Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Mr.Goat - 17. feb 2013 kl. 20:18 *  IP
Web.com Tour

Første turnering til uken. Mikkelsen er ikke på startlisen eller reservelisten der, men det var vel ingen bombe.

Det skrives på nettsiden hans om håp om å komme med i den femte turneringen som spilles i Brasil. For oss utenfra virker det i alle fall håpløst å finne ut om han er langt unna å komme med i en turnering eller ei. Står heller ingen info om hvordan de som er klar for den første turneringen er kvalifisert for å spille. Dette er MYE bedre på ET/CT.


I følge samme nettside virker det dog som om Mikkelsen selv får noe bedre info enn oss andre:

"Han har fått sin egen side som til enhver tid viser hvor han ligger på lista ifht de turneringene han har meldt seg på, dette er høyst levende lister da mye kan og vil endres ettersom spillerne begynner å spille inn penger."
 Freud (17. feb 2013 23:16) *  IP
På sin blogg skriver Mikkelsen dette:

"Her er mine målsetninger:

Etablere meg på PGA Tour

Medalje OL 2016 Rio de Janeiro

Ryder Cup for Europa

Seier på høyeste nivå i Europa og USA

Delta og hevde meg i Majorturneringer"
-------------------------------------
Greit å ha mål, men de bør være noenlunde realistiske. Disse målene er hinsides all realisme for en 23-åring som nylig er blitt proff og som har nada å vise til. Målene bør være basert på det nivået man er på når man skriver dem ned.
Det Mikkelsen utrykker her er DRØMMER. Det må han gjerne ha, men de bør han holde for seg selv. Det finnes mange norske golfproffer (herrer) som er bedre enn Mikkelsen p.t., men jeg tror ikke de har slike sprø målsetninger. Kofstads mål f.eks. er vel å etablere seg noenlunde sikkert med et ET-kort.

Kanskje når han sine drømmer om 8-10 år (og da er OL i Rio forlengst over). Akkurat nå er det dessverre ingenting som tyder på det.





 dutte (17. feb 2013 23:37) *  IP
Dette var da den ekte Freud. Ikke nødvendig å sjekke IP og avatar her.


 gjesp (17. feb 2013 23:39) *  IP
kjært barn har mange navn/nick


 Freud (18. feb 2013 00:12) *  IP
Javel, men hva mener dere om det Mikkelsen skriver?

Og det jeg skriver er jo riktig.



 t (18. feb 2013 09:35) *  IP
Regner med at det er siteringen fra nettsiden og ikke meningene som du konkluderer med at er riktige? Er det ikke litt fint med en nordmann som er litt amerikansk i stilen a? Tror du han blir best med å web.com tour? Synes jo første mål er realistisk også blir det gradvis mer drømmende. Men la gutten drømme, hvem trodde at Solskjær skulle bli sunget om på Old Trafford da han banket inn mål for Kristiansund i 2. divisjon?


 LPB (18. feb 2013 09:56) *  IP
Så vidt jeg kan lese ble tråden startet om Web.Com touren med forståelige problemstillinger.
I sin blogg på Norsk Golf denne uken synes jeg Mikkelsen forklarer greit hvordan hans situasjon er!



 Snedd (18. feb 2013 10:11) *  IP
Haha: "...og de (dem, red. anm.) bør han holde for seg selv." Hallo, freud. Det er vel du som aktivt sjekker ut hva han skriver på bloggen sin. Du trenger ikke gjøre det om det bare irriterer deg.
Dessuten er det fullt mulig å sette seg slike mål. Du har kanskje bare satt deg mål som du allerede nærmest har oppnådd? Tryggest det. Da blir man ikke skuffet og lei seg.
Andre tør å satse, sånn er det.



 Gunnar Bull (18. feb 2013 10:27) *  IP
Godt å se at gamle Freud er tilbake igjen :-)


 t (18. feb 2013 14:04) *  IP
LPB: Ja, ser lovende ut det da, at han sannsynligvis kommer med på nr tre i Chile!


 Youjizz (18. feb 2013 14:49) *  IP
Freud. Jokke forklarer sine målsetninger sant? Foruten om Rio er det ingen dato stempel på disse. Det du vil høre er delmål virker det som? Men han skrev ikke det, han skrev målsetninger. Jokke er 24 år og har Kategori på Web.com Tour. Hvem som helst andre i samme aldersgruppe på samme nivå ville hatt samme målsetninger, så mulig det er noe du ikke har fortalt dem? Siden du kan så mye.


