Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf
Meny
Norske/svenske baner
Innendørsgolf
Golf på Internet

Vitser

Profesjonell golf
Ukens golftips
Golf på TV
ARKIVET
Golfaksjebørsen
Tilbake til første side
 
Sitatet

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up.

Muhammad Ali

Tilbake til første side
 
Innlegg


Tilbake til innleggsoversikten   Tilbake til første side   Søk på GOLFSIDEN Les mer  

Her kan du legge inn:
nytt innlegg
 JO - 29. jul 2012 kl. 21:45 *  IP
Billig fjernmedlemskap for nybegynner

Hei, jeg har tatt opp golf for første gang denne sommeren og er klar for å begynne å spille litt mer. Jeg har tatt kurs og kjøpt mitt første sett og mangler nå bare et medlemskap i en klubb. Jeg er student og er ikke interessert i å investere altfor mye i årsavgifter med en gang, og tenker derfor at det billigste blir å melde seg inn i en golfklubb for så bare å betale greenfee de gangene jeg prøver meg på litt banespill.

Derfor lurer jeg på om noen har en oversikt eller vet om hvilke klubber i Norge som har de billigste årsvgiftene eller de beste studenttilbudene? Alle tips mottas med takk.
 Gunnar Bull (29. jul 2012 22:03) *  IP
Hvis du bor i Oslo så ville jeg heller gått for et greenfeemedlemskap i en av de mange klubbene i området enn å kjøpe et fjernmedlemskap og betale full greenfee når du spiller.

Jeg sitter ikke med nøyaktig kunnskap om hver enkelt klubbs tilbud, men vet at bl.a. Holtsmark, Haga og Miklagard har slike løsninger. Tror de koster rundt 1500 kroner med rabattert greenfee, ev gratis spill på korthullsbane.

Du skal ikke spille mange runder på en bane før du sparer inn den 1000-lappen du må betale ekstra, og så kommer du kanskje inn i et klubbmiljø samtidig.



 lars (29. jul 2012 22:11) *  IP
Stort sett alle baner på østlandet tilbyr greenfee medlemskap.
Hvilken bane du bør velge avhenger helt av hvor du bor, det kan lønne seg å velge en klubb som ikke blir for mye hassle å dra ut til.



 JO (30. jul 2012 08:00) *  IP
Takk for gode svar!
Bor i nærheten av Stavanger, så kommer nok til å spille mest her på sommertider men studerer i Trondheim resten av året. Kan hende jeg investerer i et dyrere medlemskap til neste sommer, da jeg kommer til å etterlate settet mitt hjemme før jeg drar nordover igjen. Så antar at jeg kommer til å spille bare et par ganger til ila. denne sommeren.



 sanctum (30. jul 2012 08:59) *  IP
Hei!

Anbefaler at du kikker på tilbudet fra Oppegård GK. Greenfeemedlemskap koster 1990 + NGF-avgift kr 200.Dette gir deg 3 greenfeebilletter, verdi kr 1350, og i tillegg betaler du kun 50% av gjeldende greenfee for alle runder du velger å spille i tillegg. Du kan selvfølgelig delta på alle klubbens aktiviteter, og blir del av et aktivt miljø. Et fjernmedlemsskap gir deg ingenting av dette, og i tillegg har du kort vei til din hjemmebane (20 minutter fra Oslo sentrum med bil, og reiser du kollektivt tar du toget til Greverud og spaserer til banen på 10 minutter.) Spiller du 7 runder i løpet av sesongen er kostnaden null kroner, sammenlignet med medlemsskap i en postkasseklubb, og full greenfee på de banene du vil spille. Lykke til!

Med slike betingelser forbauser det meg at mange velger fjernmedlemsskap i en klubb de aldi kommer i nærheten av. Men gammel vane kan være vond å vende....



 vel (30. jul 2012 09:22) *  IP
Stavanger - Oppegård blir kanskje litt drøyt?:)


 lars (30. jul 2012 10:07) *  IP
Sandnes golfklubb er en populær klubb blant nybegynnere. Er også en fin og lettspilt bane som er åpen stort sett hele året.
Er også en del rimeligere enn Sola og Stavanger.



