant northug.


 gjesp (03. mar 2013 22:08) *  IP
korrekt!


 Wilson (03. mar 2013 22:09) *  IP
Riktig Frank

Northug beviste der at han er en komplett løper.



 Enur (03. mar 2013 22:21) *  IP
Olsson imponerte i løypa i dag og vant en fortjent seier, ingen tvil om det, men Northus har imponert i hele mesterskapet! Både i løypa og på alle andre områder: Han har vært omgjengelig og hyggelig mot alle, ydmyk, stolt og glad på egne og Norges vegne, "trøstet" og tatt seg av lagkamerater som har hatt behov for det, og skrytt av og gitt ros til konkurrenter som har fortjent det, både andre nordmenn, men også til Cologna, Kiriukov, og Olsson nå i dag.
At han var litt sliten og ikke hadde sin beste dag på mesterskapets siste dag, forandrer ingen ting for meg:
Northug har vært imponerende på alle måter i dette mesterskapet! Og som Frank sier: Han vant den eneste intervallstarten i dette mesterskapet, så han har da sannelig vist at han gå godt gammeldags langrenn også!



 Revisor'n (03. mar 2013 22:32) *  IP
Det skal Northug ha. Han vant det korteste løpet med individuell start. Det er en vesentlig forskjell på 15 km og 50 km, og blir det individuell start på 50 km i Falun om to år er nok ikke Northug blant favorittene.

Oppførselen har det vært klasse over. Ny rådgiver eller begynner han å bli voksen?



 Revisor'n (03. mar 2013 22:46) *  IP
Selv om det er nye tider og nye konkurranser er ikke Northug en komplett skiløper i mine øyne før han vinner et langløp med individuell start. Skal vurdere å la grensen gå på 30 km ;-)


 dutte (03. mar 2013 23:14) *  IP
Nå vet jeg ikke hva FIS og IOC vil gjøre med distansene i OL og VM. Men tror det er små sjanser for at de vil bli mer 30/50 km med individuell start i kommende mesterskap. Så Northug får neppe den seieren på CV`en.

Mixed-stafett blir vel den neste nye øvelsen.



 Frank (03. mar 2013 23:30) *  IP
Ikke så lett å vinne i noe som ikke arrangeres.


 simen fulland (04. mar 2013 01:17) *  IP
Revisor'n,

Da kan du vurdere om han er en komplett skiløper eller ikke allerede. Han vant individuell start i Davos i fjor på 30km......

Til folk som deg.
Han har vunnet stafett lag og sprint, sprint, duatlon, fellesstart (50 km 3 ganger i mesterskap) og individuell start.

Kan du nevne en til som har gjort det samme på herresiden i langrenn?
Ikke?

Skal han vinne mens han går baklengs også kanskje?
Er det da først han blir en "komplett" skiløper?

Helt i orden at enkelte ikke liker han, men det fjerner ikke de faktiske forhold.

Verden har aldri sett en mer komplett skiløper enn Petter Northug. Det er bare å gå igjennom resultatene hans og sammenligne med andre.




 Restructured (04. mar 2013 07:16) *  IP
Hva er dette tullet "komplett løper"? Hvorfor er det så viktig? Janteloven står så grunnfast i Norge ennå dessverre. Uansett hva Petter måtte gjøre vil det være noen som finner noe å rakke ned på. Latterlig!!


 Revisor'n (04. mar 2013 09:31) *  IP
At Simen Fulland tydeligvis ikke har hørt om Bjørn Dæhlie får nå så være, men han skal ha for at greidde å finne et løp hvor Northug har holdt i 30 km på egen hånd. Bra.

Utgangspunktet for kommentaren var at etter min mening er ikke Northug i nærheten av å ha fysisk kapasitet til å gjennomføre Olssons løp i går.
Om to år kan en muligens få svar:
http://www.dagbladet.no/2013/02/04/sport/langrenn/ski-vm/anders_sdergren/25576307/

Ellers hadde det vært en fordel om en hadde sluppet surret om janteloven i tide og utide. Det må da gå an å ha flere tanker i hodet samtidig. Northug er en fantastisk skiløper som har perfekte egenskaper for dagens langrenn.

At ikke alle er like begeistret for at en stort sett ikke trenger å se på femmila før det er fem kilometer igjen er selvsagt ikke Northugs feil.



 Gunnar Bull (04. mar 2013 09:35) *  IP
Det er mulig Northug ikke har fysisk kapasitet til å gjennomføre Olssons løp i går, men Olsson har heller ikke fysisk kapasitet til å gjennomføre de fleste løpene Petter vinner.

