Golfsiden.com - Norges store uavhengige nettsted for golf - Hele Norges golfportal Les mer
 

 Annonsere aksjer?
 
Norske-svenske baner
 
Ukens golftips
 
Innendørsgolf
 
Golf på Internett
 Vitser
 
Golf på TV
 
Arkivet
 Kontakt
 Golfbox
 Rankinglister


 LOGIN TIL GOLFBOX


Gamle leserbrev

GOLFSIDEN som din startside? Klikk her

Legg golfsiden.com til dine favoritter: Klikk her 

Til alle nye seere/lesere:
VELKOMMEN 

Annonsér på Golfsiden - ar@golfsiden.com
Tlf: 900 900 72
Tilbake til første side    Debattsiden    Golfreiser
Marianne Skarpnord

12.03 Våre beste spillere:
Slik er formen
Golfsiden har sett på hvordan en del av våre beste spillere har spilt i vinter.

Det er en del lyspunkter. Men ikke alle har den fremgangen som de har håpet på. Her er en oppsummering for våre kvinnelige spillere.

Marianne Skarpnord har hatt en god åpning på sesongen med en seier på LET i Australia i tillegg til en seier på den australske touren. Han har spilt tidvis meget bra, men har vært litt ustabil og misset cutten innimellom. Hun er nå oppe på 131. plass på verdensrankingen. Hun leder rankingen på LET etter fire turneringer. Hun topper pengelisten med 57.000 euro. Fortsetter hun sitt gode spill, er det gode muligheter for å spille seg inn på Solheim Cup-laget i høst og nr 8 på Solheim Cup-rankingen.

Suzann Pettersen ser ikke ut til å satse på golf igjen. Ingen ting tyder på det i øyeblikket, men det kan fort skje. Hun vet imidlertid at det er en lang og tung vei å gå. Når hun har vært såpass uinteressert til nå, er det svært lite som tyder på at hun ønsker å satse igjen. Hun er nr 216 på verdensrankingen.

Tonje Daffinrud er nr 50 på rankingen. Hun har hatt tendenser til bra spill, men har i likhet med Marianne manglet den helt store stabiliteten. Hun er nr 358 på verdensrankingen.  

Marita Engzelius er nr 422 på verdensrankingen. Hun er skadet med et brudd i ryggen Det er høyst usikkert hva som skjer fremover.

Karoline Lund er nr 587 på verdensrankingen og nr 66 på order of merit på Europa Touren for damer. I følge statistikken har hun et forbedringspotensial på flere deler av spillet sitt. Hun har en 46. og 58. plass (RTD) og en MC hittil på årets LET. Her er det forbedringsmuligheter. Men hun har fått en håndleddsskade i den siste turneringen og reist hjem for å bli bra. Vi får håpe at skaden ikke er langvarig og alvorlig.

Celine Borge - 671 på verdensrankingen har misset cutten i de to turneringene hun har spilt og ikke fått det til så langt i år.

Caroline Martens har tatt en pause.

Stina Resen har spilt i Sør-Afrika i noen uker og klart cutten og fått OK plasseringer uten at toppresultatene er kommet ennå.

Madelene Stavnar satser på ligaen under LET i år og i Norden etter en uhyre svak sesong i fjor. Hun har skiftet ut mye i støtteapparatet. Så få vi håpe at riktig og god trening kan gjøre susen i år.

Rachel Raastad har spilt sammen med Stina Resen i Sør-Afrika i vinter/vår og hatt en viss opptur etter en vanskelig sesong i fjor. Hun slår langt. Nå gjelder det å samle scoren slik at det gir utslag på resultatlistene.

Her finner du DEBATTSIDEN Her diskuterer du golf
Si din mening!!


Debattsiden
Søk på GOLFSIDEN
Spør Matz Modéer
Her svarer Matz Modéer

Golfreiser:
Egen seksjon