 Eirik (30. jul 2012 10:29) *  IP
Sjekk ut Randaberg GK og Preikestolen GK for billig fjernmedlemskap


 sanctum (30. jul 2012 12:49) *  IP
Fjernmedlemskap i all ære, men med alle tilbudene som gjelder for ulike typer medlemskap i en rekke klubber, mener jeg det er riktig å satse på tilknytning til en klubb i nærheten av der man bor. Det gir en helt annen tilgang til miljø og konkurranser enn et fjernmedlemskap. Man slipper også bindinger til en aksje/andel som man kanskje må betale for å bli kvitt. Enig med deg "vel" - noe drøyt å pendle fra Stavanger til Oppegård :-). Jeg leste ikke teksten godt nok.

For alle på i Oslo-området som er fjernmedlemmer har jeg en klokkeklar anbefaling: Si opp dagens medlemskap, og søk på lokale muligheter for f. eks. greenfeemedlemskap. Og begynn gjerne med Oppegård GK! Velkommen skal du være!



 lars (30. jul 2012 13:44) *  IP
Randaberg og Preikestolen er vel 9 hullsbaner (og blåser noe jævlig). Greit å ha fjernmedlemskap hvis en ikke skal spille der noe særlig, men om du tenker å spille en del på hjemmebanen mener jeg det finnes bedre alternativer rundt stavanger.

Oppegård er en fin bane, men den sliter deg jo ut på avstanden mellom hullene, spesielt de drøye oppoverbakkene. I tillegg kunne godt noen av hullene vært mer åpne, blir mye skog!



 Sanctum (31. jul 2012 10:00) *  IP
Som medlem i Oppegård er jeg vel kjent med våre to bakker, som hver tar et par minutter å gå. Ellers kan det vel ikke sies at banen skjemmes av spesielt store avstander mellom green og neste utslag Det planlegges tiltak for å redusere "trøkket" i bakkene. På den annen side er det ikke akkurat skadelig å få i gang blodpumpa et par ganger i løpet av 4 timer. Bil er nå tilgjengelig for de som ønsker det - uten krav til legeerklæring. Men når banen er våt, er det dessverre ikke mulig å kjøre. Og vann har det jo vært nok av i år.... Men i planene ligger etablering av flere kjøreveier og bedret drenering av utsatte områder. Men på tross av alt regnet er nå banen i strålende stand, med fairwayer som fløyel - over alt, og greenene er uten en flekk noe sted.

Og en sak til - Oppegård er kanskje Norges stilleste bane, fullstendig fri for støy av noe slag. Ta en tur og lytt til stillheten!



 digger (31. jul 2012 14:17) *  IP
Haugesund GK har jo lenge annonsert her på golfsiden med Norges billigste fjernmedlemskap. Siste jeg så var 395,- i året.


 Wilson (31. jul 2012 23:00) *  IP
Hvis man bor delvis i Stavanger og resten av året i Trondheim så er det neppe antall bakker på Oppegård Golfbane som er interressant. Hvis de ikke da har et svinbillig fjernmedlemsskap.

JO ønsker et BILLIG fjernmedlemsskap. :-)

Preikestolen kan anbefales.



 Per Halvorsen (13. sep 2013 10:47) *  IP
Hei
Jeg ønsker forslag til billigste fjernmedlemskap
Mvh



 digger (14. sep 2013 12:17) *  IP
Denne golfsiden har jo i mange år hatt reklame fra Haugesund for Norges billigste fjernmedlemskap! Sjekk det da vel.


 hoi (15. sep 2013 17:04) *  IP
Hva er billig? Du må betale medlemskontingenten i en klubb. I tillegg kommer avgift til ngf for blad, tror det er lisens, kort og noe annet man betaler for (golfbox). Det utgjør noen hundrelapper pr. medl. hvert år. Noen klubber har dette inkl. i medl.kont. andre har dette i tillegg. Derfor er ikke en pris på kr 1000 hverken billig eller dyr. Bruk nettet og mavefølelsen. Uansett anbefaler jeg deg å bli med i en klubb der du bor.

så kan du kjøpe greenfee og spillerett i de klubbene du ønsker.



Svar:
(Felter merket med * må fylles ut.)
Navn *
E-post
Innlegg *
(Useriøse, krenkende eller støtende innlegg, kan bli fjernet.)
 Tilbake til innleggsoversikten      (Her bruker du kun ett nick!)

 
 
Annonser








ANNONSÉR på Golfsiden - mer for pengene!
Interessert? Kontakt:
ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72