Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her

Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser

Marianne Skarpnord

07.02 Oates Vic Open, Australia:
Marianne Skarpnord med fin turnering
Marianne Skarpnord var tittelforsvarer i turneringen og ville gjerne vinne igjen.

En flott 70-runde (-3) søndag var meget, men det holdt ikke helt til seier. Hun endte ett slag bak Georgia Hull (71).

Nanna Madsen, DK, delte andreplassen med Marianne etter sin 69-runde søndag.

Marianne hadde en bogey på det 16., og Nanna misset en birdie-putt på det siste slik at det ble en vinner etter 72 hull.

Michael Long, NZ, vant i play off i herreklassen.

Her er rapport fra turneringen: KLIKK HER

06.02 Oates Vic Open, Australia:
Marianne Skarpnord er på andreplass før siste runde
Marianne Skarpnord er tittelforsvarer i turneringen og vil gjerne vinne igjen.

Mange gode spillere bruker denne turnering som oppvarming før neste ukes LET-turnering i Australia.

Blant Herrene misset Richard Green cutten etter 71 76.

Marianne Skarpnord er to slag bak den gode engelske spilleren Georgia Hull. Danske Nanna Madsen og franske Justine Dreher er ett slag bak Marianne.

Tonje Daffinrud misset cutten etter noe svake runder på 79 77.

SCORE HERRER

SCORE DAMER

04.02 Oates Vic Open, Australia:
Marianne Skarpnord med  grei åpning og hole in one første dag
Marianne Skarpnord er tittelforsvarer i turneringen.

Både kvinner og menn er med i Oates Vic Open på 13th Beach Golf Links.

I teten er engelske Georgia Hall (69). Hun er tre slag foran 8 spillere. Marianne Skarpnord, som vant i fjor, er på 10. plass på 73 slag (på par).

Det var hyggelig med hole in one på det 12. hullet. Hennes 73-runde betyr at hun ligger godt an til å kunne forsvare sin tittel fra i fjor. LES MER HER

Tonje Daffinrud er også med. Hun hadde en svak 79-runde og var nr 89 av 144 spillere etter den første runden.

Blant mennene er Richard Green, som er forlovet med Marianne Skarpnord, nr 25 etter en runde på 71 slag (-1). I teten er Scott Strange på ypperlige 63 slag.

Marianne og Richard har ingen transportproblemer til og fra banen. De kjøpte hus ved denne banen i fjor.