Leserbrev Golfbutikken Golfreiser Golfutstyr Smånotiser Ukens turneringer Lær om golf

Sitatet

"The more I practice, the luckier I get"

BEN HOGAN

Europa Tour'en

Tilbake til første side   tilbake til ukens turneringer

Nationwide Tour: Nationwide TOUR (terminliste)

Livermore Valley Wine Country Championship, 29. - 1. april

Henrik Bjørnstad

10.04 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad endte på en 9. plass
Klart godkjent under vanskelige forhold. Det var ingen som klarte å gå under 70 slag på den siste runden. Henrik hadde 76 slag og delte 9. plassen med tre andre spillere. Omar Uresti ledet stort sett hele veien og vant selv med en avsluttende 76-runde.

01.04
Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad spilte seg opp på 3. runde
Her følger du avslutningen
. Henrik spilte seg opp fra en 28. plass til en delt 13. plass før runden var ferdig. Han gikk på 71 slag med fire birdier og tre bogeyer. Her er Henriks scorekort

Her er LIVE SCORE fra turneringen

31.03 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad andre runde startet med birdie, men så kom det en blemme. 7 slag var mye på ett hull - helsprekk på 2. runde

Henrik hadde birdie på det første hullet. Men så fikk han bogey på det 3. hullet og en dobbelbogey 7 på det 5. hullet. Han var to over etter 7 hull. Da var han falt ned til en 6. plass. Ny par på nr. 8 - par 5, men han spiller litt rufsete innledningsvis i dag. Bogeyer på 11 og 12 var ikke bra. Så par, par, par. Så kom en ny bogey på det 17. hullet. På det 18. hullet ble det straffeslag og en ny bogey og 68-78 på de to første rundene. Det var svakt.

Henrik ligger på 28. plass etter to runder. Han var nede på en 42. plass, men svakt spill av de andre mot slutten av runden gjorde at Henrik krabbet et stykke oppover på listen mot slutten av runden. Lyspunktet er at han ikke er mer enn tre slag fra femteplassen. En god runde lørdag kan legge grunnlaget for en god plassering tross svikten på den andre runden. Det virker imidlertid som om Henrik ikke har den stabiliteten som skal til over fire runder. Han har stor kapasitet, men de dårlige slagene koster for mye for tiden. Om dette skyldes banestrategi, teknikk eller psyke er ikke godt å si.

Omar Orusti hadde 69-69 og ledet fredag kveld.

30.03 Nationwide Tour:
Henrik Bjørnstad i teten alene etter første dag!
Han er i California og spiller om 625.000 dollar. Skal han få den største delen av potten? Han hadde fem birdier og en bogey på nattens runde. Med bilde av Henrik Bjørnstad på toppen av resultatlisten var det en gledens dag å våkne opp i dag tidlig. 68 slag og et slag foran tre mann var hyggelig å ta med seg til frokosten. Øyvind Rojahn fortalte til Golfsiden etter at han kom hjem etter forrige ukes turnering at Henrik virket litt passiv innledningsvis. Det var først da han forsto at cutten var utenfor rekkevidde at han virkelig våknet og spilte fantastisk golf på de siste 9 hullene.

Nå har det gode spillet fortsatt inn i denne uken. Måtte det bare vare! En topp 10 plassering hadde vært strålende. Det er imidlertid viktig å være topp 5 fordi pengepremiene minker dramatisk derfra og nedover på listen. Vinneren får drøyt 100.000 dollar, mens en 5. plass alene gir rundt 25.000 dollaer.10. plassen gir rundt 15.000 dollar.

29.03 Nationwide Tour:

Henrik Bjørnstad må gjøre det bedre denne uken
Han er i California og spiller om 625.000 dollar som ligger i potten.

Som vanlig går Henrik Bjørnstad ut nesten sist med to ukjente spillere. Tripp Isenhour vant i fjor. Henrik Bjørnstad spilte litt defensivt i forrige uke. Han sprudlet ikke før på de siste 9 hullene. Men da hadde han allerede spolert mulighetene til å klare cutten.