For øvrig veldig glad for at Olsson vant i går, synes han er en fantasisk flott skiløper.



 Pølse med brød (04. mar 2013 11:38) *  IP
Ohlson var veldig heldig med forholdene, han passer utrolig bra på slush og tungt føre, Northus det motsatte.

Nortug fulgte utrolig bra med en 15 kg tyngre kropp enn Ohlson og ville garantert vunnet med harde faste løyper slik han har vunnet 5 mila i de tre foregående mesterskapene.



 simen fulland (04. mar 2013 12:47) *  IP
Revisor'n

Jeg har naturligvis hørt om Bjørn Dæhlie. Han var sin tids desidert beste langrennsløper.
Northug har en hurtighet som Dæhlie ikke var i nærheten av og ha.

Dæhlie ville ikke vunnet sprinter, og kun vunnet fellesstarter om han hadde klart å gå ifra de andre løperene før en spurt.

Derfor er Northug mer "komplett" en Dæhlie.

Som Pølsa er inne på har northug bare ett problem og det er at han er relativt sett tung i forhold til mange av konkurrentene sine. Han har da ett handicap i forhold til sine langt lettere mostandere dersom løypene har lange harde stigninger.



 Revisor'n (04. mar 2013 14:02) *  IP
Da er det greit.
Northug vinner på flatmark og spurt og Dæhlie var best i terrenget og på langløp, eller?
Med seier to år i sprintcupen er det kanskje drøyt å påstå at Dæhlie ikke ville vunnet sprinter og fellesstarter med spurt.

Oppgaven til Northug enkel. Han får sørge for å vinne Tour de Ski og en 5-mil med intervallstart i Falun om to år, så blir han kanskje mer komplett enn Dæhlie.



 Enur (04. mar 2013 14:13) *  IP
Han må vel vinne et hopprenn eller to også før du blir fornøyd Revisor'n?
Enhver gjennomsnittlig kombinertløper må jo være en mer komplett skiløper enn Northug i dine øyne....



 Revisor'n (04. mar 2013 14:33) *  IP
Morsomt, Enur.

Vinner han gammeldags femmil kan han likestilles med Dæhlie. Hadde ikke fått med meg at han vant tremila i Davos uten drahjelp, og med mesterskapsgullet nå på 15 km individuelt, har han muligens klatret til nr. 2 på listen.

Selv om det er rimelig historieløst å utelukke tidligere tiders skihelter. For alt jeg vet var noen av disse mye mer suverene på alle distanser enn Northug er i dag.



 Freud (04. mar 2013 14:40) *  IP
Holder fortsatt med Revisor`n. Jeg synes Northug hadde en ynkelig oppførsel i går. Gidder ikke dra, skylder på andre, tør ikke gå alene for å ta igjen Olssson/Cologna, og gir nærmest opp når han skjønner at han ikke kan ta medalje. De andre fire norske gikk alt det de kunne, og fikk betalt for det. Northug gidder ikke, for å spare krefter, eller var han sliten? 5-mila - selve manndomsprøven - var jo det han helst ville vinne, og så svikter han. Det må være mulig å vurdere hans innsats på 5-mila isolert sett, uten å ta fra ham glansen av alt det andre flotte han har gjort i dette VM.

Ser vi bort fra stafettene (og det bør vi, siden den enkelte løper der er helt avhengig av andre for å ta medalje) så har både Northug, Olsson og Cologna 1 gull og 1 sølv i dette VM. Cologna vinner sannsynligvis verdenscupen sammenlagt og han var bedre enn Northug i Tour de Ski. Ergo er Cologna denne sesongens beste langrennsløper.

Håper at FIS sier ja til Falun-VMs søknad om at 5-mila i 2015 skal gå med individuell start (i klassisk til og med).



 gjesp (04. mar 2013 14:52) *  IP
Det håper Northug også!


 Wilson (04. mar 2013 15:56) *  IP
Å beskrive Northug som ynkelig og samtidig sutre om personangrep straks noen går mot deg er bare den ultimate patetiske oppførsel.

Du er jo en komplett fjott.

Og den var til Freud om noen lurte.