 Freud (18. feb 2013 17:25) *  IP
Dere mener altså at disse målene til Mikkelsen er realistiske og oppnåelige. Hvilke andre norske golfspillere i samme alder på samme nivå har disse målsetningene, for å sitere Youjizz?

I rest my case.



 Youjizz (18. feb 2013 17:29) *  IP
Jeg skrev hvem som helst på samme alder. Gjorde jeg ikke? For å sitere meg selv.

Om han er fra Norge,Fiji,Cuba eller Sverige har vel ingen innflytelse på hans målsetninger vel?

Han er fortsatt 24 år med Kategori på Web.com Tour.



 Snedd (18. feb 2013 18:17) *  IP
Det du sier, freud, er at det bare er spillere som allerede har vist at de kan hevde seg i toppen, som kan uttale at de har mål om å hevde seg i toppen?
Tror du dette er gjennomsnittsholdningen til de beste golfspilllerne i verden? At de tidlig i karrieren ikke har hatt mål langt over det nivået de var på? Fascinerende tanke.
Lenge leve janteloven!
Man skal ikke tro man får til noe som helst. Da kan man heller aldri skuffe seg selv eller andre. Høres deilig uspennende ut.



 barce (18. feb 2013 18:41) *  IP
Sergio Garcia har gitt opp å vinne en major.. Men så er han ikke ung og energisk lenger.. Men erfaren er han..


 Freud (18. feb 2013 20:07) *  IP
Jeg tror faktisk ikke at det finnes noen golfspillere i verden som er 23 år, uten meritter, og med lav kategori på Webcomtouren som har de samme målene som Joakim Mikkelsen fra Norge. Målsetninger skal være oppnåelige, d.v.s. at spilleren tror (eller vet?) at kan nå dem. Hvordan i all veden kan Mikkelsen tro på dette selv? Tro på fremtiden er jo basert på egen erfaring, historikk og det nivået man er på. Det er ingenting i Mikkelsens record som indikerer at han kan nå disse målene.

Mikkelsens mål burde ganske enkelt være å etablere seg på Webcomtouren i første omgang, og så får han ta det derfra. Ikke uttrykke offentlig alle målene i en jafs. Riktig fremgangsmåte er å ta målene trinnvis, synes nå jeg, og det tror jeg deles av alle idrettsutøvere.

Jeg har hverken sagt eller ment (Snedd) at det bare er spillere som har vist at de kan hevde seg i toppen, som kan sette seg som mål å hevde seg i toppen. Jeg mener bare at det eneste riktige er å sette seg delmål. Jeg mener heller ikke at en golfspiller skal tro at han ikke får til noe som helst. Mål kan være greit, men de må være realistiske.

Det er veldig enkelt å utbasunere at man skal bli verdens beste golfspiller eller ta OL-medalje eller noe i den duren. Men det er ganske dumt også.

Jeg tipper at hverken Kristiansen, Bertheussen, Tage-Johansen, Engell, Kofstad eller Børsheim - for å nevne noen norske golfspillere som antagelig er bedre enn Mikkelsen - har satt seg noen mål som er i nærheten av det som unge Mikkelsen har satt seg. Ol-medalje, Ryder Cup, seire på både ET og PGA samt hevde seg i majors, låter flott, men er totalt uten realisme. Drømmer har vi alle, men de kunngjør vi ikke offentlig.

Mikkelsen har etablert en ganske flott hjemmeside/blogg. Der er det en link til "Målsetninger". Når han gjør det på den måten, så inviterer han til kommentarer. Det har jeg gjort, men blir som vanlig skjelt ut. Man skal ikke komme med en eneste kritisk kommentar om eller til norske golfspillere som konkurrerer internasjonalt. "Deilig uspennende", Snedd.



 KGB (18. feb 2013 20:26) *  IP
Jeg tror trådstarter har fått svar på sitt spørsmål, men som vanlig klarer ikke alle å holde seg til tråden...kanskje den samme noen skulle fått sin egen tråd og kunne skrevet sine meninger om alt helt uavhengig av hva tråden handler om ?




 Fooore (18. feb 2013 21:01) *  IP
Flott med "hårete mål", gutten er heldigvis bygd annerledes enn mange andre. Og det har jo gitt greie resultat hittil, i mine øyne.


 Freud (18. feb 2013 21:33) *  IP
"Greie resultat"?
Mikkelsen har spilt 6 ganger på Challengetouren og fått MC i 5 av dem. I den sjette ble han nr. 60 og spilte inn 512 euro.
Men han gjorde en flott innsats i PGA-kvalet, der han endte som nr. 125. Hvilken kategori dette gir ham på Webcomtouren er ennå uvisst, altså med henblikk på hvor mange turneringer han får spille der.

