Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 Lasse - 21. jan 2013 kl. 14:54 *  IP
Golf på Gran Canaria - tips?

Jeg skal en uke til Gran Canaria i midten av februar, uten kids, og med en golfbag på ryggen. Skal bo ved Tauro Golf, og den banen har jeg spilt før så den kjenner jeg. Det jeg derimot ikke har kjennskap til er de andre banene i det området.

Jeg antar flere her inne har golfet på GC, da det er et yndet reisemål for golfere, også norske pga det fine klimaet året rundt.

Dette er jo høysesong der nede, og en kjapp titt på hjemmesider viser at det er ganske stive priser på green fees. Finnes der noen utprøvde metoder for å skaffe seg noen gode tilbud på f.eks pakkeløsninger?

Hva bør jeg, og hva MÅ jeg teste ut når jeg er der nede (snakker fortsatt kun golfbaner her).

Imøteser alle gode råd med takk :-)
 jallis (21. jan 2013 17:43) *  IP
meloneras er vel den beste banen jeg har spilt der sør. stiv pris ca 100 euro. men om du bor på et lopesan hotel er det rabatter. salobre å er ok, billigere er den å , noen liker den ikke , men i forhold til pris er den også oki. tar du med sjokolade til kristina å co er det et pluss! hun elsker norsk melkesjokolade. salobre nord er "billig" , men en veldig spesiell bane, noen av hullene er vel rare , men alt i alt verd det for en utsultet norsk golfer. Maspalomas banen er flat og litt pregløs, men ok. Om du går ut veldig tidlig, eller sent er det også sjanser for å få deg en rimilgere runde. bare se til å booke deg sammen med skandinaver eller briter! Enjoy!


 Birdie (22. jan 2013 10:41) *  IP
Har spilt Salobre både nord og syd, Meloneras og Tauro.
jeg synes Tauro er en spennende bane med mange utfordringer og i meget god stand.
Meloneras er morsom spesielt back nine mens front nine er litt kjedelig.



 Canarifarer (22. jan 2013 10:46) *  IP
Da er det bare å glede seg! Man kan si mye rart om GC, men golfforholdene er fantastiske.

Først og fremst: Benytt deg av "Sunrise-golf". Da slipper du å stå og stampe bak mye rart. I tillegg er det betraktelig billigere og sjansen for å måtte spille med en treg og håpløs tysker er minimale. Jeg har sikkert 30 runder på GC de siste årene og har utelukkende spilt med skandinavere og briter med gode ferdigheter på banen. (Virker som om det er bare oss som er gale nok til å stå opp og kjøre til banen i mørket) I tillegg får du jo anledning til å bruke resten av dagen til det du måtte ønske.
Anfi Tauro og Meloneras er et must. Spill gjerne banene flere ganger, så får du muligheten til å forbedre deg. I tillegg ville jeg spilt Salobre SUR, denne banen har en annen "følelse". Banen er eldre og mer satt, kortere og minner om de mer tradisjonelle banene på fastlandet. (Her slipper du og bil, mens på nordbanen må du ha bil) Nordbanen er visstnok betraktelig mer krevende.. Maspalomas er en koselig bane for all del, men preget av alder og stor bruk da det er her de lokale primært er medlemmer.



 Lasse (22. jan 2013 11:38) *  IP
Takk for tipsene. Jeg var en uke i September, og fikk da testet Tauro et par-tre ganger. Likte den veldig godt. Det blir nok den banen jeg spiller mest denne gangen også, siden jeg bor 5-10 minutters gange fra resepsjonen, men hadde vært morsomt å testet noe annet også, all den tid det ligger såpass mange muligheter i nærheten.


 Mr.Goat (22. jan 2013 21:18) *  IP
Mens vi er inne på Kanariøyene. Noen med erfaringer fra golfbanene på Fuerteventura? Skal dit i vinter...


 Birdie (24. jan 2013 14:12) *  IP
Har bare spilt en bane der, Playitas. Hold deg unna den!


 Tolle (24. jan 2013 19:35) *  IP
Jeg spiller 2-3 runder i uka på Gran Canaria. Desidert best på kvalitet er Tauro. Morsom bane som aldri blir kjedelig, men utrolig viktig å holde seg på fairway.. Rangeringen er som følger:
Tauro
Bandama
Salobre sur
Meloneras
Maspalomas
El Cortijo
Salobre Norte

Selv om det tar ca 50 min å kjøre til Bandama, er det verdt å ta en tur. Klassisk bane fra 50-tallet som oser av historie. Kort, og trangt område, men alltid raske greener.



 Gunnar Bull (24. jan 2013 21:27) *  IP
Er Salobre sur den eldste? (Har bare spilt den som kom først, og personlig foretrekker jeg både Meloneras og Maspalomas foran den.


 Tolle (24. jan 2013 23:19) *  IP
Sur er eldst ja.
Meloneras har en del bra hull på back, men front blir litt kjedelig.. I tillegg er greenene alt for trege på vinteren.
Maspalomas er veldig bra fra backtee, men er ellers litt kjedelig. Etter de gjorde om greenene har de blitt "umulige" å lese..
Kvaliteten har vært bra på Salobre den siste tiden, men ikke alle hull er like bra der oppe. Men det er jo utfordrende å bygge baner i slikt terreng. Og de bommet helt under byggingen av Norte..



 radar (25. jan 2013 00:13) *  IP
Så det var et innslag på golfing world i dag om hvilke baner på gc som var best. Går i reprise kl.01 PÅ viasatgolf , eller så kanskje den ligger her. www.golfingworld.tv


Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72