 Freud (04. mar 2013 15:59) *  IP
Northug oppførte seg ynkelig på 5-mila.
Og da holder jeg meg til sak, ikke person. Hadde jeg kalt Northug generelt for en ynkelig person, så er det noe helt annet.
Når Wilson og andre angriper meg som person med nedsettende karakteristikker istedenfor å diskutere sak og svare på mine innlegg, da er det usaklig og "personforfølgelse" (selv om dette ordet naturligvis er for sterkt)



 Dilter (04. mar 2013 17:15) *  IP
"Jeg holder meg til sak" - den var god! Med dine bastante meninger så BER du jo om nedsettende kommentarer.

Hadde Northug vært "ynkelig" så hadde han brutt.



 Frank (04. mar 2013 17:26) *  IP
Er det ynkelig å ikke ha en topp dag.


 Wilson (04. mar 2013 17:26) *  IP
Northug ga mer enn 1 mill Nok til Redd Barna siste år.

Han er et forbilde for veldig mange.

Men, mot norsk inngrodd misunnelighet holder det ikke.

Hva skal da en norsk golfspiller prestere for å få ett positivt ord fra Freud?



 Gunnar Bull (04. mar 2013 17:43) *  IP
Patetisk av Northug å ha en dårlig dag. Han har jo bare vært med i alle rennene i VM, så nei, en slik slendrian er et dårlig forbilde for oss alle.

Spesielt vi som sitter og bruker sårt oppspart energi på å gjøre Norge bedre ved å spre vår innsikt til det norske folk via internettforum.



 Youjizz (04. mar 2013 17:43) *  IP
Bli Svensk


 No Name (04. mar 2013 18:02) *  IP
Alle idrettsmenn er ynkelige


 Wilson (04. mar 2013 22:46) *  IP
GB har et veldig bra poeng.

Hvis de andre hadde klart å vinne på Northug's måte så hadde de gjort det.



 Enur (10. mar 2013 15:00) *  IP
Lathi i dag, 15 km, intervallstart:
Northug knuser resten av verdenseliten (- Cologna).
Vinner med 31,7 sekunder foran Poltaranin.

Utklassing! (Eller Barneskirenn om man vil).

Bare til info for Revisor'n og Freud (som helt sikkert leser her inne ennå).

Men, men det var jo bare en 15 km ...., så det teller jo ikke.



 Revisor'n (10. mar 2013 17:47) *  IP
Bra prestasjon i et relativt betydningsløst verdenscupløp på kortdistansen rett etter VM.

Det sier vel litt om Norhugs tidligere prestasjoner i intervallstart når reporterne og Enur går av hengslene over dette.



 AR (10. mar 2013 18:05) *  IP
Nei, la oss for all del ikke glede oss over gode prestasjoner, Revisor'n!

Lathi har alltid vært en betydningsløs arena å vinne på - akkurat som i de to andre klassekerne, Falun og Holmenkollen.

Selv VM var jo helt betydningsløst. Det var jo et par mann som sto over der også.



 gjesp (10. mar 2013 18:11) *  IP
Expressen.se:

"Av TV4:s expertkommentator Peter Larsson hyllades norrmannen stort.
– Petter Northug är i särklass den bästa och mest ”all-arounda” skidåkaren vi har på herrsidan just nu, och han kan vinna alla typer av lopp. Han kan vinna spurter, han kan vinna individuella starter. Jag tappar hakan, jag är så imponerad."

SVT`s Jonas Karlsson:
"Petter Northug slaktade allt motstånd idag. Vann med halvminuten. Blir nåt att bita i för Olsson i Kollen nästa helg"

Og etter at Northug showet litt i intervjuet og sa at han ikke likte fellesstart, skrev Karlsson:
"Stor humor. Men han har en poäng - han vinner ju oavsett f n"



 Enur (10. mar 2013 19:17) *  IP
Relativt betydningsløst?

Vel, Colognas sammenlagtseier i Verdenscupen er ihvertfall ikke like klar lenger. Så om det var betydningsløst for Revisor'n var det neppe det hverken for Northug eller for Cologna.



 Frank (10. mar 2013 21:10) *  IP
Man kan sin idrettshistorie når Lahti blir betydningsløst.


 Revisor'n (10. mar 2013 23:38) *  IP
Man er trolig pensjonist hvis man mener Lahti fortsatt er en klassiker i 2013. Northug kunne håndhilset på tilskuerne og enda vunnet.


 gjesp (25. mar 2013 11:48) *  IP
Northug vant nok et betydningsløst renn, nok en betydningsløs tour og nok en betydningsløs verdenscup sammenlagt.

eller hvordan var det igjen?



 Frank (25. mar 2013 13:46) *  IP
Lahti, Falun, VM, World Cup Total, bare betydningsløse greier.


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72