Hvordan Fooore vet at JM er bygd anderledes enn mnange andre, vet bare han selv. Mikkelsen skiller seg ut ved at han har valgt å satse på en karriere i USA. Det gjenstår å se om han har valgt riktig. Jeg tror han har valgt feil.



 Fooore (18. feb 2013 21:42) *  IP
Min mening med "bygd annerledes" er at han tør å ha store mål, og kommunisere dem. Altså ikke knytta til fysisk bygd, der har han etter det jeg vet har 2 armer, 2 bein og resten også innafor hva som er vanlig. Jeg ser at dette kunne misforstås. Av noen.

Å komme til finale-kval til pga anser jeg som en stor prestasjon, og studentresultatene hans er formidable. I mine øyne, som jeg er glad jeg har. Og nok engang er det ikke det rent fysiske jeg skriver om. Det kunne sikkert misforstås av noen.

Jeg har inntrykk av at de fleste valg norske proffspillere tar i noens øyne er feil.




 Freud (18. feb 2013 22:15) *  IP
Du trenger ikke ironisere, Fooore. Jeg skjønte selvsagt at du ikke siktet til Mikkelsens fysikk/kropp. Men hans indre styrke.
Det er vel meg du sikter til nå du skriver "i noens øyne". Dersom det er flere enn meg i denne kategorien, så kan du vel nevne nickene. Dessuten er det vel - såvidt jeg husker - bare Mikkelsens valg jeg har kritisert. Kan du nevne andre så er jeg selvsagt interessert.
Da inkluderer jeg ikke bagatellmessige valg som det å reise hjem fra Sør-Afrika og slike ting.
Men du skriver altså at jeg mener "de fleste valg" er feil. Da vil jeg gjerne ha eksempler.

Men hvordan forklarer du fem MC av seks starter på CT? Det betyr vel at PGA-kvalet var lettere enn en vanlig CT-turnering.



 Mr.Goat (18. feb 2013 22:34) *  IP
Tråden sporet av på første kommentar, men heldigvis var det noen kloke hoder som kunne gi meg litt info. Vet ikke om Mikkelsen selv leser her, men hans raske "svar" var i alle fall fyldig og godt på bloggen hans.

Ser ut som vi må bare innse vi ikke vil få noen offentlig liste før fredagen før hver turnering. Med mindre Mikkelsen skriver hvordan han ligger han. Vi er kanskje litt bortskjemte med info om deltakerlister på CT/ET, selv om jeg ikke skjønner helt hvorfor de kan gjøre det samme på web.com.

Han kommer ganske sikkert til å komme med i Chile i alle fall. Da er det bare til å smelle til med en god plassering og hopp oppover på første rerank.



 AR (18. feb 2013 23:29) *  IP
Freud, kanskje Joakim ble bedre og bedre utover høsten? Har du tenkt i de baner?


 dutte (18. feb 2013 23:39) *  IP
Hvis ikke Mikkelsen får noen resultater på de få turneringene han kan få i løpet av våren, da kan han glemme høsten på web.com Tour. Ved første re-shuffle må han oppover på rankingen. Hvis ikke er løpet kjørt for noe spill på touren gjennom ranking-systemet. Det fins selvsagt mandagskval som en vei for å komme seg med.


 t (19. feb 2013 00:09) *  IP
Hadde en god College-karriere, Mikkelsen. Ikke unaturlig at han sammenligner seg med de som er kommet opp på PGA-touren med lignende resultater i senere år. McIlroy og Thorp var for øvrig ganske jevne i amatørkonkurranser, skulle ikke Thorp hatt ambisjoner om å kunne bli god? Hvis du legger lista lavt, så hopper du over, men du hopper fremdeles lavt! Hvis du legger lista høyt og hopper over etter å ha revet noen ganger, da hopper du høyt!


 Enur (19. feb 2013 00:30) *  IP
Jeg vil bare si at jeg tror Freud tar feil om han tror JM er den eneste 23-åringen som har slike hårete mål. Jeg tror de fleste unge spillere som er i startfasen på en proffkarriere eller som er inne i en lovende amatørkarriere for den saks skyld, går rundt med slike mål. Og du må gjerne kalle det drømmer om du vil, men det er dit de gjerne vil nå alle sammen, både unge norske og unge internasjonale spillere.
Så er kanskje JM litt ulik noen av de andre, i og med at han også tør å by litt på seg selv og å gå ut med disse målene offentlig, mens andre velger å holde dem mer for seg selv.

Jeg synes JM er en offensiv og tøff fyr som tør å gjøre det, for han vet at mange, og kanskje spesielt her i landet, raskt da vil komme springende med Janteloven. Og selvsagt er sjansen stor for at Freud om noen år kan komme briskende å slå seg på brystet og si: "Hva var det jeg sa?". Når vi vet hvor uhyre få som først klarer å etablere seg og siden også lykkes i den internasjonale golfeliten, er ikke akkurat det noen spenstig spådom.

Men uten å ha drømmene og noen hårete mål vil man ihvertfall ikke lykkes.
Joakim har tatt de første skrittene på en lang vei for å prøve og nå sine mål, og vi er heldigvis mange som ønsker ham lykke til på den veien.



 Fooore (19. feb 2013 09:05) *  IP
Alt handler ikke om deg Freud. Men du har fokus på de dårlige resultat, jeg på de bedre, vi er nok bygd ulikt.


 Silverspur (19. feb 2013 09:41) *  IP
http://www.golfwrx.com/46603/have-we-seen-the-last-of-the-late-bloomers/


 Ronni (19. feb 2013 09:42) *  IP
Jeg tror som Freud at det skal mye til at Mikkelsen når alle sine mål. Men for ambisiøse unge spillere er det helt ok å sette seg høye mål!

Hadde han ikke hatt det, hadde jeg heller spurt, hvorfor er han der ute? Det unorske er vel at han tør å gå imot Jante og gi uttrykk for det! Det er selvsagt fy fy!

Men det gir meg tro på at det kan bli noe av gutten!



 Frank (19. feb 2013 09:59) *  IP
Alle på hans nivå og den alderen har jo hårete mål. Hvis ikke hadde man jo lagt opp.


 LPB (19. feb 2013 10:12) *  IP
Kanskje det kan være en ide at alle nordmenn som vil prøve seg i proffgolf får "direktelink" til freud slik at de kan få konferert alle sine mål og drømmer?
Alternativt bør ingen norske prøve seg i det hele tatt så slipper vi tråder som hver eneste gang havner ut på sidelinjen.

De fleste med litt insikt i golf skjønner at med så få norske som prøver seg er det vanskelig å få frem mange.
Det kan virke litt feil at de få som vil prøve hele tiden skal sammenlignes med andre land som har flere som tør og vil.
Personlig er jeg overrasket over hvor fort alle de norske som gjør en satsning blir dømt til å gå på trynet, spesiellt med tanke på at de man kan anse som satsende knapt har begynt sin læretid.

Jeg mener jeg leste ett sted at snittalderen på PGA touren er rundt 31 år. med det i mente kan det virke som om noen har litt tid på seg.



 Youjizz (19. feb 2013 12:27) *  IP
Virker som at mange er enig med meg her.

Jeg tror kanskje dette kan være en ''spøk'' fra Freud sin side, samme som diskusjonen om ''Styrke/Kondisjon' '

Såppas oppegående må han være:-)



 Gjest (19. feb 2013 14:25) *  IP
Selvfølgelig skal man ha hårete mål. Tutta sa hun skulle bli verdens beste dza hun var 15. Hun hadde aldri blitt spå god uten hårete mål. Så får sutrekoppene her inne styre på med sin pessimisme. Heia Joakim og takk gud for at jeg ikke er som Freud. Man må da være entusiastisk og positive til de som tør å ha ambisiøse mål.


 barce (19. feb 2013 16:34) *  IP
Med seriøse, hårete mål følger også delmål, milepæler og evalueringer. Delmålene må være målbare, spesifikke, beskrivende, realistiske og med deadlines. Hvor finner jeg de på bloggen hans? Uten dette blir målene relativt verdiløse, for han og for meg som leser..


 KGB (19. feb 2013 18:03) *  IP
Jeg synes unge Mikkelsen har vært tydelig siden han ble proff, faktisk før det også, han ønsker å kjøre sitt løp i USA.
Når han som den eneste siden HB spiller seg til Final Stage ett knapt halvår etter han ble proff synes jeg den prestasjonen er uhyre imponerende. Ser man på hvem som prøvde seg og rekken av etablerte som aldri kom seg forbi 2.steg er det bare å ta av seg lua!

Hvor intressant er det å skulle diskutere hva som er sagt og skrevet om hans mål, burde man ikke heller synes det er moro at vi har noen som tør å satse i den tøffeste konkurransen og forhåpningsvis kan ta enda ett steg og etablere seg på Web.Com

Tutta ble nevnt over her, hvor mange av oss som ble kjent med henne i tidlig alder fant det ikke nærmest underholdende hvor frisk hun var i sine målsetninger.
Jeg har truffet Mikkelsen ved ett par anledninger, han rekker ikke tutta til knærne i overmot...han virker som en reflektert ung mann med stor vilje og jeg elsker hans mot til å gå sine egne veier.

Uansett hva som blir gjort, sagt eller skrevet regner jeg med at Mikkelsen og de andre norske som er definert satsende vil gjøre alt de kan for det de selv ønsker. De har valgt en vei som i milde fall kan kalles humpete og jeg ønsker de all mulig lykke på turen.



 Freud (19. feb 2013 22:25) *  IP
Kommentar til Enur:
Du skriver ovenfor at "mange vil komme springende med Janteloven" overfor fyrer som Mikkelsen. Det er feil, Enur. Det er kun jeg av alle - på Golfsiden ihvertfall - som har turt å kritisere Mikkelsen. Ingen andre, med et forbehold om barce, hvis innlegg jeg støtter. Ingen andre, og da er ikke Janteloven brukt mot JM i dette tilfelle.

For det andre skriver du at jeg vil briske meg om noen år når/hvis Mikkelsens mål ikke er oppnådd, og si "Hva var det jeg sa". Det har du intet grunnlag for å si noe om. Jeg kan forsikre deg om at det kommer jeg ikke til å gjøre, da det ikke er min stil. Men du har kanskje eksempler på at jeg har sagt noe slikt i andre tilfeller her på Golfsiden?

Gjest skriver at man må være entusiastisk og positiv til alle som tør å ha ambisiøse mål. Nei, det er ikke noe selvsagt. Man skal tvert i mot være kritisk i slike tilfeller av hybris.



 Enur (19. feb 2013 23:25) *  IP
Jeg sier som Fooore: Alt handler ikke om deg Freud.
Noen flere kommentarer til innlegget ditt har jeg ikke.



 Freud (20. feb 2013 13:48) *  IP
Du har skrevet et langt innlegg ovenfor som handler om meg, og der jeg reagerer på gale påstander om meg.
Du nekter å svare, fordi "alt handler ikke om Freud". Det er da en merkelig reaksjon!
Denne tråden handler om Mikkelsen, ikke om meg. Når flertallet her likevel reagerer negativt på det jeg har skrevet om JM og sabler meg ned, så er det ikke min skyld at "det handler om Freud". Dersom alle her ikke vil at "det skal handle om Freud", så er det bare å la være å kommentere det jeg skriver. Beste resept på fred, ro og harmonisk enighet på debattsiden er å ignorere Freud.



 Enur (20. feb 2013 14:15) *  IP
Det innlegget mitt som du henviser til Freud må du nok lese bedre. Det handler aldeles ikke om deg, men om Joakim Mikkelsen og andre unge spilleres drømmer og målsetninger. Så blir du nevnt i 2 setninger, en hvor jeg hevder min uenighet med deg når det gjelder ditt syn på de samme emnene, og en hvor jeg bare kommer deg litt i forkjøpet på noe man kan forvente ville være en reaksjon fra deg om noen år hvis JM evt. skulle mislykkes.

Så du har helt rett i ditt siste innlegg: Denne tråden handler ikke om deg, men om Mikkelsen og web.com-touren. Derfor er det ikke interessant å kommentere noe mer om det som går på din person.



 Tas (01. mar 2013 19:13) *  IP
Da er han inne i feltet i Chile. Blir spennende!


 Enur (01. mar 2013 19:44) *  IP
Supert!
Det blir som du sier Tas veldig spennende, selv om det vel kan være fare for at han fortsatt kan være litt rusten etter oppholdet i Norge som ufrivillig ble litt for langt.

Men han er jo veldig klar over at dette er en sjanse han helst må benytte veldig godt, og det tror og håper jeg at han klarer.



 gjesp (01. mar 2013 20:02) *  IP
skriver selv at han ikke er med


 Tas (01. mar 2013 20:07) *  IP
Jeg leser twittermeldingen som at han er inne. Altså ikke lengre reserve.


 Enur (01. mar 2013 20:32) *  IP
Slik tolker jeg det også. Må jo ses i sammenheng med de tidligere meldingene hans der.


 Enur (02. mar 2013 00:02) *  IP
Og nå står han oppført i startfeltet også på web.com-tourens egen side, så da skulle saken være klar.


 gjesp (02. mar 2013 00:11) *  IP
flott


 Tas (02. mar 2013 07:46) *  IP
Bra. Men må si som Enur at grunnlaget på gress er tynt foreløpig. Klarer han cut blir jeg meget imponert!


 knut (02. mar 2013 09:04) *  IP
Jeg håper han klarer cuten og at han lykkes på den veien han har staket ut.

Håper også at han ikke blir "hengt" her inne hvis han skulle ryke ut etter to runder.

Det fortjener han ikke:-)

Lykke til Joakim



 Wilson (02. mar 2013 09:22) *  IP
>Helt enig Knut, og jeg synes det er fantastisk bra av han å klare å komme dit han har komme + måten han griper sjansene på.

Uredd type.



 Beartown (05. mar 2013 03:47) *  IP
Joakim er paa plass i Chile. 1 turnering paa Web.Com touren, noe som er spennende. Det blir lokal caddie siden dette gikk noksaa raskt. Vi boerster stoev av F5 knappen, og gleder oss over en ny spiller som vi kan ha mye glede av fremover.

Cut er bonus siden han ikke fikk beskjed foer sent i forrige uke, og ikke landet i Chile foer i gaar morges!

Uredd og ambisioes. Er vel ikke noe galt med det :-)




 Snedd (05. mar 2013 09:49) *  IP
Beartown! Kult! Aner vi et gryende "HB"-engasjement? Hadde vært moro. Det kreves vel litt made cuts først kanskje før dine klassiske trådstarter er tilbake?


 No Name (05. mar 2013 11:42) *  IP
Tar det som en selvfølge at Beartown har informert Web.Com om interessen fra Norge slik at de stiller med play-by-play selv fra utkantstrøk


 Enur (05. mar 2013 13:14) *  IP
Fint at Beartown "melder seg på" igjen, selv om det hadde vært hyggelig om han hadde vist samme engasjement som andre her også når det gjelder de av våre spillere som vi har gledet oss og ergret oss ihjel over på denne siden av dammen siden HB la opp. Men velkommen tilbake, Beartown!

Her er litt mer om ukens bane, hentet fra sidene til PGA-touren:
"At just 6,711 yards, Prince of Wales CC is the shortest layout on the Web.com Tour schedule yet maintains a par of 72. By comparison, the season opener in Panama was held on a course more than 400 yards longer but playing as a par-70.

All four par-5s at Prince of Wales CC ranked among the 35 easiest on last year’s schedule, combining for 44 eagles and 794 birdies over four days. Bramlett (fjorårets nr. 2) played them in 11-under par a year ago; Haley (vinneren) was 10-under."

Cuten gikk i fjor på -2, så vi får håpe at Joakim fikk pakket med seg birdiebuksene, og at han har fått slipt vekk den verste vinterrusten i Texas.

Go, Go, Go! Dette blir spennende!





 Beartown (05. mar 2013 13:23) *  IP
Traadstarter ala' HB blir det nok aldri igjen. Jeg er mer paa 'Twitter' nivaa med innlegg naa :-)

Stakk bare innom igjen for a si hei. Jobb, og familie har prioritet saa jeg har ikke tid til a sitte foran skjermen som foer. Men jeg skal da ta en kikk hvis Mr. Mikkelsen klarer cutten, og det blir helgespill.

Ha en flott United tirsdag :-)



 Freud (05. mar 2013 13:54) *  IP
Heier på Real. Men sitter musestille på en fotballpub med bare fans av engelsk fotball.


 dutte (06. mar 2013 20:26) *  IP
Mikkelsen har nå fått tee time. 09:50 lokal tid. Det er vel 13:50 norsk tid?

At det er en rimelig kort bane er kanskje ikke noen ulempe for Mikkelsen. Men tre måneder uten turnering taler ikke til hans fordel.



 Enur (07. mar 2013 14:22) *  IP
Da er unge hr. Mikkelsen i gang med sin karriere på web.com-touren. Innleder med par på hull 10 på en bane som sies å være trang og med mange høye trær.

Vi krysser fingrene for at turen til Chile blir av det vellykkede slaget! (Selv om det der kom en bogey før jeg rakk å avslutte dette innlegget).



 Mr.Goat (07. mar 2013 16:20) *  IP
Ikke akkurat noe drømmestart for Mikkelsen, men lenge igjen. Par 3 hullene som har vært det største minuset så langt.


 Enur (07. mar 2013 17:07) *  IP
To kjappe fugler etter runding og tilbake på par nå.


 barce (07. mar 2013 18:24) *  IP
Når får vi se første norske golfrunde uten en bogey?

Kanskje i morgen JM? Stå på!



 Enur (07. mar 2013 18:48) *  IP
Da ble det 2 over til slutt, forutsatt ingen korreksjoner. (Har sett noe av det hos noen andre spillere).

Vi kan vel slå fast at par-3 hullene ble for kostbare i dag, og at ingen av par 5-hullene ga noen "blå score".

Joakim er neppe fornøyd med dette selv, men han kom seg tross alt gjennom runden uten de store katastrofene, og kanskje har det vært med litt nerver og litt rust i denne hans første runde i såpass "fint selskap".

Jeg tror vi får se en bedre score i morgen, så får vi se hvor langt det evt. vil rekke. Stå på ja!



 Tas (07. mar 2013 19:03) *  IP
Ikke galt til kun å ha vært et par uker på gress etter nyttår, men hadde selvfølgelig håpet på noe bedre. Scores lavt så cut vil nok minst gå på -2 som i fjor ser det ut til pt. Så da er det bare å gi full gass i morgen!


 dutte (08. mar 2013 17:17) *  IP
Hvis det er 60 + delte som er cut på web.com tour, slik det var på NW, så må nok Mikkelsen smelle til med en -6 runde i dag for å klare det.

Slår ut kl 18:40



 Enur (08. mar 2013 18:17) *  IP
Det er faktisk ganske mange som har gått både på -6 og -7 i dag, så det er ihvertfall mulig å gjøre det!

Om Joakim har den formen inne nå som skal til for å gjøre akkurat det, er vel litt mer usikkert. Men med litt bedre lengdekontroll og en litt hetere putter enn i går, kan jo alt skje. Det skal ihvertfall spilles først!

Uansett artig å ha en nordmann å følge med på i USA (eh..Chile) utover fredagskvelden igjen! Lykke til!



 Frank (08. mar 2013 18:28) *  IP
Har ikke set noe stats eller annet om gårsdagens spill enur, men hva var det som ikke fungerte bra nok i går?


 Enur (08. mar 2013 18:57) *  IP
Har ikke noe stats el.l. jeg heller Frank, men her er noe av det som ble skrevet på hjemmesiden hans etter gårsdagens runde:

"Etter eget utsagn var ikke spillet så galt men han slet med lengdekontrollen og slo ofte for langt og hadde ingen het dag med putteren. Han traf fairway på alle par 5 hullene men gikk birdieløs av alle til tross for at han var i nærheten av greenene på to slag.
Han merket godt at det var litt rustent og trenger nok flere turneringsrunder før han kan komme opp dit han må om han skal være med i dette sirkuset."



 Frank (08. mar 2013 19:12) *  IP
Klassisk rust det da. Har litt troen på at JM kan overraske positivt i år.


 Enur (08. mar 2013 21:12) *  IP
Runder på -1 for dagen. Pent og ryddig scorekort, men hadde gjerne sett at det hadde inneholdt litt mer blåfarge.


 tas (08. mar 2013 22:12) *  IP
storfulg. Skal han klare det umulige å gå -3 inn?


 Enur (08. mar 2013 22:13) *  IP
Storfugl!!!
Trolig for sent, men gøy allikevel! Og det er fortsatt 4 hull igjen....



 tas (08. mar 2013 22:14) *  IP
og siste er par fem så lov å håpe. Antar at han iallefall satser de siste 4.


 dutte (08. mar 2013 22:20) *  IP
Stoler ikke helt på den fuglen. Flere fikk korrigert scoren på det hullet i går. Helst fra eagle til bogey.


 Enur (08. mar 2013 23:33) *  IP
Forutsatt ingen korrigeringer så får vi vel si dette var en bra gjennomført runde av JM. Men utgangspunktet fra i går var dessverre litt for dårlig, med en tilsvarende runde som i dag ville det ha holdt til helgespill.

Men nå har han fått testet seg litt på dette nivået, og ser vel at det ikke skal være noen umulighet på litt sikt å kunne klare noen cutter. Problemet er bare hvor ofte han får sjansen! Men med enda bedre treningsgrunnlag og kanskje noen miniturneringer i bagasjen vil han trolig stille enda bedre rustet neste gang sjansen byr seg.



 Beartown (09. mar 2013 07:01) *  IP
Et steg i riktig rettning. Han har ikke spilt turneringsgolf paa 3 maaneder. Foelg han paa Twitter: @j_mikkelsen
Jeg er paa :@leiferikevensen

Takk for meg her. F5 var helt unikt, og noe vi aldri ser igjen. Ha en flott vaar, sommer, og hoest paa golfbanen :-)



 Beartown (09. mar 2013 07:23) *  IP
Mail er skrevet til AR! Jeg haaper jeg kan holde kontakten med alle fantastiske golfvenner via andre medier, inkludert Asbjoern!


 barce (09. mar 2013 07:52) *  IP
Og Golfsiden er ikke en arena du ønsker å forholde deg til BT? Litt merkelig spør du meg..


 AR (09. mar 2013 10:02) *  IP
Har ikke fått mail fra Beartown.


 AR (09. mar 2013 18:43) *  IP
Takk for hyggelig mail, Beartown!


 Fooore (18. mar 2013 19:07) *  IP
Mikkelsen spiller kval i dag til helgas turnering, ser ut som om han må gå minst 6under for å kvale, og hvorfor ikke?


 barce (19. mar 2013 14:17) *  IP
Ehhh.. fordi sannsynligheten er 1/200, Fooore?


 Fooore (19. mar 2013 14:50) *  IP
Sannsynligheten var vel noenlunde lik for alle som deltok vil jeg anta.

Men selvsagt, noen lar være å prøve noe de ikke er sikker på at de klarer, mens andre heldigvis har en annen innstilling.



 barce (20. mar 2013 07:14) *  IP
Gikk ikke så bra fooore.. Jeg tror du misforstår! Jeg syns det er helt topp at han prøver. Hadde jeg hatt muligheten selv, hadde jeg satt meg på flyet umiddelbart. Det til tross for at sannsynligheten er 1/50000000 for at jeg skulle klart det..


 AR (20. mar 2013 09:17) *  IP
barce, sannsynligheten er langt mindre enn det :)


 Gunnar Bull (20. mar 2013 09:36) *  IP
Nei, tror det er riktig sannsynlighet for at Svartedauen skal gjenoppstå og slå ut mesteparten av feltet i løpet av turneringen.

Da er det bare å håpe på at barce har et skuddsikkert immunforsvar.



 barce (20. mar 2013 12:17) *  IP
Jeg har potensiale til å gå seks under par AR, hvis absolutt alt klaffer.. Så det er ikke helt umulig teoretisk.. Så da spør jeg.. Hvorfor ikke?


 AR (20. mar 2013 14:13) *  IP
Fordi jeg ikke tror at du har et realistisk potensiale til å gå 6 under par på den kvalbanen de spilte på. Derfor.


 barce (20. mar 2013 17:27) *  IP
Nei, klart det ikke er veldig realistisk! Jeg har klart 6 birdies på en runde før. Det vil si at med litt flaks hvor jeg unngår bogeyene, så er det faktisk ikke helt umulig..



 AR (20. mar 2013 18:08) *  IP
Jo, men når jeg sier det får jeg like mye pepper som da jeg svarte nei på et spørsmål en gang da jeg ble spurt om det var mulig for en som bor i Norge og som var 15 år og nygebegynner å spille seg inn på PGA Touren før han var 20 år.


 Gunnar Bull (20. mar 2013 19:11) *  IP
Repeat: 1/50000000. Eller 1 til 50 millioner...


 barce (20. mar 2013 19:30) *  IP
Setter pris på at du har trua på meg GB :)


 Gunnar Bull (20. mar 2013 19:57) *  IP
Jeg kjenner igjen et talent når jeg ser det, ja :-)


 Mr.Goat (25. mar 2013 23:43) *  IP
Even par for Mikkelsen i PGA kvalet til Shell Houston Open. Grei runde, men minst 5 slag for dårlig. Brasil og web.com tour next. Viktig å få en made cut nå!


 KGB (26. mar 2013 11:14) *  IP
Bra oppfølgning av folkene rundt JM via hans hjemmeside, gøy å følge med "bak" scorene.
følger også JM på twitter, han hadde en fin en før kvalet "Go Low og Go Home" ! det ble dessverre Go Home




 link (26. mar 2013 11:16) *  IP
til JM side?


 barce (26. mar 2013 11:26) *  IP
Får håpe han lykkes med ett eller annet i år! Uansett får han sikkert trent mye og godt, med gress under beina..


 KGB (26. mar 2013 11:39) *  IP
www.joakimmikkelsen.com


 Petter H. (27. mar 2013 10:26) *  IP
Sikt mot stjernene, så lander du kanskje på månen.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72